τι να κανω ρε αντωνη. μιλανε και δεν ξερουν τι λενε. ειδαν ποτε κοντρα σε φαναρι με ralley και 20v και μιλανε? οτι ακουνε αλλου ερχοντε και τα λενε εδω μεσα και βγαινω απο τα ρουχα μου. φιλε carinaman. αν ηθελα να σε βρισω θα με ακουγες μην ανυσηχεις. το καραμητρο ειναι μια εκφραση φιλικη που την λεγαμε παλια στους ζηταδες
οταν ειμασταν πιτσιρικαδες με τα μηχανακια. και δεν ελεγαν τιποτα και πειραξε εσενα? αν με ηξερες καλυτερα θα καταλαβαινες οτι ειχε λιγο χιουμορ μεσα. τωρα για τις διαφορες να σιγουρευεσαι για μενα τι εχω και πως παει και μετα να μιλας. πως μπορεις δηλαδη να λες οτι με περνανε τα ρημαδια? ξερεις πως παει τ αμαξι μου? οχι φυσικα. μπορεις να λες οτι θες φυσικα για οποιοδηποτε 20v αλλα οχι τοσο ξεφτιλα για το δικο μου γιατι επειδη απλα δεν ξερεις αν πηγαινει η οχι. πως μπορεις να λες τον περναν? ε? φιλε mechanicalf τι να πω ρε φιλε τα χουμε ξαναπει. θα σου απαντησω. ολα μπορουν να σε περασουν.ακομα καi το charade 1000.ομως δεν εχω βρει εστω και εναν να με περασει. τι να κανω δηλαδη?ειμαι στα 1120 κιλα βαρος. ισως τυχαινω συνεχεια στους κουλους?. xenos εκει να σκασεις αλλα δε θα μαθεις ποτε ποσα κιλα ροπη εχω