Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
 |
 |
|
 |

02-07-12, 18:15
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
και ομως ναι, δεν εχω κανεναν λογο να πω ψεματα....πισω ελεγε VTI, εκτος αν ειχαν κανει κανα κολπο για μοστρα και ηταν κατι αλλο! δεν μπορω να το ξερω αυτο, με ζορισε βεβαια του ηπια το αιμα του δικου μου αλλα το καταφερα, βεβαια ηταν και 3καβαλο και εγω μονος μου. Παντως δεν μπορει να ηταν το 1400 γιατι θα το ειχα περασει πολυ ευκολα, μηπως υπαρχει και 1500?
εχω πετυχει πολλες φορες καλα αμαξια στον δρομο και τους κολαω λιγο για τον χαβαλε να κανουν κανα ανοιγμα να δω, οπως laborgini mutselagro (δεν μπορω καν να το γραψω) στο Πικερμι την εχει ενας που εχει εκει ενα μαγαζι! μια πορτοκαλια, ειχε πλακα πολυ παντως. Ενα ford mustung shelby 5000 (σαν το νεο κιτ), Audi R8 και αλλα καλα, μερικοι κανουν κανα ανοιγματακι μετα μονοι τους εννοω, γιατι εγω δεν προλαβαινω να βαλω την 1η! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κανα χωσιμο κτλ, πρεπει αλλη φορα να τραβαω βιντεο!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 02-07-12 στις 18:32.
|

02-07-12, 22:48
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
και ομως ναι, δεν εχω κανεναν λογο να πω ψεματα....πισω ελεγε VTI, εκτος αν ειχαν κανει κανα κολπο για μοστρα και ηταν κατι αλλο! δεν μπορω να το ξερω αυτο, με ζορισε βεβαια του ηπια το αιμα του δικου μου αλλα το καταφερα, βεβαια ηταν και 3καβαλο και εγω μονος μου. Παντως δεν μπορει να ηταν το 1400 γιατι θα το ειχα περασει πολυ ευκολα, μηπως υπαρχει και 1500?
.....
|
Υπαρχει και 1600 με 125 αλογα!!! 
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη... 
|
|

02-07-12, 22:58
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ειπα ελεγε πισω VTI αλλα ποτε δεν ξερεις μπορει να το εχουν βαλει προσθετο για μουρη το σηματακι! γιατι ποσα starlet gt και glanza εχω δει κανονικα στην εμφανιση και δεν εχουν το μοτερ? και ειναι ατμοσφαιρικα και μονο φασαρια κανουν και δεν πανε? γιατι καποτε ενας φιλος ειχε το vti 1600 και με ειχε παει βολτες και σκοτωνε (εγω δεν ειχα αμαξι ακομα),μετα το εκανε 198 αλογα δυναμομετρημενα δεν ξερω πως μη με ρωτατε και ηταν να γινει και turbo αλλα ενας παπους τον εκανε τροπετο  (( ευτυχως ο φιλος δεν χτυπησε, αλλα το αμαξι καπουτ!
|

02-07-12, 23:57
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Υπαρχει και 1600 με 125 αλογα!!! 
|
Τον D16 λες...
|

03-07-12, 00:18
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa
Τον D16 λες...
|
Ναι αυτον!
Δεν ξερω σε τι καροτσες εμπαινε αλλα σιγουρα υπηρχε και πριν το 2000!Αν θυμαμαι καλα....... 
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη... 
|
|

03-07-12, 01:42
|
 |
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Ναι αυτον!
Δεν ξερω σε τι καροτσες εμπαινε αλλα σιγουρα υπηρχε και πριν το 2000!Αν θυμαμαι καλα....... 
|
κάτι τέτοιοι χοντάκηδες ένα θέλουν από τον κE-FTE..... να φοράει μια 25άρα ρουλεμάν και να τους σκίζει τα β@ρδουλα, για να έχουν να το λένε πώς τον ήπιανε από 13άρι. Γιάννη εσύ δε γουστάρεις όταν με ένα ταπεινό 14άρι (που λέει ο λόγος) τσαγιάζεις αυτοκίνητα περισσότερων κυβικών????

04-07-12, 11:01
|
 |
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Παράθεση:
Ναι αυτον!
|
Ο D16 εμπαινε στα Civic απο το 90. Απλα υπηρχαν διαφορες παραλλαγες ακομα και καποιες χωρις VTec, μεχρι και στην γενια EP οπου στην εκδοση Sport ηταν ο D16V1 (1.600cc 120hp 6500 redline)
|

04-07-12, 11:34
|
 |
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Ο D16 εμπαινε στα Civic απο το 90. Απλα υπηρχαν διαφορες παραλλαγες ακομα και καποιες χωρις VTec, μεχρι και στην γενια EP οπου στην εκδοση Sport ηταν ο D16V1 (1.600cc 120hp 6500 redline)
|
Εg εννοεις μήπως?
 |
|
 |

04-07-12, 19:24
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
αδελφια toyotaκιδες, συγνωμη...χιλια συγνωμη!!μας εκανα ρεζιλι!μας περασε γαλλος(206 rc μαλλον)....
ημουν περιφεριακη υμηττου με την κοπελα μου...με το που μπαινουμε σε τουνελ ακουω κατι να ερχετε με φορα και να κανει κατεβασμα καλο και να παταει και να αφηνει γκαζι ωστε να σκαει η εξατμιση...μπριζοθηκα αμεσως...κανω κατεβασμα και ακουει external και ενα corolla να πηγαινει με τα οσα καταπανω του...ξαφνηκα ακουσα το βιολογικο κοφτη!ξεχασα πως ηατν μαζι η γυναικα....οχι ρε πουστη μου λεω!δεν μπορουσα να το πιστεψω...να εχω ενα γαλλο προκλητικο και να μην μπορω να κανω κατι!!!το 206 ολη την ωρα να μου κολλαει και να μην μπορω να κανω κατι!τελικα δεν αντεξα!αρχισα να του κολλαω εγω πλεον και διπλα στα αφτια μου να ακουω την τσιριδα!αυτο ηταν...τα παρατησα αυτος ο βιολογικος κοφτης δεν παλευεται!
τωρα θα λεει το 206 πω....περασα ενα corolla που ηταν ετσι και ετσι...και θα γελανε στο forum τους!!!που θα παει....θα ξανακατσει η κεντα....θα ειμαι μονος και θα δει τα δοντια του anivaκου μου!!!
παιδες sorry!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,93140602 seconds (87,78% PHP - 12,22% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|