Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

17-08-07, 21:38
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από k-labros
χρηστο για ποιο λόγο ψάχνεις το μοτέρ στην υπογραφή σου
|
Λαμπρο δεν ψαχνω μονο αυτο αλλα και το αδελφακι του που εχει ενα t στον κωδικο του!!!! δεν ψηνομαι να ασχοληθω αλλο με τον υπερκυβισμο... καποια στιγμη σκεφτομαι να αλαξω την καρδουλα της corolla.... και για να μπω και στο τοπικ ο beams θελει γκομενα με πρατηριο πρικα!!!!!!!
|

27-11-07, 12:38
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
|
|
ακούστε κάτι περίεργο που παρατήρησα την Κυριακή. Ξεκίνησα το πρωί με το δείκτη της βενζίνης να είναι στη πρώτη γραμμή μετά το φουλ. Πήγα από Αθήνα(κέντρο) στον Ωρωπό, με μια στάση Κηφησιά και μετά γύρισα Αργυρούπολη και ξανά Αθήνα κέντρο. Ελπίζω να καταλάβατε, χαχα. Το θέμα είναι ότι ο δείκτης της βενζίνης έπεσε στη μέση. Πάρα πολύ μεγάλη κατανάλωση δεν είναι? Και εντάξει κανά 3,4 φορές στον κόφτη το πήγα μόνο με 2α. Έχετε καμιά ιδέα γιατί μπορεί να ρουφάει τόσο? Μήπως κανά πρόβλημα? Γενικά τελευταί νομίζω ότι η κατανάλωση είναι μεγάλη.
Πριν από μήνα έχω κάνει service στα 120.000(Φίλτρα, βαλβολίνες, ιμάντας(όχι χρονισμού), λάδια και πίσω αισθητήρας λ) και καθάρισα και μπεκ. Βενζίνη είχα απλή BP.
Παλιότερα πάντως έκανα Σέρρες - Λεβέντη με 140 μέση ταχύτητα, και ο δείκτης βενζίνης έφτανε στη μέση.
Corolla G6 1,4 VVTi 2001
|

27-11-07, 12:43
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παίζουνε πολλά ρολο... Αν ειχε κινηση και ησουνα σταματα-ξεκινα, αν ειχε ανηφοριες, αν ειχε βαρος το αμαξι, αν ηταν μάπα η βενζίνη, αν το ζόριζες και δεν ειχες "σωστες" σχέσεις μέσα κτλπ.
Πάντως εχε υπόψη ότι δεν μπορεις να συγκρίνεις καταναλωσεις σε εθνική με καταναλωσεις μεσα σε πολη κλτπ.
|

27-11-07, 12:59
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
κυρίως ΕΘνική ήμουνα, χωρίς ιδιαίτερη κίνηση και όχι πολλά σταμάτα ξεκίνα. Ανηφόρες μόνο στον Ωρωπό, πήγα από Μαλακάσα και σιγά τις ανηφόρες, λίγες. Το ξέρω ότι δεν μπορώ να συγκρίνω Εθνική με πόλη, αλλά και πάλι θα κάψει σχεδόν μισό ντεπόζιτο ? Βάρος δεν είχα, μόνο εγώ και ένας φίλος μου πήγαμε. Σχέσεις, προσπαθούσα στις 3 με 3500 να αλλάζω ταχύτητα.
|

27-11-07, 13:11
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Τότε πρεπει να τσεκαρεις και την βενζίνη μηπως ηταν νοθευμένη κατα 70%...
Αλλαξε βενζινάδικο και κανε καμια δοκιμη.!
|

27-11-07, 13:49
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
έχω δοκιμάσει από δυο τρία στη γειτονιά μου και μου φαίνεται τα ίδια. Τώρα σκέφτομαι να δοκιμάσω και από άλλα, αλλά δε νομίζω γιατί βάζουν και φίλοι μου από αυτά τα βενζινάδικα και δεν έχουν πρόβλημα.
|

27-11-07, 14:29
|
 |
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Εγω χθες πηγα μια βολτιτσα με 1ες και 2ες κοφτη και 3ες στα πολυ γεματα (4000-4500 στροφες) και ο υπολογιστης ταξιδιου μου εγραψε 7,6 λιτρα / 100 χλμ ! Magneto ειδες υπολογιστη ταξιδιου τι εγραψε ?
|

27-11-07, 15:14
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
στους κόφτες γράφει τρελά ποσά, πάνω από 20. Με 1η λέει κάτι 50, αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστά αυτά που λέει. Εμένα βέβαια, αν και δεν έχω μηδενίσει τον υπολογιστή, για μέση κατανάλωση βγάζει 9,8λιτρα/100 και μέση ωριαία 24χλμ/ώρα. Ντάξει θέλει μηδενισμό, αλλά ρε παιδιά τώρα το αμάξι το πάω πολύ συντηρητικά, παλιά όλες οι ταχύτητες ήταν σε κόφτες. Υπάρχει περίπτωση να είναι από λάστιχα τίποτα? Γιατί είναι να τα αλλάξω, αλλά δεν νομίζω για τόση πια κατανάλωση.
|

27-11-07, 15:19
|
 |
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Ε ναι τα λαστιχα δεν δικαιολογουν αυτα τα ποσα..εμενα γυρω στο 9αρι στα 100χλμ μου βγαζει στην εντος πολης καταναλωση !
|

27-11-07, 15:21
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Καλά ρε Λευτέρη, τι κάνεις? Μηδενίζεις κάθε μέρα τον υπολογιστή και μετράς? Αφού δείχνει συνολικά τη μέση κατανάλωση...όχι της καθε διαδρομής...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,24013591 seconds (77,99% PHP - 22,01% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:36. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|