οκ thanks! αυτό ήθελα να μάθω! γιατί μερικοί θεωρητικά που μιλάνε λένε ότι είναι καλύτερο της g6, άλλοι λένε ότι δεν έχει αντοχή με το turbo μοτερ, αλλά και ότι είναι ΤΟΣΟ πολύ κοντό που γιαυτό έχει 6η! εξάλλου εγώ το σασμαν το είχα βάλει στο μοτερ αυτό τον ΣΕΠΤ 2007 με νέο δίσκο,πλατό, βολαν κτλ, τον ΔΕΚ 2007 με τρακάρανε και πάει το starletaki και δεν έλεγε να το αλλάζω τώρα. Πάντως όπως είναι ναι έχω χάσει στην επιτάχυνση λόγω βάρους της corolla κυρίως και 15αρες τώρα κτλ αλλά σε ταξίδια αλλά και καθημερινά το αμάξι πάει φοβερά άνετα! να πω ότι ανεβαίνει ανηφόρες και με 3η (όχι με τρελή κλίση ε?) και προσπερνάει και άνετα με αυτή. Με το κοντό σασμαν ήτανε σε ταξίδια για κλάματα. Στα 160 μούγκριζε τρελά και κόντευε να πιάσει κόφτες, αφού νόμιζα ότι ειχα 4η όχι 5η! και έκαιγε και πολύ. Τώρα μειώθηκε και ο θόρυβος (της εξάτμισης εννοώ) και η κατανάλωση και πάει άνετα και με περισσότερα χλμ (θεωρητικά) γιατί έχω κόφτη τελικής και δεν ξέρω. Σε επιτάχυνση μου κακοφάνηκε αρχικά, αλλά τώρα το συνήθησα, αν και δεν είναι και μεγάλη η διαφορά, περισσότερο το βάρος του αυτοκινήτου φταίει και δεν έχω μέτρο σύγκρισης.
|