Κοιτά αυτό το λένε αυτοί! εγω προσωπικά θα το κάνω ΜΟΝΟ αν έχω διαροες και το σύστημα έχει χάσει απόδοση, ή αν δεν ψύχει καλά! Το γέμισα το 2008 και τώρα δουλεύει μια χαρά και δεν ξαναασχολήθηκα! ψύχει αμέσως μετά την σωστή συνδεσμολογία του κομπρέσορα με την πλεξούδα του αυτοκινήτου (έχω 4E-FTE και είχα ηλεκτρικά προβλήματα) και ειδικά μετά την προσθήκη βαλβίδα ρελαντί A/C που έλειπε από την μετατροπή. Για το φίλτρο τώρα μπορούμε απλά να το καθαρίσουμε και να το πλύνουμε και αν είναι σε καλή κατάσταση το ξαναβάζουμε αλλιώς βάζουμε νέο, αυτό έκανα και εγώ. Για το φρεον να συμπληρώσω ότι αν έχουμε διαρροές υπάρχουν βαλβίδες που για να προστατέψουν τον κομπρέσορα δίνουν εντολή και δεν παίρνει μπρος! αν το πάθει κανείς ξαφνικά σημαίνει χαμηλή σταθμη φρέον! επίσης τα μηχανήματα που γεμίζουν για όσους δεν το ξέρουν κάνουν ανάμιξη φρεον με λάδι για την προστασία του κομπρέσορα και πρεσάρουν πρώτα το κυκλωμα με αέρα και βρίσκουν τυχόν διαρροές. Γιαυτό καλό είναι ΛΕΝΕ να το κάνουμε κάθε χρόνο! αν δεν βλέπουμε πρόβλημα για μένα απλά δεν χρειάζεται, πεταμένα λεφτά. Τότε ήταν 50 ευρώ τώρα ίσως και 60!
|