Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από the_eye";p="47428
Ρε σεις από που και ως που θεωρείτε σπορ το corolla! Στην Ιαπωνία είναι ένα αυτοκίνητο πόλης. Μην κοιτάτε που εμείς είμαστε ακόμα Αλβανία για αυτούς. Όταν αυτοί έχουν αιωρούμενα μαγνητικά τραίνα εμείς ακόμα έχουμε 1 γραμμή Αθήνα – Αλεξ/πολη. Δηλαδή έχουμε όλες τις προϋποθέσεις και μας λείπουνε τα σπορ ; Έχουμε δρόμους ή έχουμε οδηγηκή παιδεία για τέτοια οχήματα ; Όσο για την Toyota ξέρει τι κάνει πιστεύω καλύτερα από τον καθένα μας, αλλιώς δεν θα ήτανε εκεί που είναι, στην κορυφή. viking
|
ΤΙ σχέση έχουν η κατάσταση των δρόμων με τις πωλήσεις. Μη μου πείτε ότι τους έπιασε ο πόνος και είπαν "α δεν θα τους πάμε σπορ αμάξια να μην τα σπάσουν οι καημένοι." Στην κορυφή είνα γιατί έχει πιάσει τον παλμό της μεγαλύτερης πίτας αγοραστών που θέλει ένα αμάξι να βάζουν λάδια και τέρμα (αν και νομίζω οι καινούργιες corolla έχουν περισσότερα προβλήματα απο τις παλιές)
Η πίτα των αγοραστών που θέλει ένα σπορ αμάξι είναι πολύ μικρότερη (αν και μεγαλώνει) απο του οικογενειάρχη-θέλω ένα αμάξι να με πηγαίνει μόνο. Γι' αυτό οι γερμανοί-mazda έχουν αμάξια λίγα κυβικά πυραυλάκια που θα πουλήσουν-πουλάνε τρελά. Αλήθεια έχετε δει τι γίνεται με τα rx8; έχει βρωμίσει ο τόπος.
@ chris E-12 άσε είδαμε και τους κραδασμούς της Ε-12, χειρότερα να είναι το golf δεν νομίζω