Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ φίλτρο αέρα δεν είμαι και τόσο άσχετος!
Μιλάω για φίλτρο ελευθέρας ροής λαδιού, και ζήτησα την γνώμη και την εμπειρία κάποιων που το έχουν δοκιμάσει.
Τώρα όσον αφορά το σέρβις κοντεύω τα 15000χλμ συνολικά και θα αλλάξω αυτά που ανέφερα και αρχικά(λάδια, μπουζί και βαλβολινες)...
Γιατί πρώτον, θεωρώ ότι τα λάδια και τα μπουζί(τα μαμά) δεν είναι για παραπάνω από 15000χλμ ας λενε ότι θέλουν οι αντιπροσωπείες.
Δεύτερων γιατί τα αντικαθιστώ με καλύτερα
1) Denso Iridium Power
2) Castrol Magnatec 10-40w
Και όσον αφορά την βαλβολίνες γνωρίζω ότι σίγουρα δεν είναι η ώρα τους για αλλαγή αλλά τις αντικαθιστώ και αυτές με καλύτερες(Motul GEAR300 Full Synthetic αγωνιστικές) τις οποίες τις έχει βάλει φίλος στο corolla του και έπαθα πλάκα με την αίσθηση του επιλογέα ταχυτήτων και είναι για 100000χλμ αυτές οι βαλβολίνες.
Εγώ πάντα σε όλα μου τα αμάξια τα λάδια τα μπουζί και τα φίλτρα τα θεωρούσα και τα θεωρώ αναλώσιμα και τα πετάω αρκετά νωρίτερα από τα χλμ που υποτίθεται ότι πρέπει να τα κρατήσεις : Προσωπική μου πολιτική και άποψη!!!
Όταν το λιώνεις το αμάξι είτε λίγο είτε πολύ η όταν το ταλαιπωρείς στην κίνηση δεν μπορείς να κρατάς τα λάδια και τα μπουζί για 30000χλμ και ας λενε ότι είναι για τόσο, όλα αυτά τα νούμερα είναι υπό ιδανικές συνθήκες
Sorry για το κατεβατό μου
Thanks Roy-D, Edessaios
|