Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Μάλλον βλέπεις αυτά που θες να δεις...Όλη η Ελλάδα είδε το κράνος...Εσύ πες όχι!! Τι να κάνω? Και ναι φίλε μου αστυνομικός...αρχιτέκτονας είμαι ! Φαντάσου έχεις όλο το σόι αστυνομικούς όπως κι εγώ, και πιστεύεις όλα αυτά...!! Οι δικοί σου συγγενείς πάνε να δείρουν τον κόσμο χωρίς λόγο και αιτία?? Να τους χαίρεσαι τους αναρχικούς συγγενείς σου λοιπόν!! Δεν ξανασχολούμαι με το θέμα γιατί δε βγαίνει νόημα με όσους πιστεύουν αυτά που πιστεύεις κι εσύ! Επικροτείτε την αναρχία και τη αλητεία? Τη στασιμότητα και την τεμπελία? Ε λοιπόν χαρείτε τα με το υπόλοιπο 5 % του ελληνικού λαού -και πολλά λέω- !! Αλλά αφήστε εμάς το υπόλοιπο 95% - τη μειοψηφία όπως λέτε- να σπουδάσουμε και να δούμε και τον τόπο να προχωρά λίγο μπροστά και εσείς τη δουλειά σας....συνεχίστε να τα σπάτε...
|
Τωρα ειδα για ποια φοιτητρια μιλας(για φοιτητη το περασα)αυτη καλα εκαναν και την σαπισαν στο ξυλο αλλα τις κοπελες τις αλλες δεν τις ειδες?Ρε φιλε εχεις παει σε καμια συνελευση?Αν εχεις παει βλεπεις πως κλεινει μια σχολη.Εγω καταλαβαινω πως δεν εχεις παει σε καμια και δε με λες?5% που το ειδες?εδω ψηφιζουν 360 να κλεισει και 230 να ανοιξει και ψηφιζαμε με πασα για τυχον παιδια απο αλλες σχολες.. πλακα κανεις και συ?Και κατι αλλο ρε φιλε δεν εχεις συγγενεις στην αστυνομια γιατι αν ειχες θα εβλεπες πως πηγανε και πως γυρισαν...
Δεν μπορει παιδια που στο λυκειο τα βαραγαμε επειδη το επαιζαν μαγκες τωρα που εγιναν ματατζιδες να ειναι σωστοι...τσαμπα μαγκες ειναι και κατω απο την στολη κρυβεται ο κωστακης ή γιωργακης που τους χτυπουσαν ολοι στο σχολειο