Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8
Ηλια για τα αλογα που εισαι και τα συγκεκριμενα λαστιχα που θες δεν αξιζει. Ολα τους πολυ καλα παντως. Σαν πρωτη προτιμιση θα ειχα pirelli, μετα toyo και yoko. Κοιτα σε κατι πιο απλο μιας και απ'οτι θυμαμαι δεν θα εκανες κατι στο αμαξι σου. Κοιτα continental, hankook. Δες και τα toyo τα drb που φοραω τωρα, πολυ καλο λαστιχακι. Το οτι τα πουλαω εγω τωρα (15αρια ομως) ειναι καθαρα γιατι εχω λαθος διασταση και στα αλογα που θα παω θα θελω κατι να παταει αλλα να εχει και μεγαλη αντοχη. Παω σε hankook εγω.
|
κωστη ετσι και αλλιως οι τιμες σε αυτες τις διαστασεις δεν εχουν και μεγαλες διαφορες.Ας πουμε τα continental sportcontact 5 εχουν την ιδια τιμη με τα pirelli και τα toyo.Oι διαφορες ειναι πολυ μικρες!!Και ανεξαρτητα την ιπποδυναμη θα ηθελα να βαλω κατι καλο.Και πιστευω πως θα καταληξω σε pirelli..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Εγώ φοράω τα Pirelli P Zero Nero(ακριβώς στην διάσταση που θες 215/45/17) εδώ και ένα χρόνο.
Ευχαριστημένος πολύ.
Βέβαια θα σου έλεγα και εγώ να δεις κάτι άλλο όπως σου έγραψαν.
Και εμένα μου έλεγαν ''αν έχεις άλογα βαλτα,αν όχι άστο καλύτερα....''
|
Καλα και αυτο με τα ''αλογα'' το ακουω λιγο καπως....Τι θα πει αλογα?Εγω ξερω οτι αν εχεις επιλεξει τον σωστο δεικτη ταχυτητας και καταφερνει το αυτοκινητο και ζεσταινει το λαστιχο,ολα ειναι οκ.