Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
 |
|
 |

30-03-07, 14:14
|
 |
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Superman on fire
Είναι ο Superman που λέτε και ψάχνει απελπισμένα να ρίξει ένα καλό πήδημα. Εκεί λοιπόν που πετάει βλέπει τον Batman πάει προς αυτόν και του λέει:
-Εεεε φίλε μου Batman, πρέπει οπωσδήποτε να βρώ να πηδήξω, έχω τρελλαθεί σου λέω.
-Γιατί δεν δοκιμάζεις με την Wonder Woman; Κάνει τα καλύτερα πηδήματα εδώ στην χώρα των κόμικς.
-Μμμ, η Wonder Woman είναι καλή μου φίλη, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, και φεύγει.
Παρακάτω, βρίσκει τον Spiderman, και του λέει κι αυτού το δράμα του και τον ρωτάει αν έχει καμιά καλή πρόταση.
-Θα σου πρότεινα την Wonder Woman. Είναι σίγουρα η καλύτερη.
-Η Wonder Woman είναι φίλη μου, μπα, δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο, λέει και φεύγει πάλι.
Τι διάολο σκέφτεται καθώς πετάει, όλους τους έχει πάρει; Τότε ξαφνικά βλέπει την Wonder Woman στο χωράφι από κάτω, με ανοιχτά τα πόδια σε κατάσταση έκστασης.
Το θέαμα είναι άκρως προκλητικό. Δε βαριέσαι σκέφτεται, φίλοι φίλοι, αλλά και η ανάγκη μεγάλη, θα χρησιμοποιήσω τις υπερδυνάμεις μου, θα κάνω τη δουλειά γρήγορα γρήγορα, πριν το καταλάβει θα έχω φύγει.
Πράγματι, πέφτει σαν σφαίρα πάνω στην Wonder Woman, τελειώνει την δουλειά και πριν πείς κίμινο έχει εξαφανιστεί.
-Τι στο καλό ήταν αυτό, λέει η Wonder Woman κοιτώντας με θολό βλέμμα προς τον ουρανό.
-Δεν ξέρω, λέει ο Αόρατος Aνθρωπος, αλλά ο ποπός μου με πεθαίνει.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 30-03-07 στις 14:30.
|
 |
|
 |

30-03-07, 14:24
|
 |
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Το όνειρο!!!!
Ένας μονιμάς αλεξιπτωτιστής ξυπνάει στην καθιερωμένη του ώρα για να πάει στο στρατόπεδο,όπου βρίσκει την μάνα του καταϊδρωμένη στην κουζίνα να του φτιάχνει τον καφέ!
Αλ:Τι έγινε ρε μάνα;
Μάνα:Αχ αγόρι μου να είχα ένα πολύ κακό όνειρο και με έχει επηρεάσει!Και να βρε αγόρι μου, πως να στο πώ δέν θέλω να έπεμβαίνω στην δουλιά σου αλλά δεν θέλω σήμερα να κάνεις πτώση!
Αλ:Είσαι καλά ρε μάνα επείδη είδες εσύ όνειρο δεν θα κάνω εγώ την άσκηση μου;
Μάνα:Σε παρακαλώ αγόρι μου μην πηδήξεις ήταν πολύ ζωντανό!
Φεύγει και πηγαινοντας στο στρατόπεδο όλο και το σκεφτόταν!
Όταν φτάνει εκεί επηρεασμένος πλέον απο το όνειρο πιάνει τον διοικητή και του λέει:
Αλ: Κυρ δοικητά με ξέρεις και σε ξέρω ποτέ δεν θα σου ζήταγα κάτι τέτοιο!
Διοικ: Τι είναι αγόρι μου Δημητράκη τι συμβαίνει:
Αλ: να κυρ διοικητά σήμερα αν είναι δυνατό να μην κάνω πτώση!!
Διοικ: τι είναι αυτά Δημήτρη παιδί μου που λές!!!!!!
Αλ: Να η μάνα μου είδε ένα πολύ κακό όνειρο και με έχει επηρεάσει αρκετά!
Διοικ: Εσύ αγόρι μου η σημαία του στρατοπέδου μας! Δέν γίνεται παιδί μου και για να σου φύγει αυτή η σκέψη να πάρε το δικό μου αλεξίπτωτο!
Αλ: Μα κύριε διοικητά!!!!
Διοικ: Τίποτα ανέβα γρήγορα στο C
Στα 9.000 Πόδια ανοίγει η πύλη του αεροσκάφους και ξεκινάνε να πέφτουν και πρώτος απ' όλου ο Δημήτρης
!Τραβάει το κορδονάκι και φλάπ ανοίγει το αλεξίπτωτο!!
Κάποια στιγμή ακούει μια φωνή ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΓ@μω την μαναααααααααααα σουυυυυυυυ!!!!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,78577399 seconds (86,17% PHP - 13,83% MySQL) with 26 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:41. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|