Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
για αυτο σου λεω.
τρεξε αγωνα νε δεις τι μπορεις να κανεις. τα track day ειναι για τους... πρωτοβγαλτους
|
Φιλτατε Πανο δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο λαθος εισαι!!!!Ποσο καιρο εκανες προπονηση για να μπεις να κανεις αγωνα με τα πραπρα που ετρεχες στα χωματα??Ετσι μπηκες πιστα και πηρες κυπελα??
ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ Ε????
Τα track day ειναι για του πρωτοβγαλτους ε???Τοτε γιατι σε καθε track day εχει κατηγορια αγωνιζωμενων μου λες?Ετσι για να περναει η ωρα τους??Οχι!!Για προπονηση Πανο!
Εγω με δυο φορες πιστα θα παω να τρεξω σε πανελληνιο αγωνα στους νεους που εχουν κανει απειρους γυρους στα Μεγαρα και στις Σερρες και δεκαδες,εικοσαδες κτλ λυωμενες γομες στις μηχανες τους και γυρνανε στο 1.01 στα Μεγαρα σταθερο την στιγμη που εγω εχω κανει ΜΟΝΟ ενα 1.10 καλυτερο χρονο και αυτο οχι με σταθερο γυρολογιο??Που πα ρε καραμητρο θα μου πουνε?Δημοσιος κυνδυνος θα ειμαι για αυτους βρε Πανο.Αμα δεν καταφερω να πεσω στο 1.05 σταθερο γυρολογιο δεν προκειται να παω ποτε σε τετοια οργανωση.
Εχω ρωτησει εξοδα και λοιπα για lisance ειναι 150ευρω για ενα χρονο μαζι με τους γιατρους.Δεν ειναι η lisance το θεμα Πανο,το θεμα ειναι να εχεις υποστηριξη για τα λαστιχα και ελευθερο χρονο και χρημα για προπονησεις πραγμα που εγω αυτην την στιγμη ΔΕΝ διαθετω.
edit:Μαζι με τα παραπανω μην ξεχασω τα πολυεστερικα (με καρινα που εχει συλλεκτη λαδιου),την προετοιμασια της μηχανης για να περασει απο τεχνικο ελεγχο (αλλαγη του παραφλου με νερο,συρματοδεσιμο σε φιλτρα λαδιου,ταπα λαδιου,φρενα μπρος-πισω και τελος αξονες μπρος-πισω με κοπιλιες για ασφαλεια)
Σοβαρα τωρα επειδη σημερα ημουν εκει και εζησα φανταστικες στιγμες παρεα με ενα φιλαρακι που βγηκε 3ος στους νεους πιστεψε με οτι zηλεψα και θα θελα και γω να ειμαι στο βαθρο.Ποσο μαλλον να συμμετειχα μονο και ας εβγαινα τελευταιος.Ξεχασα να αναφερω οτι το φιλαρακι αυτο εχει δικια του εταιρεια και εχει ολο τον ελευθερο χρονο και το χρημα για να φερει εις περας κατι τετοιο.Αν δεν ειχε χρημα και χρονο θα εκανε οτι κανω και γω.1-2 track day to μηνα για ξεκαβλ@μ@ και αυτο ηταν.
Σκεψου τι λες Πανο,συνελθε.