Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 30-07-09, 15:14
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες. Να επωφελειθούμε δηλαδή και από τα δυο, την προσφορά της ΤΟΥΟΤΑ και την απόσυρση....

θα το επιδιώξω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-07-09, 15:18
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Σας το έχει επιβεβιώσει κανείς αυτό που λέτε; Μήπως δεν είναι αυτό δυνατό να γίνει; Δηλαδή, εφόσον έχετε κλεισμένη παραγγελία πριν την έναρξη του μέτρου της απόσυρσης, πως είναι εφικτό να πάρετε χρήματα για μία αγορά που έγινε συμφωνία πριν από την απόσυρση; Σας ρωτάω γιατί είναι κάτι που με ενδιαφέρει και εμένα και σε αντιπροσωπεία της ΤΟΥΟΤΑ που ρώτησα δεν μπορούν να δεσμευτούν ότι κάτι τέτοιο θα γίνει αφού δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση για αυτό το θέμα...
Παλιά 30-07-09, 15:30
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Δεν μου το έχει επιβεβαιώσει κανείς Αντρέα. Είναι κάτι που θα το ψάξω όμως. Για την απόσυρση νομίζω δεν είναι πότε κάνεις την παραγγελεία αλλά τί ημερομηνίες δείχνει ο εκτελωνισμός και η άδειά σου νομίζω....(με ΠΑΣΑ επιφύλαξη)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-07-09, 16:16
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 542
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τα πάντα ισχύουνε με βάση την ημερομηνία εκτελωνισμού!!!!
Εδώ η ΤΟΥΟΤΑ μου είπε, ότι μπορώ να κάνω ότι προσθήκες θέλω στο αυτοκίνητο μέχρι εκείνη την ημέρα, ακόμα και να αλλάξω την προκαταβολή και τον διακανονισμό. Πάντα μέχρι την ημερομηνία του εκτελωνισμού. Αμα εκτελωνιστεί..... πάπαλα!!!

Οσο αφορά την τιμή.... απο την στιγμή που έχει υπογραφεί το συμφωνητικό, η τιμή δεν αλλάζει!!!! Αυτό είναι σίγουρο, και μου το είπανε και εκεί. Δλδ, εγώ πλέον έχω κλείσει το αυτοκίνητο, με την τιμή που έχει τώρα, επωφελούμενος της προσφοράς της ΤΟΥΟΤΑ για την κάλυψη της αύξησης του Τέλους απο εκείνους! Ομως... η τιμή δεν αλλάζει πλέον! Δλδ, δεν μπορεί να μου ζητήσει επιπλέον χρήματα! Παρόλαυτα, μπορώ να επωφεληθώ οποιασδήποτε επιπλέον προσφοράς προκύψει μέχρι την μέρα που θα το πάρω!

Για παράδειγμα μου είπε ότι άμα η ΤΟΥΟΤΑ βγάλει καμία προσφορά μέχρι την Οκτώβρη, έπτωσης 2000Ε (τυχαίο το νούμερο!), τότε θα την πάρω κι εγώ, ρίχνοντας το αυτοκίνητο άλλα 2000Ε κάτω!!!

Παρομοίως, εφόσον η ΤΟΥΟΤΑ προχωρήσει κανονικά στην Απόσυρση, θα την καρπωθούμε και εμείς!!!

Οπότε, όποιος έκλεισε τώρα αυτοκίνητο, είναι διπλά κερδισμένος. Πάντα με την προυπόθεση να προχωρήσει κανονικά η απόσυρση, και να δοθεί το ΟΚ απο την ΤΟΥΟΤΑ!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-07-09, 16:19
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Στην απόσυρση δεν έχει να κάνει κάτι η ΤΟΥΟΤΑ είναι αν θα ψηφιστεί ο νόμος από το κράτος. Δεν είναι στην αξία του αυτοκινήτου η έκπτωση αλλά στα τέλη ταξινόμησης. Κάνω λάθος?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-07-09, 16:31
Ayrton Offline:
Administrator

