Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-09-09, 20:51
Το avatar του χρήστη ΜΑΝΩΛΗΣ 19
ΜΑΝΩΛΗΣ 19 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 243
ΜΑΝΩΛΗΣ 19 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φίλε μου εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι...έχω 2 περιστατικά.!!1,ένα φιλαράκι έχει γκολφ 2 1,3 κ με 95άρα για το χωριό του στην τρίπολη θέλει 20 ευρώ βενζίνη περίπου 25 λίτρα ,όταν συνέβει το γεγονός,με 100άρα θέλει 40 λίτρα...αν έχει το θεό του...2 ένα από τα παλικάρια που ανεβωκατεβαίνουμε χαλκίδα αθήνα λόγο σχολής έχει almera 1,5 k me 100άρα έχει παρατηρήσει ότι κάνει κάποιες αρυθμίες ο κίνητήρας...το καλύτερο για το δικό του αμάξι υποστυρίζει πως είναι η 98άρα βενζίνη....περισσότερα χλμ κ τελική

95άρα = 190χλμ με 14 λίτρα τελική στο ίδιο σημείο 209

98άρα = 190χλμ με 13,3 λίτρα τελική στο ίδιο σημείο 217

100άρα = 190 χλμ με 14,9 λίτρα τελική στο ίδιο σημείο 210 με απίστευτο κ ενοχλητικό θόρυβο σαν πυράκια

σε όλες τις περιπτώσεις ήμουν συνεπιβάτης.......πιο έγκυρη πηγή δεν γίνεται!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-09-09, 21:09
Το avatar του χρήστη kostasgasparis
kostasgasparis Offline:

Μοντέλο: E11 - Kia pro cee'd 1.6
Περιοχή: Ν. ΜΑΚΡΗ
Δύναμη Σεβασμού: 226
kostasgasparis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απο ολα τα αυτοκινητα ειτε δικα μου ειτε της οικογενειας διαπιστωσα με καθε βεβαιοτητα το εξης:με 100αρα αναμφιβολα ολα πηγαινουν τραγικα καλυτερα.εξαιτιας λοιπον του γεγονοτος αυτου το παταω πολυ περισσοτερο.αποτελεσμα?μεγαλυτερη καταναλωση κ λιγοτερη αυτονομια.οσον αφορα αρυθμιες κινητηρα κλπ πιστευω το εξης:σε αυτοκινητα μικρου κυβισμου μαλλον κακο κανει παρα καλο.ας πουμε σε ενα clio 1.2 που εχω προκαλει καποιες μικροαρρυθμιες η 100αρα βενζινη.στο proced 1.6 απο την αλλη τιποτα.οπως και να εχει ολα αυτα που λεω ειναι ψιλα γραμματα.η 100αρα η η 200αρα βενζινη θελουν κ ελαφρυ ποδι για να αποδωσουν τα παραπανω χρηματα που δινουμε.προσωπικη αποψη παντα...
Ροπή είναι το πόσο μακριά θα πάρουμε σβάρνα τον τοίχο μαζί μας..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-09-09, 21:12
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 368
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostasgasparis Εμφάνιση μηνυμάτων
απο ολα τα αυτοκινητα ειτε δικα μου ειτε της οικογενειας διαπιστωσα με καθε βεβαιοτητα το εξης:με 100αρα αναμφιβολα ολα πηγαινουν τραγικα καλυτερα.εξαιτιας λοιπον του γεγονοτος αυτου το παταω πολυ περισσοτερο.αποτελεσμα?μεγαλυτερη καταναλωση κ λιγοτερη αυτονομια.οσον αφορα αρυθμιες κινητηρα κλπ πιστευω το εξης:σε αυτοκινητα μικρου κυβισμου μαλλον κακο κανει παρα καλο.ας πουμε σε ενα clio 1.2 που εχω προκαλει καποιες μικροαρρυθμιες η 100αρα βενζινη.στο proced 1.6 απο την αλλη τιποτα.οπως και να εχει ολα αυτα που λεω ειναι ψιλα γραμματα.η 100αρα η η 200αρα βενζινη θελουν κ ελαφρυ ποδι για να αποδωσουν τα παραπανω χρηματα που δινουμε.προσωπικη αποψη παντα...

φιλε τα ειπες ολα...ετσι ειναι...

και να προσθεσω οτι τη διαφορα δεν την κρινεις και δεν τη βλεπεις απτο πρωτο γεμισμα....θελει 3ντεποζιτα γεμισμα αδειασμα...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dinos : 17-09-09 στις 21:23.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-09-09, 21:27
Το avatar του χρήστη ΜΑΝΩΛΗΣ 19
ΜΑΝΩΛΗΣ 19 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 243
ΜΑΝΩΛΗΣ 19 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Άκου να δείς την συμπληρωματική μου γνώμη....συμφωνώ με χίλια ότι σε αυτοκίνητα μικρού κυβισμού περισσότερο κακό κάνει παρά καλό...όπως το γκόλφ που προ ανέφερα...κ όχι είναι απλά 1,3 κ τν ρούφιξε την ζίνα αλλά είναι κ μονού ψεκασμού...αστα να πάνε...όσο για το νισσαν έχω να πώ ότι είναι στην συμπεριφορά του κινητήρα κ του αμαξιού γενικότερα....στο παλικάρι με το αλμέρα από 95 σε 100 συμβαίνει ότι σε εσένα από 100 σε 95...συνέχεια αυτός ο θόρυβος....δεν είμαι σίγουρος οτι είναι πυράκια...απλα το συγκεκριμένο καίει τέλεια με 98άρα,είναι αυτή που λένε σούπερ αμόλυβδη 98.

υ.γ. Σας παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει ας μου δώσει 2 ευρώ να πάω στην μητέρα μου στην αμερική....χεχεχε....νυχτερινή πλακίτσα...όσο νυχτώνει το κέφι μεγαλώνει....έχω το εξής πρόβλημα....δεν μπορώ να δημιουργήσω θέμα...δεν υπάρχει το κουτάκι να κάνω κλίκ ώστε να ξεκινήσει η δημιουργία...βοήθεια παρακαλώ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΑΝΩΛΗΣ 19 : 17-09-09 στις 21:34.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Βενζιναδικα Με Νοθευμενη Βενζινη Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 29 08-03-13 21:37
Υπάρχει όφελος από Βενζίνη 100 Οκτανίων ? CTS03 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 79 01-05-09 19:37
βενζινη τελος!!!! SteliosT OFF TOPIC 76 13-05-08 02:11
Βενζίνη Από Την Bp 102 Οκτανίων!!! george_afs ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 11 05-05-06 21:51
ΦΑΚΕΛΟΣ:ΒΕΝΖΙΝΗ XORKOS-MASTER SUPPORT 61 31-12-04 12:09

Page generated in 0,22084594 seconds (78,83% PHP - 21,17% MySQL) with 30 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:25.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com