Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6
Να την πω την κακια μου εγω τωρα?Παιδες επειδη και γω το εχω ψαξει το θεμα στο μονο που δεν πρεπει να την πινουμε ειναι να κανουμε αποχη απο αυτην και μονο επειδη ειναι αμερικανικο προιον!!
Εχετε σκεφτει τι οξεα εχει το στομαχι σας?Το στομαχι μας ειναι ενα απο τα πιο ευαισθητα αλλα ταυτοχρονα το πιο σκληροπυρηνικο ζωτικο μας οργανο.Αν παρουμε υγρα απο το στομαχι και βαλουμε σε αυτα ενα κερμα οπως με την κοκα κολα δεν θα το γυαλισει απλα,θα το εξαυλωσει!!Πινω παρα πολυ κακα κολα και αν ηταν αληθεια ολα αυτα (πχ δοντια που δυαλυονται μεσα σε κοκα κολα) τωρα εγω οχι απλα φαφουτης θα ημουν αλλα δεν θα ειχα καν στομαχι!!!Να σκεφτειται μονο οτι πολλες φορες οταν σηκωνομαι το βραδυ και διψαω,πινω κοκα κολα ετσι απλα και ασυναισθητα!Οτι σε εθιζει,σε εθιζει!Αυτο ειναι εξακριβωμενο απο εμενα"φιλ..αρακι εχεις εν..α κατο...σταρικο να παρω κοκα κολα??" 
|
Φίλε μου το κείμενο δεν αναφέρει τίποτα για οξέα...
έχει άλλες χημεικές ουσίες αν το διαβάσεις, που δέν είναι όξυνες αλλά προκαλούν μεγάλες ζημιές !
Το άν μία ουσία είναι όξυνη ή βασική δέν έχει καμία σχέση με το αν προκαλεί κακό ή όχι...
Α και κάτι ακόμα ο πρόεδρος της Coca cola είναι ευρέος