Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 441
η διαφορά είναι μόνο στην εργασία
20-40ε
τα ανταλακτικά είναι παντού ίδια η ΤΟΥΟΤΑ σου κάνει και 10% στα ανταλακτικά
παζάρεψε την εργασία...... ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΕΣ (ΣΤΗΝ ΤΟΥΟΤΑ)
Δύναμη Σεβασμού: 420
Εγώ,με το που έληξε η εγγύηση σταμάτησα με την ΤΟΥΟΤΑ.
Έχω κάνει 2 service έξω σε φιλαράκια ο ένας με ts και αυτός και ο άλλος με ένα starlet που σκοτώνει!!!
Με λίγα λόγια είναι γνώστες των ιαπωνικών και τους εμπιστεύομαι.
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts
η διαφορά είναι μόνο στην εργασία
20-40ε
τα ανταλακτικά είναι παντού ίδια η ΤΟΥΟΤΑ σου κάνει και 10% στα ανταλακτικά
παζάρεψε την εργασία...... ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΕΣ (ΣΤΗΝ ΤΟΥΟΤΑ)
Δύναμη Σεβασμού: 441
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
ποσο ειναι η διαφορα της εργασιας?
ποσοοοοοο?
τώρα έκανα το yaris ρε service στα 9 χρονια
10% στα ανταλακτικά
34 + φπα
εχω και τα τιμολόγια
αλλαγή λαδια φίλτρο
φίλρο αέρα
καθαρισμός φρένων
καθαρισμός air flow
συμπλήρωμα υγρών κ.τ.λ
έλενξαν όλα τα σημεια κ.τ.λ
Δύναμη Σεβασμού: 210
οταν πηγα στην toyota να αλλαξω της 2 βηδες του lift (αν το λεω σωστα ) ηθελαν να μου χρεοσουν 2ωρες ακινισια του αυτοκινιτου για να κρηοσει λεει 25ε η ωρα παρακαλω, αρα 50+25(1 ωρα εργασιας)= 75ε με κοστος ανταλακτικου 1.5ε. πηγα σε φιλο μηχανικο και του εδωσα 20ε με το ζορι απο"κει και περα βγαλε τα συμπερασματα σου
Δύναμη Σεβασμού: 0
Καλα δεν το σηζηταω οτι ειναι "κλεφτες" στην τουοτα, τουλαχιστον σου κανουν σωστα την δουλεια τους!!!
Εγω θα καταληξω σε δικο μ μαστορα!! δεν ειναι κ εποχη για σπαταλες!!
Δύναμη Σεβασμού: 279
απαντ
Οι μαστορες της γειτονιας μου παιρνουν τα ιδια εργατικα με την αντιπροσωπεια, και περισσοτερα μη σας πω...
Στην αντιπροσωπεια μου κανουν εκπτωση στα ανταλλακτικα, μου κανουν καλυτερη τιμη στα εργατικα απο πολλα συνεργεια, το αυτοκινητο μου το φτιαχνουν ατομα εξειδικευμενα και ειμαι σιγουρος οτι χρησιμοποιουνται γνησια ανταλλακτικα...Εχω το κεφαλι μου ησυχο...
Δεν εχω κανενα μα κανενα μα κανενα λογο να παω το αμαξι μου σε Συνεργειο Αυτοκινητων...
Μονο σε αντιπροσωπεια TOYOTA.
Δύναμη Σεβασμού: 174
Στην αντιπροσωπεία πολλες φορες σου χρεώνουν ανταλλακτικα και δεν τα βαζουν στο αυτοκινητο. όταν έκανα την μετατροπή και ιδε ο μηχανικος τα μπουζι μου ειπε οτι ειναι τα εργοστασιακα στο σερβις που ειχα κανει στην τουοτα με χρεωσαν για τα μπουζι τα οποια δεν τα αλλαξανε
2. Ο ξάδερφος μου είχε κλειδώσει το ντουλάπακι και τους έδωσε το γκρι κλειδι το οποιο δεν ανοιγει το ντουλάπακι το αποτελεσμα ηταν να τον χρεωσουν για αλλαγη φιλτρου. οταν τους το είπε ζήτησαν συγνώμη και οτι μπερδεψαν το αυτοκινητο με το διπλανο και αλλες μ@λακιες
Ο μηχανικος μου ειπε οτι μερικοι μηχανικοι τα κρατουν για τα δικα τους αυτοκινητα η για δική τους δουλεια εκτος toyota (δουλευε παλια στην toyota)