Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
 |
|
 |
|
 |

24-03-07, 19:59
|
 |
|
|
Περιοχή:
Βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ελευθερια εγω δεν θα σου πω τι να κανεις.Αντιθετα θα σου πω τι επαθα κ πως τελικα λυθηκε το προβλημα μου.Ειχα κ γω το ιδιο προβλημα με σενα.Περιμενοντας να ερθει η αναρτηση μου απο JAPAN εβαλα επανω στο αμαξι μαμα αναρτηση απο corolla.Εχω υδραυλικο τιμονι οποτε ενω μεσα στην Αθηνα δεν ειχα προβλημα ηταν μαλακη ανετη κτλ στο ταξιδι απο κ προς Βολο μαρτυρουσα κ αγανακτουσα!Αλλου για αλλου το αμαξι! Εκανα 3 ευθηγραμισης κ παλι τιποτα.Ειχα στην αποθηκη 4 ελατηρια για 3ποντους χαμηλωμα HR κ αποφασισα να τα βαλω εστω κ προσωρινα(2 μηνες) μεχρι να ερθει η ΤΕΙΝ.Το αμαξι μεταμορφωθηκε.Παταγε καλυτερα κ δεν το επερνε ο αερας στα πολλα(150-190).Μου εδινε σιγουρια που δεν ειχα πριν μετα μαμα ελατηρια.Τωρα οσο για τον χρονο ζωης στα μαμα αμορτισερ αυτο ειναι αναλογα το ποσο πολυ τα κακομεταχειρηζεσαι.Αν τα πιεζεις με οτι λακουβα βρεις στον δρομο τοτε θα κλ@σουν γρηγορα.Αν παλι οδηγεις λογικα κ προσεχεις τις λακουβες στον δρομο οπως κανουμε οι περισσοτεροι εδω μεσα τοτε την 3ετια την εχεις σιγουρα πριν βγουν off.Αυτα απο μενα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 24-03-07 στις 21:08.
|

24-03-07, 20:09
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
αυτα που λεει ο τσαφτσουφ με τα ελατηρια το κανα κ γω ποσο θα μου κρατηση δεν ξερω...κ οντως κανουν οσα λεει....
|

24-03-07, 21:24
|
 |
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
ε τι ειχα κανει και εγω οπως και οι περισσοτεροι δεν ειναι οτι δεν κραταει καιρο το μαμα αμορτισερ απλα ζοριζεται λιγακι περισσοτερο και ετσι υπαρχει περιπτωση να χαλασει να δακρυσει κτλ. Αλλα οτι κραταει κραταει πρεπει να το σκ.........!!! για να δακρυσει γρηγορα!!!

25-03-07, 01:45
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Πηγα σημερα και κοιταξα τα λαστιχα και ειχαν 30 ολα και ετσι τα αφησα..Σωστο?

25-03-07, 02:02
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Σωστό...!!
|

25-03-07, 02:09
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sakis
ε τι ειχα κανει και εγω οπως και οι περισσοτεροι δεν ειναι οτι δεν κραταει καιρο το μαμα αμορτισερ απλα ζοριζεται λιγακι περισσοτερο και ετσι υπαρχει περιπτωση να χαλασει να δακρυσει κτλ. Αλλα οτι κραταει κραταει πρεπει να το σκ.........!!! για να δακρυσει γρηγορα!!!
|
ναι αλλα σιγουρα ειναι πιο σκληρο κ κοπαναει πιο πολυ απο ενα μαμα πουντο ετσι...
|

25-03-07, 17:37
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Το 30 ειναι η πιεση του βενζινα."Ολα τα σφαζω, ολα τα μαχαιρωνω" οπως λενε για τα καρπουζια, το καλοκαιρι στο χωριο οι γυφτοι.Τα καλοκαιρια που συχναζω σε ενα φιλο βενζινα, σε ολα βαζει 30.
Ο κατασκευαστης λεει την πιεση των ελαστικων, που ειναι η ιδανικοτερη για την μαμα διασταση.Αυτη να βαζεται.Την λεει στο βιβλιο service και στην κολωνα του οδηγου, η στο ντουλαπακι.

25-03-07, 18:08
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Το 30 ειναι η πιεση του βενζινα."Ολα τα σφαζω, ολα τα μαχαιρωνω" οπως λενε για τα καρπουζια, το καλοκαιρι στο χωριο οι γυφτοι.Τα καλοκαιρια που συχναζω σε ενα φιλο βενζινα, σε ολα βαζει 30.
Ο κατασκευαστης λεει την πιεση των ελαστικων, που ειναι η ιδανικοτερη για την μαμα διασταση.Αυτη να βαζεται.Την λεει στο βιβλιο service και στην κολωνα του οδηγου, η στο ντουλαπακι.
|
ετσι.....ετσι...αλλα κ στην τουοτα 30 σου βαζουν
|

25-03-07, 19:39
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Πάντως οι τιμές που δίνει το βιβλιαράκι αν δεν κάνω λάθος ( δεν το χω κ μπροστα μου) είναι πολύ λίγες αν το δοκιμάσετε. Νομίζω δίνει 29 μπροστά κ 26 ή 27 πίσω...Παιδιά μαγουλιάζει τρελά έτσι και κ οπτικά αν το δεις...Το βλέπεις πως θέλει κι άλλο...η καλύτερη λύση είναι να βρεις χρόνο μια μέρα να δοκιμάσεις 4-5 συνδυασμούς να δεις ποιός σου ταιριάζει για μέσα στην πόλη και κάποια στιγμή κ για πιο έξω...Εγώ αυτό πιστεύω και κάνω.
|

25-03-07, 21:02
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
26-26 ή 27-27 νομίζω λέει. Εγώ που το δοκίμασα τα λάστιχα ήταν μαγουλιασμένα, κρατάει καλύτερα αλλά φαγώθηκαν γρήγορα τα πλαινά. Τώρα έχω 33-30.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23514390 seconds (81,85% PHP - 18,15% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:29. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|