LoVis το πρωτο πραγμα που ειπα ειναι εχασα απο την ΤS του jims

και ειπα του jims οπως ειναι τωρα 1τον εχω περαση μια τσ

και 2ρον και ο jims εχει χασει απο 20ν

οποτε κατι συμβενει και αναφερθικαμε σε μερικα σεναρια το οτι φοραγε π.χ. φιλτροχοανη τωρα ενω δεν φοραγε πριν και στη σηζητιση πιασαμε την κουβεντα με στα λαστιχα και τι ρολο παιζουν στην επιτανχηση. τωρα τι κακο βλεπεις δεν καταλαβενω μαλλον εχεις καποιο προβλημα με τον τροπο που γραφω ...

η με την ορθογραφια? πες μου το απο τωρα αν ειναι να το ξερω
πια ειναι προσβλητικα το οτι πιστευω οτι το 20ν ειναι πιο γρηγορο απο την τσ το πιστευω και το δηλωνω το οτι ειναι οτι πιο γρηγορο ως τα 2000κιβ. δεν καταλαβα που κολας αν πιστευω αν το αυτ/το μου περναει πορσε τι σε χαλαει οτι πιστευω κατι για το αυτ/το μου δεν ειναι δικαιομα μου .ναι ειναι οτι πιο γρηγορο ως τα 2000κιβ
ως οχι
ως και αν και εχω περαση ενα ταπερ
το ποσο το πηρα τι σημασια εχει το αυτ/το μου στην καλυτερη να πιαση 7000ε και μια τσ 18000ε λεω λιπον ειναι ενα αυτ/το που ειναι πιο οικονομικο και μπορεις να περνας κατι που εχει πολυ πιο ακριβω και αυτο μου αρεση ενοητε φυσικα οτι σε πολλους τομης η τσ ειναι καλυτερι αλλα δεν με αποσχολη εμενα με νοιαζη να ειναι μεγαλο γρηγορο αξιοπιστο και αυτα τα εχει ολα το
κ α τ ρ ι ν α μου(το καινουριο της ονομα)
τωρα αν το φοραγε και σουπρα μοτερ λιγο με ενδιαφερη
τωρα τι ειπες για τα VTI τι να πω με αυτα ειναι για κοντρες για ζεσταμα δλδ να μην μπει το VVT το GTR χωρις να το ξερω μονο και μονο οτι ειναι μαζντα ...φερτω να τι σκισω
σιγα μην διχαστη το κλαμπ για ενα 20ν κατρινα δεν λεω ειναι δυνατο αλλα αυτο που λες ειναι αδυνατο
παντα φιλικα