Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 Ενα δωρακι για τους φιλους που ειναι κατοχοι και αυτοι μιας TOYOTA |
 |
|

15-12-08, 20:25
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Τελικα δεν μου ειπες ποσο εχεις βγαλει τελικη??εγω εχω βγαλει 220 και πιστευω λιγο ακομα εχει.

15-12-08, 20:39
|
 |
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
Τελικα δεν μου ειπες ποσο εχεις βγαλει τελικη??εγω εχω βγαλει 220 και πιστευω λιγο ακομα εχει.
|
Σε γκρεμο ?? 

15-12-08, 21:00
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaveMustaine13
Σε γκρεμο ?? 
|
Σε ευθεια στην εθνικη απλα φοβηθηκα να συνεχισω και τα εβγαλε γρηγορα.Το ειχαμε ξανασυζητησει για τελικη σε σχεση με το κορολα 1600.Απλα να φανταστεις η 4η βγαζει 200!!!σπασμενη.

15-12-08, 21:12
|
 |
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Παράθεση:
Σε ευθεια στην εθνικη απλα φοβηθηκα να συνεχισω και τα εβγαλε γρηγορα.Το ειχαμε ξανασυζητησει για τελικη σε σχεση με το κορολα 1600.Απλα να φανταστεις η 4η βγαζει 200!!!σπασμενη.
|
Αρα λοιπον :
1) Εχεις μακρια 4η
2) Εβγαλες γρηγορα σχετικα την τελικη
3) Εχεις αμαξι 1600 με 110 αλογα
Συμφωνα με αυτα ο δρομος που τελικιασες (η εστω εφτασες κοντα) πρεπει να ηταν κατηφορικος..

16-12-08, 03:41
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παντως και να κατηφοριζε θα ηταν πολυ λιγο...γκρεμος δεν ητανε σιγουρα.Δεν λες οτι ειναι κατηφορα.Εμενα η 4η μου γεμιζει πολυ γρηγορα πιανει πολυ γρηγορα 200.

16-12-08, 18:44
|
 |
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Εμας ειναι για πεταμα παντως 

16-12-08, 21:05
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaveMustaine13
Εμας ειναι για πεταμα παντως 
|
τι εννοεις ειναι για πεταμα???η ομαδα σου???αν εννοεις την ομαδα σου οντως ειναι...αν εννοεις το αμαξι σου θα μου επιτρεψεις να μην συμφωνησω.
Avensis με 6άρι σασμάν |
 |

16-12-08, 22:15
|
 |
|
|
|
|
Avensis με 6άρι σασμάν
Το σασμάν το έχω λίγες μέρες και έτσι δεν μπορώ να μιλήσω για τελική.Όμως,νομίζω,πως δεν παίζει αυτό τον πρώτο ρόλο.Πιο ενδιαφέρον-για μένα-είναι οι επιταχύνσεις στην κίνηση.Για 1η σχέση δε νομίζω πως χρειάζεται να αναφέρω,η 2η δείχνει 85χμ.η 3η σχεδόν 130χμ.η 4η σχεδόν 170χμ[σχεδόν στον κόφτη όλες],μέχρι εκεί πρόλαβα να δω.Όπως καταλαβαίνεις Βασίλη,γεμίζουν πολύ γρήγορα όλες οι σχέσεις.Αν βρω ευκαιρία και δρόμο θα γράψω και για περισσότερα χμ.Πάντως επαναλαμβάνω,καμμιά σχέση με το 5άρι.Ασύγκριτα καλύτερο.
|

17-12-08, 12:25
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεσβος
|
|
Παράθεση:
τι εννοεις ειναι για πεταμα???η ομαδα σου???αν εννοεις την ομαδα σου οντως ειναι....
|
αν κ ειμαι ΑΕΚτζης ο Παναθαναικος ειναι η μονη ομαδα που στεκεται καλα στην ευρωπη κ μαζευει κανα ποντο μπας κ βγουμε κ εμεις κανα ουεφα.
respect...!!!
|
 |
|
 |

17-12-08, 16:20
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ltsantar
Το σασμάν το έχω λίγες μέρες και έτσι δεν μπορώ να μιλήσω για τελική.Όμως,νομίζω,πως δεν παίζει αυτό τον πρώτο ρόλο.Πιο ενδιαφέρον-για μένα-είναι οι επιταχύνσεις στην κίνηση.Για 1η σχέση δε νομίζω πως χρειάζεται να αναφέρω,η 2η δείχνει 85χμ.η 3η σχεδόν 130χμ.η 4η σχεδόν 170χμ[σχεδόν στον κόφτη όλες],μέχρι εκεί πρόλαβα να δω.Όπως καταλαβαίνεις Βασίλη,γεμίζουν πολύ γρήγορα όλες οι σχέσεις.Αν βρω ευκαιρία και δρόμο θα γράψω και για περισσότερα χμ.Πάντως επαναλαμβάνω,καμμιά σχέση με το 5άρι.Ασύγκριτα καλύτερο.
|
με το παλιο σασμαν ποσο ειχες βγαλει???
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos 24
αν κ ειμαι ΑΕΚτζης ο Παναθαναικος ειναι η μονη ομαδα που στεκεται καλα στην ευρωπη κ μαζευει κανα ποντο μπας κ βγουμε κ εμεις κανα ουεφα.
respect...!!!
|
το ξερω φιλε και εγω τα ιδια χαλια με εσενα εχω(ΑΕΚΤΖΗΣ)...απλα εχουμε κοντρα απο περυσι και συνεχιζουμε να πειραζομαστε...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,22913194 seconds (82,09% PHP - 17,91% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|