Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
 |

26-08-10, 11:33
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Να φανταστεις το αυτοκινητο δουλευε κανονικα δεν ειχε παθει τιποτα κανενα ψυγειο,αλλα προληπτικα το πηγα με την οδικη στη αντιπροσωπεια,στον πασχαλη το εφτιαξες?Και σε μενα πολλα μου ακουστηκαν τα λεφτα,αλλα αλλαχτηκαν ενα καρο πραγματα!οτι ειχε παθει και το παραμικρο αλλαχτηκε,να φανταστεις ειχει σπασει το δοντακι απο το πιατακι που παταει η μπαταρια και τους εβαλα και το αλλαξαν!

26-08-10, 12:34
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Ναι στον Πασχάλη. Τις πρώτες δύο εβδομάδες ήταν σε άδεια βέβαια.
Τώρα μένει να αλλαχθεί το Παρμπρίζ. Μικρό είναι το ράγισμα και δεν φαίνεται καθόλου. Αν προχωρήσει και άλλο τότε θα το πάω.
Καινούργια δεν με έπαιρνε να βάλω γιατί δεν θα περνούσε το αυτοκίνητο από την ασφάλεια του αλλουνού σαν επισκευή.
Μονάδα €1.700
Καλωδίωση μονάδας €1.350
Σωλήνες Α/C €650
Αυτά το τρία μόνο κάνουν €3.700 και τα βρήκα μεταχειρισμένα σύνολο €1.350.
Καπό-φτερό-προφυλακτήρας-φανάρι είναι γνήσια.
Το αμάξι επανήλθε κανονικά πάντως και αυτό ήταν που με κρατούσε σε αγωνία.
|

26-08-10, 15:11
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
|
|
Πω.. δεν το περιμενα τοσο ακριβο το ABS!σε εμενα καποια βλακεια κανανε και μου χαλασανε το κομπρεσερακι απο το air condition ακουγοταν οταν δουλευε σαν να χτυπαει ρουλεμαν,αλλαχτηκε με καινουριο και το εβαλα στην ασφαλιστικη,563 ευρο εκανε!Σου εκαναν παντως ωραια δουλεια!

26-08-10, 19:28
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Όντως έκαναν καλή δουλειά τα παιδιά!!!
Σκέψου ότι η μονάδα αυτή πριν δύο χρόνια έκανε €2.500.
Τσούζει η ΤΟΥΟΤΑ στα θέματα των μηχανικών και ηλεκτρικών ανταλλακτικών.
|

01-09-10, 21:47
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Βιάστηκα να χαρώ μου φαίνεται.
Πρίν από λίγο διαπίστωσα ότι στο φρενάρισμα επανήλθε το "σφύριγμα" από τα σωληνάκια του ABS. Και είναι γεγονός, ότι στο σωληνάκι που έκαναν σπείρωμα γιατί δεν βίδωνε, χάνει υγρά φρένων. Πάλι TOYOTA αύριο το απόγευμα και μάλλον θα πρέπει να βρούμε άλλη μονάδα. Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα και να βρεί άλλη ο Σαμαράς, γιατί δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν να κάνουν κάτι σε αυτήν.
Η απογοήτευση μου είναι μεγάλη.......................
|

04-09-10, 19:48
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Το αυτοκίνητο μπαινοβγαίνει στην Toyota.
Για πείτε την άποψη σας επί τούτου:
Στο φρενάρισμα πανικού δεν άκουσα ποτέ τα λάστιχα να "σέρνονται" στον δρόμο. Ελάχιστες φορές χρειάστηκε άλλωστε.
Το πεντάλ του φρένου κατεβαίνει σταδιακά μέχρι κάτω -τέρμα- και όταν ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο τότε πετάγεται και πάλι επάνω.
Το σφύριγμα και πάλι ακούγεται. Είναι σαν να ρουφάει αέρα ή λες και υπάρχει αέρας στα σωληνάκια. Διαρροή δεν έχει πάλι πάντως από όσο είδα.
Δεν έχω και κάποιον για να δοκιμάσουμε τα φρένα γι' αυτό και σας ρωτάω.
Έχω αρχίσει και κουράζομαι με την κατάσταση. Είναι η τρίτη φορά που θα ξαναμπεί το αυτοκίνητο στην Toyota την Δευτέρα.
|

04-09-10, 19:56
|
|
|
|
|
καλή έξαέρωση έκανες?
υγρά είναι οκ?
σωλινάκια?
για καλό πές να σου δουν και το σεβρό!!!!!!!!!!!!!
τι να πώ ...........................
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20744896 seconds (79,64% PHP - 20,36% MySQL) with 36 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:14. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|