Μάλλον δεν είναι έτσι όπως τα λές. Γιατί σε αυτήν την ρύθμιση λέει ότι σε "περίπτωση" συνδιασμού με αγορά νέου, επιπλέον μπόνους 1000ε!!!! Αρα σε περίπτωση μη αγοράς, παίρνεις το πόσο αναλόγως των κυβικών. Οπότε δεν συνδεεται με κανένα τέλος!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-07-09, 16:34
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Τα 1000 ευρώ του καινούριου δεν θα τα κόψει από το κέρδος της κάθε εταιρίας. Έτσι δεν είναι? Θα τα κόψει από τους φόρους και τους δασμούς κλπ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-07-09, 16:44
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Σε αυτο που λεει ο Γιαννης να αναφερω και εγω κατι.
Οταν παρηγγειλα την Ε12 ειχα παραγγειλει στην αρχη την εκδοση terra (την φτωχη). Ειχα δωσει και προκαταβολη κτλπ.
Μετα απο 2 εβδομαδες βγαζει η ΤΟΥΟΤΑ προσφορα ολα τα μοντελα κατω 1000 ευρω. Οποτε με συνεφερε τρελα να παρω την εκδοση SOL μιας και θα μου ερχοταν στα ιδια λεφτα.
Παιρνω την αντιπροσωπια και τους λεω να μου αλλαξουν την παραγγελια. Αρχισανε τις κονξες, δεν γινεται, δεν μπορουμε, δεν εκεινο, δεν το αλλο... Τους περναω ενα φαξ και γραφω να ακυρωσουν την παραγγελία εντελως...

Σε 4 δευτερολεπτα χτυπησε το τηλεφωνο μου και μου ειπαν πως αλλαζουν την παραγγελια σε SOL χωρις κανενα προβλημα...

Αυτο που θελω να πω ειναι πως όλα γινονται (δλδ να επωφεληθείς απο καποια προσφορα) ακομα και αν εχεις κλεισει τη συμφωνια...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-07-09, 18:37
Ayrton Offline:
Administrator

Αυτό για την προσφορά, δεν το συζητάω καν. Μάλιστα βαρέθηκε να μου το τονίζει ο πωλητής. Τα ίδια ακριβώς είπε και σε ένα φιλικό ζευγάρι που πήγε και έκλεισε ένα Yaris. Η τιμή κλειδώνει, και ότι αλλαγή θέλουνε να γίνει στο αυτοκίνητο, είτε στην πληρωμή, μέχρι τον εκτελωνισμό γίνεται!

Υ.Γ. Μιχάλη, έκδοση όμως δεν νομίζω να μπορείς να αλλάξεις. Εμένα μου είπε συγκεκριμένα ότι μπορώ να προσθέσω ότι θέλω.

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-07-09, 08:20
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα πάντα ισχύουνε με βάση την ημερομηνία εκτελωνισμού!!!!
Αυτό ακριβώς μου είπαν και εμένα εχθές στην αντιπροσωπεία της Πάτρας. Με αυτό το δεδομένο και με το γεγονός ότι πλέον οι ταξινομήσεις στα περισσότερα ΤΟΥΟΤΑ απαιτούν τουλάχιστον 3-4 μήνες, θα ισχύσει κανονικά η απόσυρση και η επιστροφή των χρημάτων. Το ζήτημα είναι να γίνει παραγγελία αυτή την περίοδο προκειμένου να κερδίσει κάποιος και την προσφορά για το τέλος ταξινόμησης...

Άσχετο, η Corolla E15 στην πλούσια Sol έκδοση με τον νέο κινητήρα 1,6 Valvematic κοστίζει (στην Πάτρα) αυτή την στιγμή 20.000 ευρώ και κάτι ψιλά (συμπεριλαμβανομένης και της προσφοράς -1.200 ευρώ για το τέλος ταξινόμησης).

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αλλαγή αμορτισερ σε TOYOTA AVENSIS T27 (2011) pagalo SUPPORT 13 03-07-19 09:57
TOYOTA AVENSIS IN BTCC Edessaios CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 6 22-09-11 01:53
Toyota vs Opel Dr.Saimon ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ 47 12-12-10 12:23
Toyota Avensis 11/2001 pavlos CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 36 03-02-08 12:47
Νέο Toyota Avensis Facelift 2006 pagalo CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 10 25-02-07 13:49

Page generated in 0,25020003 seconds (81,62% PHP - 18,38% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:05.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com