Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos
αλλαξα λαδια ο μαπασ και δεν αλλαξα τη φλατζα στην βιδα του καρτερ!!!!και ηταν και φαγωμενη,αλλα το θυμιθηκα οταν την ειχα στο χερι τη ταπα.
|
Ρε τρελλαμενε και γιατι δε τα ξανααδιαζες να την βαλεις? 5 λεπτα δουλεια ηταν, Δε πειραζει σε 3,500 χιλιομετρα θα την αλλαξεις αν δε την ξεχασεις παλι.
Οσο για το
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos
ελπιζω μην τελειωσουν γρηγορα τα λαδια και νομιζω οτι τα καιει.
|
στο χερι σου ειναι να τα τσεκαρεις ανα τακτα χρονικα διαστηματα.
Τι λαδι βαζεις ρε Νασο και ποσο σου καιει?
Α, και αναφορικα με την τοποθετηση των ηχείων τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο περιγραφονται παραπάνω. Εγώ ο ξερόλας το εχω κάνει στο δικό μου με πολυ λιγότερο κοπο και χρόνο και χωρίς να εχω τις αρνητικες συνεπειες που περιγραφηκαν ούτε το κοστος των υλικών. Ειδικα τα ηχειακια που εχειος πάρει των 10 εκατοστων ουτε που θα τα καταλάβει η ταπετσαρία σου κατα την προσωπικη μου αποψη. Παντως τα πλαστικα καπακια που ψαχνεις βρισκονται στα ποδια του οδηγου και συνοδηγου αριστερα και δεξια αντιστοιχα και καλυπτουν την κολωνα. Εφοσον ειναι τοσο μικρα τα ηχειακια σου μπορεις να τα βαλεις και εκει.
Πάντως αν θέλεις να τα βαλεις στις πορτες και χρειαστεις βοηθεια η εργαλεια, σεγες τρυπανια κλπ μπορουμε να το κανουμε παρεα.