Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
Re: Turbo Help |
 |

19-09-06, 17:13
|
|
Re: Turbo Help
Προτρεχεις νικο προτρεχεις!..Μιλησα με τον σταρλετμαν κ ΔΕΝ το δινει πλεον επισης δ βρηκα κατι παρομοιο κ αμα ειναι να σκασω 200 για το 2 που ζητανε καποιοι ε χαζο δν ειναι να μη βαλω αλλα λιγα κ να παρω το τελευταιο κ καινουριο?Αμα βρεις καμια αγγελια σαν κ αυτη κ να ΙΣΧΥΕΙ πες μου.Νομιζεις εχω βιτσιο να παω να σκασω 250 παραπανω?Τεσπα ρε συ τον κωστα τον παιρνω τηλ δεν απανταει του στελνω στο msn δν απανταει..Τι γινεται?
|
 |
 |

19-09-06, 17:27
|
|
Α!Επισης το βρηκα με 270  καινουριο περιπου οποτε μεταχειρο με 200 κ το προηγουμενο αντε γεια...Εσυ νικο μου χεις πει οταν γινεται κατι να γινεται σωστα!..Για 70  κ τις παραπανω δυνατοτητες (ελαχιστες) κ οτι ειναι καινουριο ε σιγουρα εχει φυγει το ΝΕΟ εκτος κ αν βρω κατι στα λεφτα που μου λεγες.
|
 |
 |

19-09-06, 20:28
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Κατσε αυτο με τον starletman δεν το ηξερα,δε μιλησα μαζι του..Καινουργιο απο που?Μη μου πεις ιντερνετ γιατι βαλε 30 τουλαχιστον μεταφορικα βαλε και τελωνειο καμια 60αρια οποτε πας στα 360!Αν μιλας για εδω τοτε πες μου να ξερω το μαγαζι να παρω αλλα πραγματα που με ενδιαφερουν..200Ε για το 2 ειναι καλη τιμη, εξαλλου ειπαμε η κυρια διαφορα με το ΝΕΟ ειναι οτι το ΝΕΟ εχει και για το vtec των honda και την οθονη που προσωπικα δε με ενδιαφερει,αποσπα περισσοτερο την προσοχη..Αν μπορεις να κανεις παζαρι το 2 στα 170-180Ε παρτο και μην το πεις ουτε του παπα!
|
 |
 |

19-09-06, 22:48
|
|
Ναι ρε συ μιλησαμε κ μ ειπε οτι δν το δινει.280 περιπου ξαναλεω απο ιαπωνια αλλα δε ξερω τι παιζει με μεταφορικα κ φορους.Φορους ποτε πληρωνεις κ ποσο?Αμα βρω καμια ευκαιρια απο δω θα το τσιμπησω αλλα 200 για μεταχειρο το σκεφτομαι.Θα δω ποσο μου βγαινει συνολο κ αποφασιζω.
|
 |
 |

20-09-06, 00:24
|
|
το τελωνειο βγαινει συναρτηση της τιμης των μεταφορικων και του βαρους. το πληρωνεις την στιγμη που παραλαμβανεις το δεμα.
|
 |
 |

20-09-06, 00:52
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Γενικα τα ηλεκτρονικα τα σταματανε και τα χατζαριαζουν..Τελωνειο ειναι περιπου 20% της τιμης οποτε 60-70Ε..
|
 |
 |

25-09-06, 22:57
|
|
Απογοητευση!!Πηρα το ΗΚΣ κ παρολαυτα παλι δε λειτουργει σωστα το αμαξι να παρει!!!!Δ μπορω να καταλαβω τι προβλημα εχει!Ρε συ νικο οταν το χε ο κωστας ειχε κανα προβλημα?Δ μπορω να καταλαβω αργει να σηκωσει πιεση μετα σταματαει για λιγο στο 0,6 κ ανεβαζει μεχρι 1 κ ... κοφτη!!ΓΑΜΩΤΟ!!!Κατι που μου πε ο τουρμπακιας θα δοκιμασω αν κ δ νομιζω να ειναι αυτο, μακαρι να ναι βεβαια, να βαλω αλλο σωληνακι καλο που παει απο την τουρμπινα στη wastegate.Κ ο θεος βοηθος..Ακομα δεν το χω χαρει γαμωτο.Α!Επισης ρε συ αυτος που το πηρα ξερεις νικο.. μου λεει στο 0,6 η 0,7 θες τη πιεση???Ναι του λεω.Κ μου απανταει τοτε τι το βαλες το ΗΚΣ @#$#%^&*..Αντε να δουμε.. 
|
 |
 |

25-09-06, 23:03
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Κι επειδη στο ειπε αυτος ο ΑΝΙΔΕΟΣ που το πηρες εσυ του δινεις σημασια?Δεν του ειπες οτι στραβωσες τη μαμα και γιαυτο για την ωρα θες 0.6-0.7?
Οσο για τη ρυθμιση τι να σου πω, προφανως κατι κανεις λαθος αλαλ δεν ξερω πως ρυθμιζεται αυτο, αυτα τα ρυθμιζε ο Κωστας στο αμαξι του και δουλευε 0,7 σταθερα και ολα ωραια και καλα..Ρωτα οσους το εχουν βαλει εγω δεν ξερω πως ρυθμιζεται, απλα οτι ρυθμιζεται!
|
 |
 |

25-09-06, 23:07
|
|
Του το πα ρε συ..Ασε τι να σου λεω κ σενα τωρα..Απλα αμα μπορεις πες το στον κωστα να δουμε τι μπορει να γινει γιατι ρε φιλε κ εβαλα το ΗΚΣ κ εχω προβλημα παλι..Μεγαλο πακετο..Αντε να δουμε.Καταλαβες για ποιον λεω..Για το γνωστο.....
|
 |
 |

26-09-06, 00:56
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Αα...Τωρα καταλαβα για ποιον λες..Καλα τι δινεις σημασια?Θα πω στον Κωστα να βρεθειτε να το δει αν μπορει να κανει κατι..Εγω φοβαμαι μηπως στραβωσες και τιποτα αλλο μαζι με τη wastegate και γιαυτο δε δουλευει σωστα τωρα..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
4zz turbo |
tasos veria |
Ειμαι νεος |
88 |
24-12-13 13:14 |
turbo kit G6 |
DAMNQQ |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
15 |
28-03-10 21:34 |
1.3 turbo η 1.6 20v?? |
oikonomou giannis |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
1 |
28-10-09 14:21 |
G6 TURBO |
MARCOS |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
27 |
11-05-08 19:34 |
G6 turbo. |
nikos_trd |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
11 |
13-04-06 21:13 |
Page generated in 0,21295810 seconds (80,10% PHP - 19,90% MySQL) with 32 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|