Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο. |
 |
 |
|
 |

26-05-10, 18:21
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
όπως τα λες είναι! έτσι τα είπε! με λίγα λόγια ότι και να κάνω στο μοτερ και να ανεβάσω άλογα αυτόματα ανεβάζει και στο υγραέριο και δεν έχει πρόβλημα!
ξέχασα να πω ότι αν θέλει κανείς το συγκεκριμένο συνεργείο με PM να σας πω στοιχεία του. Ρωτησα αν δέχετε δόσεις και είπε ότι θέλει 50% μπροστά και 50% μετά την εγκατάσταση και δίνει χαρτιά κτλ και πάμε υπουργείο και το δηλώνουμε και μετά περνάμε και κτεο. Με τα λίγα εμένα θα μου πήγαινε ΠΑΝΩ από 2500 ευρώ!!! και με την αύξηση ΦΠΑ κτλ κτλ μπορεί και στα 2800!!! όταν το αμάξι το έχω πάρει 4.700 δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να δώσω τόσα ευρώ!!! κρίμα και το είχα συμπαθήσει το υγραέριο! επίσης μου είπε ότι στην Ελλάδα θα έπρεπε αυτά τα αμάξια να κρίνονται ως υβριδικά και να πέρνουν και επιδότηση εγκατάστασης όπως σε άλλες χώρες!!! για μια άλλη φορά βλέπουμε ότι στην Ελλάδα είναι λακαμάδες όλοι και σε υποχρώνουν να μένεις στο χειρότερο, δλδ να βγάζουμε ρύπους από την στιγμή που με το υγραέριο έχουμε έως και 70% λιγότερους ρύπους!!! φανταστείτε ΜΟΝΟ στην Αθήνα να είχαμε υγραέριο τι λιγοτερα καυσαέρια και νεφος θα είχαμε! το ξέρετε ότι πχ στην Ρώμη μέσα αν δεν έχεις ηλεκτρικό αμάξι ή με υγραέριο απλά με βενζίνη δεν κυκλοφορείς??? αλλά έτσι είναι εδω υπάρχουν συμφέροντα!
|

04-06-10, 18:47
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Επαναφερω το θεμα και παλι.Οσον αφορα για τα χρηματα που θες για να το δηλωσεις σαν υγραεριοκινητο οχημα αυτα ειναι συνολικα 80ευρω μονο για το κτεο.το Κτεο εν συνεχεια στελνει ολα τα χαρτια υπηρεσιακος στο αρμοδια διευθυνση μεταφορων(εκει που ανηκει το αμαξι πχ κλεισθενους,μεσογειων κτλ)και μετα απο 4 ημερες παμε υπουργειο με την παλια αδεια την ταυτοτητα μας και αρκετη υπομονη να περιμενουμε τους μ@@@κες να μας βγαλουνε την νεα αδεια την ιδια μερα και ΔΩΡΕΑΝ..........
|

04-06-10, 19:12
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Μακάρι να έκανε φτηνά και για εμένα αλλά δυστυχώς όπως είπα λόγω turbo το σύστημα 5ης γενιάς φτάνει και περνάει σε κόστος τα 2500 ευρώ!!! και σε περίπτωση που το ΦΠΑ ανέβει ακόμα και για 25% άκουσα από 21!!! τότε μιλάμε και για 2800 ευρώ+ !!!! όμως αν μπουν και τα τέλη κυκλοφορίας στα καύσιμα (ας ελπίσουμε όχι και στο υγραέριο) μιλάμε η βενζίνη όχι μόνο θα φτάσει στα 2 ευρώ αλλά θα το ξεπεράσει κιόλας! μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούμε! εξάλου όπως το βλέπω δεν βλέπω καλά τα λεφτά μας στις τράπεζες, καλύτερα να δώσουμε κανά φράγκο για το υγραέριο, χαμένα δεν πάνε πιστεύω. Αλλά εγώ θα περιμένω να δω τι θα γίνει με τα τέλη κυκλοφορίας, γιατί με τις τωρινές τιμές βενζίνης δεν με συμφέρει να βάλω δεν κάνω πολλά χλμ εγώ.
|

04-06-10, 19:41
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Nαι εχεις δικιο Νικηφορε.απο οτι ακουσα στο κτεο κατα 80% θα περασουνε τα τελη κυκλοφοριας στον ειδικο φορο καυσιμων (το υγραεριο δεν υποκεινται σε ειδικο φορο σημειωση)αν το κανουνε ετσι σε συνδιασμο με το νεο ΦΠΑ οι βενζινες τα βαφουνε μαυρα.μιλαμε για τιμες στο 1,80+ ανα λιτρο.Αυτο το 25% που ειπες με φοβιζει πολυ.Στην γερμανια απο οτι μου ελεγε η κοπελα μου σκεφτονται να το κανουν 25% το ΦΠΑ λες να ειναι Πανευρωπαικο το φαινομενο?
Αν ναι παμε για αυτοκτονια ομαδικα.
Κατι αλλο που ξεχασα κτεο για εγκατασταση υγραεριου περναμε σε οποιοδηποτε ΔΗΜΟΣΙΟ Κτεο και για επανελεγχο καθε 2 χρονια σε ιδιωτικο.
|

04-06-10, 20:36
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Διαβάζοντας προσεκτικά όλα τα ποστ πήρα την απόφαση και ρώτησα να γυρήσω και γω το επαγγελματικό μου αμάξι σε υγραέριο από πετρέλαιο που είναι τώρα, μιας και κάνω πάνω από 20.000χλμ ετησίως. Η τιμή που μου δώσανε εδώ στο Βόλο είναι 1600€ και το κρατάει μέσα 2 μέρες. Αυτο που δεν διευκρινίστηκε είναι αν το σύστημα είναι 5ης γενιάς. 
|

04-06-10, 21:19
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kpagonaris
σε υγραέριο από πετρέλαιο που είναι τώρα 
|
Πετρελαιο ειπες?
Φιλε απο οσο ξερω δεν υπαρχει καποιο κιτ για πετρελαιο μιας και στο πετρελαιο δεν εχουμε μπουζι αλλα συμπιεση,εισαι σιγουρος οτι σου ειπανε ναι για πετρελαιο?
Απο οτι ξερω υπηρχε καποιο <<κιτ>> ας το πουμε ετσι παλιοτερα αλλα και παλι χρειαζοτανε και λιγο πετρελαιο μαζι για να δουλεψει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη davarisx : 04-06-10 στις 21:25.
|

04-06-10, 21:22
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Κοίτα η τιμή που είπα εγώ παραπάνω δεν είναι λόγω της 5ης γενιάς αλλά επειδή είναι turbo το μοτερ μου! αν ηταν ατμοσφαιρικό πάει κάτω από 2000, αν θυμάμαι καλά 1900 μου είπε? με την τιμή που λες όμως μαλλον για 4ης γενιάς το κόβω!
|

07-06-10, 18:57
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παιδιά πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σας. Θα φροντίσω το συντομότερο να ενημερωθώ σωστά και να σας δώσω τις ακριβείς απαντήσεις. 
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 1,02162504 seconds (87,06% PHP - 12,94% MySQL) with 39 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:52. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|