Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Δεν ξέρω τι κάνει στην VVTI αλλά εμένα στην στρογγυλοφάναρη κόβει ΠΑΡΑ πολύ αισθητά παρόλο ότι έχω 4E-FTE. Βέβαια τουρμπίζω και φεύγω αλλά κόβει την σπιρτάδα της επιτάχυνσης του κινητήρα. Το ρελαντί το έχω βάλει στις 1100 στροφές όταν δουλεύει το A/C (τέρμα την ρύθμιση στην βαλβίδα του ρελαντί δλδ) ενώ κανονικά έχω 800στροφές. Βέβαια δεν δουλεύει συνέχεια, μετά την σωστή συνδεσμολογία που έγινε πέρσι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Για τα 24000 BTU σε αμάξι! δεν το πιστεύω με τίποτα! απλά δεν παίζει κάτι τέτοιο! ο αδερφός μου είναι ψυκτικός και είπε ότι είναι αδύνατον, αν και δεν ξέρει σε πόσο αντιστοιχεί. Όπως ειπώθηκε παραπάνω το μηχάνημα βάζει μαζί και λαδάκι και αναμυγνίεται το φρέον οπότε δεν μπορούμε να βάζουμε απλά φρέον από μπουκάλα αλλιώς θα μπορούσε να το κάνει και ο αδερφός μου στα δικά μας. Το μόνο που μπορουμε να κάνουμε είναι να ελέγξουμε την πίεση των κυκλωμάτων όμως (υψηλής και χαμηλής πίεσης). Επίσης να συμπληρώσω επειδή μου έχει τύχει 2 φορές στο σταρλετ, αν χάσουμε φρέον και πέσει η στάθμη τότε δεν δουλεύει ο κομπρέσορας δλδ δεν ξεκινάει και αναβοσβήνει το κουμπί A/C, αλλά το ίδιο μπορεί να γίνει και με κάποια καμμένη ασφάλεια.
|
Nικηφορε δοξα τον θεο μια χαρα παει.το κοψιμο που νιωθω ειναι ελαχιστο 1η,2α,3η και απο την 3η και μετα καταλαβαινεις οτι εχεις A/C αφου αργει λιγο παραπανω να γεμισει.Καλα εμενα δεν με πολυ απασχολει να πω την αληθεια αρκει να εχω ψυξη.
Σε οτι αφορα το φρεον που ειπες δεν αξιζει καν τον κοπο να πας μονος να αγορασεις μπουκαλα(ειναι και αρκετα ακριβη).και τα παλια λαδια απο το κυκλωμα πως τα βγαζουμε?
Η βαλβιδα του ρελαντι που ειπες που ειναι?εμενα δουλευει στις 900 στροφες με αιρ κοντισιον,αλλα και λιγο παραπανω καλα θα ητανε.