Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Καλα παιδια τελικα τον μαστορι δεν τον γλυτωνω......
Δεν ξερω εαν ειναι της καρτας , αλλα το παραθυρο οταν ανεβαινει , διαπιστωσα οτι σαν να βγαινει απο την θεση του και να ξαναμπαινει... Πηγα να κλεισω ραντεβου στον Πασπαλιαρη και μπορουν την αλλη Παρασκευη!!!! Τι θα κανω μεχρι τοτε? Δεν θελω να το ανοιγω , για να μην γινει καμια ζημια. Αλλα το πρωι ,λες θα ανοιξω κλιματισμο, Το βραδυ? θα ανοιγω μονο το δικο μου??? Αχ τι επαθα καλοκαιριατικα.... 
|
Πηγα τελικα στην ΤΟΥΟΤΑ. Το ειδαν και μου λενε οτι εχει παθει ζημια ο γριλος...!!!! Ωχ , λεω απο μεσα μου , η καρτα την εκανε την δουλεια , την πατησα τωρα.... Μου ανοιγει την πορτα , βγαζει τον παλιο γριλο , πουθενα η καρτα. Ρε εδω , ρε εκει , τιποτα. Ε , λεω θα ηταν η ιδεα μου και δεν θα επεσε μεσα. Αλλα κατι μου ελεγε οτι δεν ηταν ετσι. Λεω του μαστορα , μπορεις να δεις , μηπως υπαρχει κατι μεσα απο την πορτα? Ψαχνει και οντως την Βρισκει!!!! Ειχε πεσει κατω οπως μου ειχατε πει! Ξανακλεινει την πορτα , το παραθυρο ανεβοκατεβαινε στην θεση του αλλα φαινοταν σαν να μην εκελινε ευθεια. Το λαστιχο που λενε της πορτας... Αντε αλαξε το και αυτο! Μου το αλλαζουνε και σκφτομαι τωρα θα μου φτασουν 100Ε που εχω στη τσεπη?????
Για μαντεψτε......
Δεν πληρωσα ευρω... Ολα στην εγγυηση......
Οποτε τελος καλο, ολα καλα.....