Η ασφαλεια μου ειναι η Υδρογειος. Εχω πληρη καλυψη (σχεδον τα παντα)
Στους όρους αναφερει. "Υ.Ζ. απο αποπειρα κλοπης 500Ε χωρις απαλαγη"
Εδω ακριβως νομιζω παιζει το δερμα. Παρολαυτα επισκεφτηκα ενα ταπετσερι σημερα ο οποιος μου ειπε οτι το δερμα δεν εχει τιποτα. απλα αυτες η γρατζουνιες θα φυγουν με λιγη μπογια για δερματινα παπουτσια. Ουτε φοβος να ανοιξει.. ουτε τιποτα. Μαλιστα εμεινε εκλπηκτος απο το ποσο καλη κατασταση ηταν το δερμα για 2 χρονον αμαξι. (δεν του ειπα οτι εκανα 2 φορες service στο δερμα) και με ειπε και ψειρα!
(με δικα του λογια)
Ακομα και ετσι ομως εγω θα θιξω το θεμα υποθετικης αποζημιωσης για το δερμα στον ασφαλιστη για να μου εξηγησει γιατι δεν μου ειπε αμεσως για τον παραπανω ορο και μου ελεγε ιστοριες για αγριους. (ειχε το ασφαλιστιριο μπροστα του)
Το τζαμι αλαχτικε. αλλαχτηκε και η τσιμουχα του παραθυρου (ειχε κολλημενα γυαλια) συνολο 175Ε
Πανω στην κουβεντα ρωταω το παλικαρι εκει.. "το λεβιε μηπως τον καλυπτει η εγγυηση που εχει ξεθωριασει?" (εχει αρπαξει λιγο απο πανω) κατευθειαν μου λεει. "εφοσον ειναι στην 3ετια το αμαξι παμε μεσα να το παραγγείλουμε και να περασεις καποιοα μερα να στο περασω." Αυτο ειναι after sales
Πολλυ ποιο καλη αντιμετωπιση απο τον Αλεξανδριδη. Η ι-πολις μολις εχασε ενα πελατη. Απο εδω και περα Αλεξανδριδης για τα παντα. Τον συνιστώ.