Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-07-07, 12:49
Το avatar του χρήστη nikoskon
nikoskon Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 254
nikoskon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν χρειάζονται νεύρα ρε σεις παίδες...
Παίζει μεγάλο ρόλο το πως οδηγεί ο καθένας,πόσο καλά γνωρίζει το αυτοκίνητό του κτλπ...
Σε συγκεκριμένη στροφή με την Corolla μου και τα Turanza θα φύγω εκτός,
αλλά στην ίδια στροφή με την Corolla μου και τα Turanza ο Trulli θα πάει σαν τρένο.
Θέλω να πω πως ακόμα και κάποιες προσωπικές εμπειρίες μπορεί να είναι εντελώς υποκειμενικές σχετικά με ένα ελαστικό.Όχι όλες βέβαια.
Πάντως δε λέει να καθόμαστε να τσακωνόμαστε για καουτσούκια...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikoskon : 01-07-07 στις 13:22.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-07, 13:30
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νίκο έχεις δίκιο ρε φίλε αλλά δεν μπορεί κάποιος που δεν έχει βάλει καν τα συγκεκριμένα λάστιχα να λέει ότι δεν είναι καλά κλπ κλπ.το ίδιο γίνεται και σε άλλα τοπικ και ποτέ δεν βγαίνει άκρη.είδες τι είπε ο Βασίλης?αν όχι διάβασε το ποστ του.
το παλικάρι το παραδέχομαι.το κατέχει αρκετά έτσι μου έχει δείξει και μέσα στο forum και στις συναντήσεις από συζητήσεις μας.κανείς δεν είπε ότι τα potenza re 720 ή τα turanza er300 είναι τα κορυφαία ελαστικά.είπαμε ότι είμαστε ευχαριστημενοι (σύμφωνα με αυτά που ζητάει ο καθένας).τα μισελεν είναι κλάσεις ανώτερα σε κάποιους τομείς και τα bridgestone σε κάποιους άλλους.από εκεί και πέρα είναι ανάλογα στη κρίση και στις απαιτήσεις το καθένα μας το τι πατούμενο θα βάλει στο αυτοκίνητό του.
όταν όμως κάποιος ζητάει τη γνώμη μας πρέπει να λέμε αυτό που έχουμε αποκομείσει από τις εμπειρίες μας και άσχετα πράγματα.ο φίλος Νασος έγραψε παραπάνω ότι οδήγησε το ρόβερ του φίλου του.1) είναι διαφορετικό αυτοκινητο και 2) όταν δεν ξέρεις το αυτοκίνητο δεν μπορείς να αντιληφθείς τα πάντα στο 100%

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-07, 13:48
Το avatar του χρήστη nikoskon
nikoskon Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 254
nikoskon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
@diafanh-psyxh
Δεκτόν.Συμφωνώ.
Ας πέσουν λοιπόν για ύπνο τα πνεύματα...
Και τώρα που λες,θυμάμαι όταν είχε μπει ο Jarno στην Corolla μου και μου είχε πει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-07, 14:25
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
όχι επειδή δεν ανέφερες ούτε τη λέξη bridgestone αλλά ούτε τα potenza γιαυτό το λόγο ρώτησα και ξαναρώτησα και έρχεσαι στα λόγια μου.
για ποιο λόγο πέρνεις μέρος στη συζήτηση αυτή που αφορά τα bridgestone ρε φίλε?αφού δεν τα εχεις βάλει ποτέ ποια πολύτιμη πληροφορία μπορείς να δώσεις στο παλικάρι που θέλει να βάλει το αντίστοιχο μοντέλο?(σημείωση για να μη μου πείτε και τιποτα μετά.δεν σου απαγορεύω να μιλήσεις για το συγκεκριμένο θέμα εξάλλου δεν μπορώ και δεν θα το έκανα ποτέ)

τώρα όσον αφορά το αν διάβασα προσεκτικά τα προηγούμενα ποστ ναι τα διάβασα και πίστεψε με όταν αποφασίζω να γράψω κάτι το γράφω γιατί το ξέρω και αν δεν το ξέρω λεω απλά τη γνώμη μου και τονίζω ότι είναι προσωπική μου άποψη πάντα.

