Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
|
 |
|
 |

19-06-09, 12:11
|
 |
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Το Insignia έχει πράγματι πιο sport εμφάνιση αλλά, άμα είναι τόσο βαρύ, δεν θα μπορεί να το αποδείξει, σε σχέση με το Avensis, το οποίο είναι εξίσου όμορφο, πιο ελαφρύ και ξέρουμε όλοι καλά, πόσο δυνατά είναι τα Ιαπωνικά άλογα σε σχέση με τα υπόλοιπα.
Βεβαίως θα πρέπει να κοιτάξει και την οικονομία που σου προσφέρει το κάθε αμάξι, service, ανταλλακτικά και την κατανάλωση. Αν είναι να πάρεις καινούργιο αμάξι και η τσέπη να ανοίξει τρύπες... το χάσαμε πατριώτη!!!! Και χωρίς να έχω ασχοληθεί με το Insingia για να ξέρω που κυμαίνεται, πιστεύω πως στο Avensis, θα βρείς τα παραπάνω. Ναι μεν το Avensis είναι 1500€ πιο ακριβό, αλλά άμα σου τα δώσει πίσω τα λεφτά με την οικονομία του, δεν θα είναι καλύτερα? Κοίταξε το.
τότε μην το πατήσεις!!!
|

19-06-09, 12:44
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
πάρε την Avensa ρε να είσαι σίγουρος. που να μπλέκεις με τα Opel.
τι να το κάνεις το αυτόματο. Πάρε μηχανικό να νιώθεις τη χαρά της οδήγησης.
|

19-06-09, 14:01
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Ολα σχετικά είναι....
Το Ave προσφέρει την σιγουριά της γνώσης της κατάστασης.
Το Insignia είναι κάτι άγνωστο.
Αν και πιστεύω ότι θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα πάω έναντι στην "εικόνα" και θα προτιμήσω την σιγουριά (βλ. Avensis).
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

19-06-09, 14:23
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
|
|
Η opel για εμενα προσωπικα δεν με ευχαριστει σε ολα τησ τα μοντελα εχω κανει τεστ drive το isignia δεν μπορω να πω πωσ ειναι το τελειο κατι με χαλαγε πολλα μπιχλιμπιδια εγω αυτα τα μπιχλιμπιδια δεν τα εμπιστευομαι ο εξοπλισμος του ave ειναι απλος οπωσ τα αλλα καλα αυτοκινητα και δεν φοβαμαι τιποτα μονο και μονο επειδη ειμαι υπερ των ιαπωνικων μοντελων για τουσ εξησ λογους ποιο μοντελο τησ opel της audi τησ vw και της bmw μετα το 2000 βγηκε φερεγκιο κανενα και εχω και κριτηρια να το αποδιξω
|

19-06-09, 14:38
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
----------
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikr : 11-12-09 στις 20:04.
|

19-06-09, 14:54
|
 |
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Εχω καταλήξει πλέον...... ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ!!!!
|
Παρε αυτο που λεει η καρδια σου....και στα δικα μου τα κριτηρια η OPEL ειναι αριστη επιλογη για εναν TOYOταιο....
|

19-06-09, 15:36
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikr
|
Ετσι, ε? Καλά, καλά.....
Ας όψεται που δεν θέλω να αλλάξω αυτοκίνητο σε 4-5 χρόνια που θα υπάρχει και κουτσούβελο σίγουρα (Γιατί δεν θα με παίρνει)!!!! Αλλιώς όχι Avensis δεν πλησίαζα... αλλά οτιδήποτε σε σεντάν θα ήτανε πολύ μακριά!!!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

19-06-09, 15:36
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikr
Κατά τα υπόλοιπα, όλα του καλά του avensis, αλλά όχι κι όμορφο ρε παιδιά... έλεος δλδ!!!
Ένα κλασικό (κλασικότατο) παπουδο-σχέδιο, όπως και η Ε15...που το βλέπεις στο δρόμο και δεν σου κάνει καμιά εντύπωση....
|
Κόντρα σε πολλούς που δεν τους αρέσει, θα πω πως είναι αρκετά όμορφο. Είμαι πολύ μακριά για το χαρακτηρίσω παπουδοσχέδιο.
Παπουδοσχέδιο είναι η avensa του 99 με τα πλαστικόξυλα στην κονσόλα όχι και το τελευταίο μοντέλο.
ήμαρτον ρε. 
|

19-06-09, 15:51
|
 |
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Πρόσεξε μια μικρή λεπτομέρεια. Την πρόσεξα μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, με φίλο που κοίταγε το 1,6Τ. Δεν έχει την σπιρτάδα που θα περίμενε κάποιος απο ενα αυτοκίνητο 180 αλόγων. Δείχνει πολύ πιο αδύναμο.
Το ατμοσφαιρικό το 1,8 σαφώς και δεν το προτείνω. Λίγα τα άλογα για το σασί του. Είναι αν δεν απατώμαι 1590 κιλά, την ώρα που το Ave είναι 1300, και έχουνε τα ίδια άλογα.
|
Οντως μπορει στο insignia λογω βαρους να μην δειχνει την δυναμη του αυτο το μοτερ που προσωπικα το θεωρω αρκετα αξιολογο,αλλα σε καθε περιπτωση το αβενσις δν βλεπει το insignia με αυτο το μοτερ ποτε και πουθενα(μιλαω καθαρα για αποδοση στο δρομο,ενεργητικη ασφαλεια,ανεση οδηγησης με μια πανω λογω ροπης κλπ)...Καλα για το 1.8αρι πραγματικα δεν υπαρχει κανενας λογος να το προτιμησει κανεις απο το 1.6Τ...
|

19-06-09, 15:55
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω.Πως σας αρεσει το insignia.Mιλαω στην βασικη εκδοση, γιατι εαν αρχισουμε τις 22αρες ζαντες τα οχταποντα χαμηλωματα και τα φουσκωματα-μασκες και φτερα, ενταξει.
Το θεωρω παναθλιο αυτοκινητο.
Ημαρτον, πηραν ενα υποβρυχιο, το βαλαν ροδες, το εβγαλαν στην στερια και το παρουσιασαν για αυτοκινητο
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,23559093 seconds (81,54% PHP - 18,46% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|