[quote=costas.x;484784]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT;
Μπορεις να το ψαξεις κιολας [URL="http://www.toyodiy.com"
πρεπει να γραφτεις για να δειχνει τα σχεδια ειναι δωρεαν.
Καλημέρα. Νικιφόρε στη ιστοσελίδα που αναφέρεις παρ΄ ότι έχω κάνει εγγραφή δεν μου δείχνει σχέδια μόνο κωδικούς και τιμές. Εκτός την εγγραφή θέλει και τίποτε άλλο?
|
Καλησπέρα, οχι δεν κανεις κατι αλλο, δεν γνωριζω γιατι δεν στα δειχνει, εμενα τα δειχνει κανονικα ειμαι γραμμενος χρονια, δεν γνωριζω αν αλλαξαν κατι για νεους χρηστες.
Υπαρχει και το προγραμμα της Toyota το EPC για εγκατασταση σε υπολογιστη. Αλλα ειχα παλιες εκδοσεις ενω το Toyodyi ειναι ποιο ανανεωμενο.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Στο σαζμαν ΔΕΝ βαζεις μεχρι να χυθει εξω.............
Σε ολους το ειπα - κανεις δε συμφωνουσε - χεστηκα κιολας...
Οταν μετεπειτα εκανα τα σερβις αποκλειστικα μονος μου και εβαζα ΑΚΡΙΒΩΣ την ποσοτητα που λεει το βιβλιο ΔΕΝ ξαναεχασε ποτε βαλβολινη...
Αυτη ειναι η δικη μου ιστορια, δε ξερω τι αλλο μπορει να συμβαινει στο αμαξι σου....
|
καλησπέρα, και εγω ετσι εχω ακουσει ολοι μου λενε μεχρι να χυθει εξω και σε βιβλια το γραφουν ετσι, αλλα νομιζω οτι αυτη ειναι και η σωστη ποσοτητα.
Δλδ η βαλβολινη ειναι στο οριο με την ταπα πληρωσης, ετσι κοιτας και την σταθμη οταν την ανοιξεις.
Εμενα παντως λαδια του κινητηρα χανει.
Οσον αφορα τις τσιμουχες, τελικα στους αξονες οπως εκεινα που εδειξα χτες ειναι ρουλεμαν και ειναι κλειστου τυπου οποτε προφανως επιτυγχανουν και στεγανοποιηση, γιαυτο ειπαν οτι δεν εχει αλλες τσιμουχες.
Οποτε ειναι οι 2 στο σχημα παραπανω που ειναι στα ημιαξονια και αλλαζουν απεξω και η αλλη μεσα ειναι στον αξονα εξοδου προς τον συμπλεκτη δλδ που ειναι στο κεντρο της χελονας του σασμαν, το οποιο σημειο μπορει να ειναι συνηθες καπως να χανει.