Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
|
 |
|
 |

15-11-07, 15:46
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Να και ένα topic για τον ranger....
|
Εμένα ο δικος μου δεν έπερνε παζάρια... το χειρότερο όμως ειναι οτι μου εκοβε την κλιση (όσο πιο αυστηρα μπορούσε) και είχε και ενα στιλάκι όλο ειρωνία... οταν μου εβγαλε τις πινακιδες, μου εδωσε τις βίδες λες και ημουν παιδακι στα φανάρια και τους δινεις 5λεπτα. Τεσπα, πιστευω οτι υπάρχουν και σωστοι τροχονομοι που τουλαχιστον δεν ηδονιζονται οταν σου δινουν κλιση (ή σου "μειωνουν" την ποινη, γιατι καταλαβαινουν οτι τα προστιμα του νεου ΚΟΚ ειναι πολύ βαρια)
700 ευρώ λοιπον, που εγιναν 350 αφου πλήρωσα εντος 10 ημερων και όπως είπε και ο NyO εννοιωσα και τυχερος που γλύτωσα την 700άρα... δεν πειραζει, ανοιξα τον κουμπαρά για να πληρωσω τη λυπητερη και απομακρίνθηκα απο τις αναρτήσεις περίπου 6 μήνες...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|

15-11-07, 16:06
|
 |
Moderator
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Χωρίς ζώνη??ΕΕ λογικό δεν είναι βρε παιδιά?Μην είστε υπερβολικοί!Τουλάχιστον τα απαραίτητα να ακολουθούμε....ζώνη,κράνος,κόκκινο,στοπ...
Εγώ πάντως την γλίτωσα την κλήση για παράνομο παρκάρισμα με ένα μικρό ψεμματάκι και αεράτα ρούχα,,,χεχεχε 

15-11-07, 16:09
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μαρια
Χωρίς ζώνη??ΕΕ λογικό δεν είναι βρε παιδιά?Μην είστε υπερβολικοί!Τουλάχιστον τα απαραίτητα να ακολουθούμε....ζώνη,κράνος,κόκκινο,στοπ...
Εγώ πάντως την γλίτωσα την κλήση για παράνομο παρκάρισμα με ένα μικρό ψεμματάκι και αεράτα ρούχα,,,χεχεχε 
|
Καλά τα αεράτα ρούχα τα κατανοώ.Το μικρό ψεμματάκι τι ήταν???

15-11-07, 16:25
|
 |
Moderator
|
|
|
|
Επρεπε να δώσω κάτι φάρμακα σε ασθενή που δεν μπορούσε να πάει στο εφημερεύον φαρμακείο και λόγω έλλειψης πάρκιγκ στην περιοχή το άφησα το αμάξι κάπου πρόχειρα....  εε αφού τα είχε ανάγκη ο άνθρωπος τι να έκανα????  να τον αφήσω να ψηθεί στον πυρετό??? 

12-11-07, 13:38
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Γιαννη εμεις ειμαστε στην ιδια κατηγορια...
3 ποντους διπλωμα + προστιμο + +....
Τους ειπα οτι δεν ξανασταματαω και εφυγα καπως ωραια μπορω να πω...
Την δευτερη φορα δεν σταματησα και πηγαν σπιτι..

15-11-07, 20:14
|
 |
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
παιδια τελευταια φορα ηταν αυτοφορω...!
ειμαι εκτος συναγωνισμου... 

16-11-07, 00:12
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
να ξερετε μερικα πραγματα..Αν δεν υπαρχει ταμπελα οτι η ταχυτητα ελεγχεται με ρανταρ δεν μπορουν να σας γραψουν...ειναι παρανομο..Επισης Απαγορευετε να κρυβοντε λες και παιζουν splinter cell!!!..παντως πλακα πλακα αν δειτε μερικα ορια θα παθετε πλακα...σε ανοιχτο δρομο ειναι 50 και σε στροφιλικια 110!!!!!!!!! δηλαδη ελεος!
|

16-11-07, 09:13
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
Επισης Απαγορευετε να κρυβοντε λες και παιζουν splinter cell!!!..
|
Εγω θα παθω καρδια καμια ημερα. Βλεπω κανεναν ανθρωπακο στην ακρη του δρομου και πλακωνομαι στα φρενα.Την προηγουμενη φορα, ηταν μια γιαγια που περιμενε κατι και καθε λιγο πεταγοταν στον δρομο.Μιλαμε για τρομοκρατια.

16-11-07, 19:36
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
εχω δει μπατσο να με σημαδευει με ρανταρ κρυμενος πισω απο καδο σκουπιδιων κ το ρανταρ πανω στο καδο με καμουφλαζμια σακουλα με <σκουπιδια> διπλα.μπαινοντας στο Βολο στη μεγαλη κατηφορα μετα την Αγχιαλο.οσοι εχουν ερθει προς Βολο απο Αθηνα μερια, ξερουν.
αλλα επειδη δε μασαει ο καβουρας τζιτζικια εφαγε φτυσιμο το μπατσακι, ο laios κυριλε με βαση το οριο και μια ουρα πισω 300μετρα.σωστο οοοοοοος?

16-11-07, 20:31
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
αυτο το χω δει στην κυλληνη. ειχε φταιξει ενα στεφανι απο κλαδια απο πουρναρι και ειχε καμουφλαριστει. πεταγοταν ξαφνικα στη μεση του δρομου ο γυφτος να γραψει οσους πιο πολλους μπορουσε λες και θα τα βαλει στην τσεπη του...
τοσο ξεφτυλας ηταν...
εδω και καιρο απο το μαρτιο δλδ που ειμαι στο περαμα καθε μερα πηγαινοερχομαι και συχνα πυκνα εχει μπλοκο. με το που τους βλεπω πριν τους περασω δλδ αρχιζω και κοπαναω κοφτες στις 15000rpm (CBR) και πρεπει να δειτε το βλεμμα τους καθε φορα.νομιζουν οτι εγινε καμια εκρηξη η τους πεταξαν τιποτα κατσαρολικα στο κεφαλι.η πλακα ειναι οτι δεν μπορουν να μου κανουν τπτ λογω οτι ειμαι νομιμος ακομα και στα db. απλα καταλαβαινουν καθε φορα που περναω ποσο αχωνευτοι ειναι για μενα....
σκαω στα γελια καθε φορα που ΔΕΝ τολμουν να με σταματησουν γιατι ξερουν την συνεχεια.... 
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,26695895 seconds (84,15% PHP - 15,85% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|