όχι σαν και εσένα που έγραψες αυτό:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακριβώς Νάσο...πολύ σωστός...γι αυτό ρώτησα τι εννοέι με τον όρο σπορ...όχι για να του πω πως δεν οδηγεί σπορ ή γρήγορα ή δε το στριβει το αμάξι...προς Θεού, απλά μου φάνηκε περίεργο ο τόσος χρόνος για τα λάστιχα με αυτό που εννοώ εγώ σπορ τρόπο οδήγησης.
και αναφερόσουν στον φίλο antonios7 που έθεσε και το ερώτημα.

μετά είναι δυνατόν να επιμένεις στην άποψη σου ότι δεν θέλεις να έρθουμε σε αντιπαράθεση?

δεν αξίζει να ασχοληθώ πλέον άλλο με το θέμα αφού πήρα γραμμή τι παίζει αλλά ειλικρινά λυπάμαι γιατί σκοπός του forum είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και βλέπω ότι κάποιοι δεν το θέλουν

nikoskon τα πνεύματα να πέσουν αλλά το θέμα είναι να μην κοιμόμαστε εμείς και ακούμε το καθένα που λέει ότι του κατέβει.(χοντράδα αυτό που είπα αλλά έτσι είναι δυστηχώς και λυπάμαι)

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-07, 15:18
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ε οχι ρε παιδια οχι τα ποντεζα σε 185-60-14 Η κ να ναι σκληρα...δεν ειναι...
νορμαλ ειναι
ψαχνετε διαφορες?λοιπον ειναι 1 ΚΛΙΚ κατω στο οριο σε στεγνο
απο τα πιλοτ2
ξαναλεω στο στεγνο 1 κλικ <δλδ δεν φευγει αυτο ευθια κ το αλλο στριβει>

ακομα τα pilot exalto 2 βγαινουν σε V αυτα ειναι για σπορ οδηγηση εκει θα δειτε οτι δεν χαζοσφυρανε στις στροφες πρεπει να το πιεσεις πολυ για να ακουστη αντιθετα με το δεικτη Η που κ χωρις να του δωσεις σ αυκουνε ολοι
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-07, 15:46
Το avatar του χρήστη nasos
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: KE-30
Περιοχή: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Δύναμη Σεβασμού: 303
nasos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε κωστα καταρχην δεν νευριασε κανεις μαζι σου ουτε εθιξε την οδηγηση σου,γιατι ετσι αντιδρας.
απο την αλλη ειναι φυσιολογικοτατο οταν διαβαζω οτι καποιος με το 720 εκανε τοσα χιλιομετρα με σπορ οδηγηση να μου ξινιζει και απλα το γραφω.

οτι δεν τοχω δουλεψει το συγκεκριμενο λαστιχο το λεω απο την πρωτη στιγμη!!
αυτο ομως δεν με εμποδιζει να εχω άποψη (μπορει και λαθος) και για αλλα λαστιχα εκτος απο αυτα πουχω φορεσει, ετσι?γιατι απλα εχω ασχολιθει πολυ με το θεμα λαστιχα.τη γνώμη μου τη λεω γιατι πιστευω οτι ειναι σωστη και μπορει να βοηθησει και οχι απλα για να γραψω κατι οπως ειπες!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλοι ειναι αυτοι εδω μεσα που το κανουν αυτο.(δες αγγελίες)
οπου ξερω κατι και μπορω να βοηθησω λεγοντας κατι,απλα το κανω.

