Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
 |

30-08-10, 21:58
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kipros
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
αααα για αυτο λευκωσια δεν ειδα και πολλα γκαζια....
και με την πολυ αυστηρη αστυνομια τι κανετε?
ουτε τελικο εξατμισης δεν επιτρεπουν να βαλεις. ουτε ττουρπο, ουτε χαμηλωμα... παρα μονο αν ειναι εργοστασιακα
εχω φιλο στυνομικο κει κατω και μου τα λεει....
|
Aυστηροί είναι, αλλά πάλι τα κυκλοφοράμε!  Βασικά εχουν μειωθεί πολύ τα βελτιωμένα σε συγκριση με πριν 5 χρόνια, λόγω αστυνομίας αλλά και επειδή μειώθηκε ο φόρος στα ευρωπαικά αυτοκίνητα.
Εγώ θέλω πολύ να το κάνω turbo το levin, αλλά αφου είναι το καθημερινό μου αμάξι δεν το διακινδυνέυω...
|

30-08-10, 22:16
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
με τα καταλληλα εντοσθια και με τα τα ηλεκτρονικα με πιεση 1.2bar μπορει χαλαρα να βγαλει 430 αλογα...
και για καθημερινη χρηση...
κοστιζει ομως...

30-08-10, 22:43
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kipros
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
με τα καταλληλα εντοσθια και με τα τα ηλεκτρονικα με πιεση 1.2bar μπορει χαλαρα να βγαλει 430 αλογα...
και για καθημερινη χρηση...
κοστιζει ομως...
|
To ξέρω ότι βγάζει αρκετά άλογα! Το κόστος μπορώ να το καλύψω σιγά σιγά, αλλά εγώ εννοούσα δεν το διακινδυνεύω λόγω αστυνομίας!  Αν με σταματήσουν, θα μου το πάρουν για να το κάνω πάλι μαμά και θα μου κατασχέσουν τις βελτιώσεις..
|

30-08-10, 22:56
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Ο φίλος μου είχε πρόβλημα και με ΚΤΕΟ, το VR4 είναι με δυο τουρμπίνες 6κύλινδρο και είχε βάλει μεγάλες με μεγάλες εξατμίσεις κτλ, κάτι άκουσα εκεί μπορεί να σε κόψουν ακόμα και δεν έχεις εργοστασιακά ζαντολάστιχα! όσο για την Λεμεσσό, απο όσα μέρη έχω πάει στην Κύπρο, μετά την Αγία Νάπα φυσικά μου άρεσε η Λεμεσός! και μάλιστα δεν ξέρω γιατί αλλά μου θυμίζει Μαιάμι!!! ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ αν και δεν έχω πάει! κάτι τα τουμπανιασμένα αμάξια, κάτι το μέρος με τους φοίνικες κτλ και κάτι τα καλά μωρά, τέλειο μέρος! τυχερός είσαι! ο παράδεισος των καλών japan cars μετά το Τόκιο είναι η Λεμεσός! :Pppp αλήθεια έχετε εκεί ακόμα starlet gt και glanza?
|

30-08-10, 23:44
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kipros
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Ο φίλος μου είχε πρόβλημα και με ΚΤΕΟ, το VR4 είναι με δυο τουρμπίνες 6κύλινδρο και είχε βάλει μεγάλες με μεγάλες εξατμίσεις κτλ, κάτι άκουσα εκεί μπορεί να σε κόψουν ακόμα και δεν έχεις εργοστασιακά ζαντολάστιχα! όσο για την Λεμεσσό, απο όσα μέρη έχω πάει στην Κύπρο, μετά την Αγία Νάπα φυσικά μου άρεσε η Λεμεσός! και μάλιστα δεν ξέρω γιατί αλλά μου θυμίζει Μαιάμι!!! ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ αν και δεν έχω πάει! κάτι τα τουμπανιασμένα αμάξια, κάτι το μέρος με τους φοίνικες κτλ και κάτι τα καλά μωρά, τέλειο μέρος! τυχερός είσαι! ο παράδεισος των καλών japan cars μετά το Τόκιο είναι η Λεμεσός! :Pppp αλήθεια έχετε εκεί ακόμα starlet gt και glanza?
|
χαχαχαχα! ναι, είναι πανέμορφη πόλη η Λεμεσός! Yπάρχουν αρκετά starlet και glanza ακόμη! 
|

30-08-10, 23:46
|
banned
|
|
|
|
Ωραίο αμάξι ! 
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23991299 seconds (80,57% PHP - 19,43% MySQL) with 36 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|