Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 Ενα δωρακι για τους φιλους που ειναι κατοχοι και αυτοι μιας TOYOTA |
 |
|
 |
|
 |

13-02-08, 16:21
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Καταρχήν corollatria θα σε παρακαλέσω να ηρεμήσεις. Για να σου αλλάζει το χρωμα της γραμματοσειράς ο administrator σημαίνει ότι δεν θα φαίνεται σε κάποια απο τις 2 εκδόσεις. Προς βοήθεια σου γίνεται όλο αυτό για να διαβάζουν όλα τα μέλη τα ποστ σου και να μην χρειάζεται οι μισοί να το γυρίζουμε σε white ή σε blue κλτπ.
Κατά δεύτερον στο παράδειγμα που είπα πριν δεν ανέφερα πουθενά ότι πηγαινα σα κότα ή κρυβόμουν πίσω από φορτηγά. Με 120 χαω πήγαινα στα ανοιχτά κομμάτια και σε όσα κομμάτια ήταν κλειστά αναγκαστικά έριχνα (πχ στο Μαλλιακό - εκτός και αν εσύ πιστεύεις πως το να πηγαίνω πιο ασφαλώς στα επικίνδυνα κομμάτια σημαίνει ότι είμαι κότα). 120 χαω καλά είναι ή πρέπει να παω 220 για να αποδείξω κάτι? Δεν ήθελα να παω παραπάνω για να κρατησω χαμηλη την κατανάλωση. Είναι επικίνδυνο αυτό?
Άμα μπω σε πίστα σίγουρα στις στροφές θα θέλω το μέγιστο της ροπής για να εκμεταλλευτώ την υπερστροφη προς όφελος μου, αλλά αν τα κάνω αυτά σε δημόσιο δρόμο θα πρέπει να είμαι πολύ μπουμπουνοκέφαλος... (ειδικα΄με τους δρόμους που έχουμε...).
Τέλος θα ήθελα να σε καλωσορίσω στο κλαμπ και αν μου επιτρέπεται να σου δώσω και μια φιλική συμβουλή.
Τρία ποστς έχεις κάνει. Μόλις που σε γνωρίσαμε... Χαλάρωσε...
|

13-02-08, 16:22
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Απο ότι βλέπω είσαι νέο μέλος...... οπότε καλά θα κάνεις, να σκεφτείς πόσοι βλέπουνε αυτά που γράφεις και μετά να απαντήσεις με τον τρόπο που απάντησες. Καλώς ήρθες λοιπόν. Και δεν χρειάζεται να γράφεις με bold.
Υ.Γ. Πώς γίνεται ένα νέο μέλος, με μόλις 2 μυνήματα να γνωρίζει εάν και κατά πόσο χρησιμοποιούνε κάποιοι ή πολλοί το λευκό ή μπλέ φόντο? Ευγε!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

13-02-08, 16:41
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ρε Γιαννη γιατι σβηνεις τα ποστ ρε??
Ασε σε παρακαλω να μου εξηγησει ο φιλος κορολα3 το σκεπτικο του..
Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι με αυτο που μου ειπε...
Τσατιζομαι γιατι δεν θελω κανεις να μου λεει οτι αυτα που εχω μου τα παρεχει ο πατερας μου..

13-02-08, 16:46
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Βασίλη εγω τα έσβησα γιατι ήταν απαράδεκτα αυτα που είπε. Ελπίζω να ακολουθήσει την συμβουλή μου και να ηρεμήσει...
|

13-02-08, 16:48
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
ΑΑ οκ.
Σορρυ Γιαννη απλα το ειπα σε σενα γιατι ξερω οτι εισαι σβηστρας!!!

13-02-08, 16:59
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Ρε συ τσατιστικα γιατι δεν θελω να μου λενε οτι μου το παρεχει ο μπαμπας..
Γιαυτο και κανω οτι μπορω μονος μου..
Οταν μιλαμε ομως και πετας στο πηρε ο μπαμπας που θες να καταλαβω οτι το λες γενικα???
Στειλε πμ να μου πεις ρε συ ποιος εισαι!!

13-02-08, 17:51
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Κοίταξε.... ή ηρεμείς..... ή απο 'δώ πάνε κι άλλοι!
Επειδή καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν είσαι κανένα νέο μέλος..... εάν συνεχιστεί αυτό το στυλάκι.... λυπάμαι....
Οσο για τα πόστ σου.. όταν αυτα θα γίνουνε ανθρώπινα.... θα μείνουνε... μέχρι τότε.. (ξανα)λυπάμαι!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

13-02-08, 18:16
|
banned
|
|
|
|
Γιατί δεν Καταλαβαίνω ?
|
 |
|
 |

14-02-08, 11:46
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Μία από τις σημαντικότερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να κάνει η Toyota στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Αυτό καθώς στις «αποσκευές» τις θα κουβαλάει τα πολυαναμενόμενα iQ και Urban Cruiser, μοντέλα που απευθύνονται σε σημαντικές κατηγορίες και θα ενισχύσουν σημαντικά τη γκάμα της.
Αρχής γενομένης από το iQ, αποτελεί ένα μικρό όχημα πόλης, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά, ως πρωτότυπο, στην προηγούμενη έκθεση της Φρανκφούρτης. Παρότι το μήκος του δεν υπερβαίνει τα τρία μέτρα, εσωτερικά διαθέτει ικανοποιητικό χώρο για 3 επιβάτες. Αυτό καθώς ενσωματώνει αρκετές μηχανολογικές και σχεδιαστικές καινοτομίες που, σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία, θα προκαλέσουν επανάσταση στην εξέλιξη μικρών αυτοκινήτων.
Το iQ αναμένεται να περάσει στην παραγωγή πριν από τα τέλη του έτους οπότε, λογικά, η διάθεσή του στην αγορά θα ξεκινήσει στις αρχές του 2009.
Με τη σειρά του το Urban Cruiser αποτελεί εξέλιξη του ομώνυμου πρωτοτύπου που είχε παρουσιαστεί στην ίδια έκθεση, πριν από δύο χρόνια. Πρόκειται για ένα μικρό SUV «πόλης», στα πρότυπα των Fiat Sedici και Suzuki SX4. Πέρα από το μοντέρνο σχεδιασμό, οι compact διαστάσεις εξασφαλίζουν αυξημένη ευελιξία, ενώ ο μικρού κυβισμού κινητήρας του προσφέρει μειωμένη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων.
Πέραν αυτών, στο περίπτερο της Toyota θα εκτίθεται το οικολογικό πρωτότυπο Plug-in Hybrid, καθώς και άλλα δύο πρωτότυπα, το 1/Χ Plug-in Hybrid, τεχνολογίας Flexible Fuel Vehicle (FFV) και το i-Real, ένα προσωπικό μέσο μεταφοράς.
Πηγή : www.4troxoi.gr
Βέβαια για άλλη μια φορά ούτε λόγος για κάτι πιο σπορτίφ!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

14-02-08, 11:51
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Πέρα από το μοντέρνο σχεδιασμό, οι compact διαστάσεις εξασφαλίζουν αυξημένη ευελιξία, ενώ ο μικρού κυβισμού κινητήρας του προσφέρει μειωμένη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων.
|
Καινούριο αμαξάκι δεν έψαχνες;; Νομίζω οτι αυτό σου ταιριάζει απόλυτα κ μεταξύ μας ειναι ΤΟΥΟΤΑ!!!! Τι άλλο θες;; 
κ αν ακούς δυνατά Χατζηγιάννη
Απορωωωωωωωώ...........
http://www.e-metakomisi.gr
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,41174603 seconds (85,09% PHP - 14,91% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|