οσο για τις καρτες και τις εγγυησεια απλα σου ξαναλεω(γιατι αυτο εσενα αφορα και κανεναν αλλο) οτι η γνωμη μου στο συγγεκριμενο λαστιχο ειναι απο κολλητους μου που ξερω πως οδηγανε και μιλαμε καθημερινα,δεν ειναι απο την κυρακατινα που τοβαλε το 720 στο αμαξι του γαμπρου της κορης της του ανιψιου της και δεν ηταν καλο.δεν λεμε παπαρολογιες επειδη αυτο υπονοεις!

New ninja zx-6r!!! άπαιχτο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-07, 15:53
Το avatar του χρήστη nasos
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: KE-30
Περιοχή: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Δύναμη Σεβασμού: 303
nasos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε κώστα ψυχραιμια!
απο τη μια λες οτι δεν μπορει το ιδιο λαστιχο να συμπεριφερεται το ιδιο σε διαφορετικα αμαξια (με διαφορετικο στισημο κλπ κλπ) και με διαφορετικο στυλ οδηγησης και απο την αλλη ΔΕΝ δεχεσαι την αποψη οτι καποιος αλλος βρισκει το συγκεκριμένο λαστιχο οχι καλο.
δηλ μονο εσυ βοηθας το φορυμ ε λεγοντας οτι ειναι καλο και αν κανεις πει κατι διαφορετικο γραφει απλα για να γραφει!!!
τιποτα αλλο.

