Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Φοράω DENSO από το 2004 και δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με "λιωσίματα ακίδας-σώματος" ή "αλλοίωσης-σπασίματα πορσελάνης". Τώρα το παρατήρησα...
Σου έλιωσε λοιπόν, το σώμα-γείωση (το πάνω μέρος), όχι η κυρίως ακίδα (κάτω), αν κατάλαβα καλά??? Πειράκια-θερμοκρασίες λένε τα βιβλία.
|
Ναι σωστα καταλαβες!!!!
Ναι θερμοκρασιες σιγουρα λογω ΝΙΤΡΩΝ!!!!
Για πειρακια δεν νομιζω αφου παντα καιω 100αρα Shell Racing και ενισχυτικο ανα 2ο γεμισμα!!!
Το ξερω αν και παλι δεν δικαιολογειται ωστοσο δεν μου κανει και εντυπωση!!!Το ΣΟΚ των 60+ αλογων που τρωνε ισως τα ζορισει!Επισης λενε και απο πολλα βελτιωτικα οκτανιων μπορει να γινει αυτο ,κατι που επισης κανω!!!!
Στο RENAULT Club παντως ολοι οι κατοχοι των Turbo Megane Laguna μου ειπαν να τα πεταξω!!!ΟΛΟΙ εβαλαν τα αντιστοιχα σε ψυχροτητα NGK εξισου JAPAN και κανενα προβλημα!!!!
Τι να πω!!!Οσο για τα imitation το καταστημα που τα πηρα ειναι απολυτου εμποστοσυνης ,αλλα και το χερι στην φωτια δεν το βαζω για κανεναν.....
Γιατι να βγαλουν imitation DENSO και οχι και NGK ας πουμε.....????
Εγω εμαθα για ελλατωματικες παρτιδες απο την ιδια την εταιρια και για να το δικαιολογησουν λενε για imitation και διαφορα αλλα.....
Τωρα ποιος μπορει να ειναι σιγουρος......
Οταν αλλαξω και απο το Punto παντως καποια στιγμη τα DENSO ,NGK θα βαλω μετα,DENSO δεν ξαναβαζω ,αλλα οπως τονισα τα εχω πανω 2 χρονια με περιπου 10.000 δυσκολα χιλιομετρα και ειναι 100% οκ!!!