Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Ο τύπος που πουλάει το GPS μου απάντησε και μου είπε (εν συντομία) ότι ότι δεν μπορούν να είναι σίγουροι εάν το Destinator θα δουλέψει στο συγκεκριμένο GPS γιατί δεν έχουν το πρόγραμμα για να το τεστάρουν. Αλλά ένας άλλος πελάτης τους από Ελλάδα (μου έδωσε το User ID του, είναι perikles_78) που αγόρασε το σύστημα αυτό, του έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα για την αποστολή του προϊόντος και τον ενημέρωσε ότι το Destinator με τους ελληνικούς χάρτες δουλεύει κανονικά και απροβλημάτιστα... Αλλά δεν μπορούν να το επιβεβαιώσουν αφού όπως προείπα δεν έχουν το πρόγραμμα...
Ξέρει κανείς εάν μπορώ και με ποιον τρόπο να στείλω μήνυμα σε αυτόν τον perikles_78 μέσω του Ebay για να με ενημερώσει σχετικά;
|
Πρόσεξε γιατί τα στέλνει(απο HK) με εταιρίες courier που σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα τελωνείο,
98$ shipping from HK!!!!
Το feed του Περικλή ήταν :Great thanks a lot. It run's Destinator too with Greek maps. I recomment it ++++
Για να του στείλεις μήνυμα πατάς πάνω στο όνομα του Περικλή(εκεί που άφησε το feed ο Πέρης )και σου βγάζει επιλογή για μήνυμα...
Γιατί όμως δεν αγοράζεις απο UK που δεν έχει τελωνείο και στα ίδια λεφτά είναι;