New ninja zx-6r!!! άπαιχτο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-07, 09:34
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Λοιπόν... Ας πως και εγω τη γνώμη μου γιατί τα έχω φορέσει και τα έχω σκίσει και τα δύο λάστιχα.
Το michelen exalto το παλιο που λεει και ο Νάσος από κράτημα είναι πολύ καλύτερο από τα potenza RE720, δεν θελει σχεδόν καθόλου ζέσταμα και γραπώνει με το καλημέρα σε ζεστό και σε κρύο, σε βρεγμένο και στεγνό.
Αλλά... λόγω του ότι έχει τόσο μαλακή γόμα φθείρεται και πάρα πολύ εύκολα. Θυμάμαι τα είχα βάλει και τα κράτησα περίπου ενάμιση χρόνο γιατί μετά είχαν φαγωθεί τόσο ώστε να μην κρατάνε ούτε στο μισό απ' όσο κρατούσαν.
Τα RE720 τα έβαλα και η αλήθειά είναι ότι κρατάνε αρκετά καλά αλλά θέλουν πρώτα καλό ζέσταμα. Δεν μπορείς τις κρύες μέρες ειδικά να πεις πως θα μπεις φέτες σε στροφές χωρίς καλό ζέσταμα πρώτα.
Αλλά... δεν τρώγονται με τίποτα... Τα φοράω 3 χρόνια και κρατάνε ακριβώς το ίδιο όπως την πρώτη μέρα.
Επειδή αναφερθήκατε σε στυλ οδήγησης να σας πω πως στο δικό μου στυλ ταιριάζουν πιο πολύ τα RE720 γιατί είμαι χειροφρενάκιας και θέλω το πίσω μέρος να αποκολάται σχετικά εύκολα, το οποίο επιτυγχάνεται με σκληρότερη γόμα στο λάστιχο. Αφήστε που είναι και αθόρυβα. Μόνο ένα φύσιμα ακούγεται όταν τραβάς χειρόφρενο και σέρνεται. Αντίθετα, όταν φορούσα τα michelen ξεσήκωνα τις γειτονιές...
Τέλος, παίζει ρόλο και ο οικονομικός παράγοντας. Ίσως αν ειχα μια καλή οικονομική άνεση να φορούσα michelen αλλά θα έπρεπε να σκάω 400 ευρω κάθε ένα με ενάμιση χρόνο να τα αλλάζω αν ήθελα να έχω το αρχικό τους καλό κράτημα.
Αντίθετα, με τα potenza εχει ησυχάσει το κεφάλι μου. 3 χρονάκια τα έχω ήδη και ακόμα δεν έχω δει εμφανή σημάδια φθοράς...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-07, 15:15
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Δύναμη Σεβασμού: 333
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα RE720 τα έβαλα και η αλήθειά είναι ότι κρατάνε αρκετά καλά αλλά θέλουν πρώτα καλό ζέσταμα. Δεν μπορείς τις κρύες μέρες ειδικά να πεις πως θα μπεις φέτες σε στροφές χωρίς καλό ζέσταμα πρώτα.
Αλλά... δεν τρώγονται με τίποτα... Τα φοράω 3 χρόνια και κρατάνε ακριβώς το ίδιο όπως την πρώτη μέρα.
Επειδή αναφερθήκατε σε στυλ οδήγησης να σας πω πως στο δικό μου στυλ ταιριάζουν πιο πολύ τα RE720 γιατί είμαι χειροφρενάκιας και θέλω το πίσω μέρος να αποκολάται σχετικά εύκολα, το οποίο επιτυγχάνεται με σκληρότερη γόμα στο λάστιχο. Αφήστε που είναι και αθόρυβα. Μόνο ένα φύσιμα ακούγεται όταν τραβάς χειρόφρενο και σέρνεται.
Ακριβώς τα ίδια φίλε.
Απλά έχουν ξεραθεί τα πλαινά αλλά και πάλι κρατάνε.
Σπορ οδήγηση με 90 περίπου άλογα τι να σημαίνει ρε παιδιά? οτι δεν είμαι με το γκάζι στο πάτωμα αλλά πάω γρηγορότερα από την πλειοψηφία σε όλα σχεδόν τα είδη των δρόμων. Σημαίνει δυνατότερο φρενάρισμα από την πλειοψηφία, καταπόνηση μεγαλύτερη, λακούβες δεν καταλαβαίνει και πολλά γιατί είναι σκληρό κτλ. Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κανείς τι είναι σπορ? Δεν είναι απλή ούτε extreme.
Τώρα όσον αφορά το φόρουμ υποτίθεται οτι μου λέτε γνώμες για λάστιχα που έχετε βάλει σε αυτό το μοντέλο EE111 ή AE111.
Άλλο λάστιχο εκτός από τα μαμά michelin και τα Potenza δεν ξέρω.
Επίσης δε μου αρέσει το όνομα Turanza. Παραπέμπει σε λάστιχο τουρισμού και όχι σπορ. Τώρα αν είναι ή όχι σπορ, μπορεί να είναι και να μου ταιριάζουν απόλυτα αλλά να μην είναι extreme. Όσοι τα έχουν θα ξέρουν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-07, 15:25
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Και να συμπληρώσω και κάτι που ξέχασα. Τα potenza τα RE720 τα προτίμισα και για ένα άλλο λόγο.
Έχουν την καλύτερη προστασία ζάντας μακράααααααν.
Ένα δάχτυλο νύχι βγάζουν έξω από τη ζάντα οπότε θέλει τρελή προσπάθεια για να καταφέρεις να τρίψεις τη ζάντα σε πεζοδρόμιο.
Όταν άλλαξα ζάντες και έβαλα ακριβές, από τα πρώτα πράγματα που κοιτούσα ήταν αν προστατευαν τη ζάντα... Όταν έχεις σκάσει ένα σωρό λεφτά θέλεις και να διασφαλίζεις το ευ ζην της περιουσίας σου... σωστα?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αλλαγή Ελαστικών neos3103 TOYOTA COROLLA 111(G6) 2 15-04-13 11:16
Corolla TS - Αλλαγή Ελαστικών VazelosTS UPDATES 4 24-12-12 15:57
Πότε αλλαγή Ελαστικών? teoNOKIA TOYOTA COROLLA E 12 58 15-05-12 19:12
Αλλαγή ελαστικών aircop SUPPORT 2 03-02-10 23:00
Αλλαγή Ελαστικών jimbo SUPPORT 295 24-01-08 22:52

Page generated in 0,54854703 seconds (85,49% PHP - 14,51% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:00.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com