Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Διαφορές σε Κόντρες
Παλιά 18-05-06, 18:16
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 322
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ηταν δυο διαφορετικες υπογραφες στην μια θαυμαζαν και στην αλλη θαυμαζα αυτη την λεπτομερια δεν προσεξες
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-05-06, 10:52
Το avatar του χρήστη LoVis
LoVis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 268
LoVis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω λεω κάτι αλλο...οταν γίνεται μία κόντρα γίνεται για να δουμε ποιο αυτοκίνητο ειναι ποιο γρήγορο..και αυτό γίνεται με την κατάσταση που είναι το κάθε αυτοκίνητο..οπως και στον δρόμο οταν κανουμε μία κοντρα δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση ειναι το άλλο...αλλα κανεις κοντρα για να δεις αν ειναι ποιο γρηγορο κτλ..οποτε..οταν κανεις μια κοντρα την κανεις για να δεις πως παει το αυτοκινητο σου με ενα αλλο ετσι οπως ειναι..αν ηταν να στηναμε κοντρα και να υπολογιζαμε διαστασεις ζαντας , τι βενζινη εχω και αν εχω φαει το μεσημερι..τοτε γιατι δεν τα βαζουμε μεσα σε ενα θαλαμο με μηδενικο αερα και μηδενικη τριβη δρόμου με ιδια ατομα με ιδια κιλα με ιδια λαστιχα κτλπ κτλπ κτλπ ...μαλακια δεν ακουγετε?οταν κανεις κοντρα την κανεις με το αμαξι που εχεις και οχι πως θα πηγαινε με ιδανικες συνθηκες και αν ειχες λαστιχα 2000 ευρω και αναρτησεις και μοτερ που να δουλευει ρολοι κτλπ...
εκανες κοντρα και εχασες..με το αμαξι που ειχες..τελειωσε...και δεν νομιζω κανενας να εχει προσωπικα προβλημα με σενα ρε 2579 αλλα εσυ πιστευω οπως παρακολουθω τα αρχισες ολα και αυτην την διαμαχη γιατι προκαλεις πολυ ασχημα και προσβλητικα για αλλους... και ακομα συνεχιζεις με την υπογραφη σου και με αλλα που λες ακομα και με το προφιλ σου.. " Τόπος: Πισω απο 20 βαλβιδες μπροστα απο ΤS" και πολλα αλλα... κανεις δεν εχει προβλημα μαζι σου πιστευω...απλα οταν αρχιζεις να γινεσαι εριστικος καταλαβαινεις..οσο για τον Jim192 που λες οτι το αμαξι το πηρε 22.000 ευρω ενω το δικο σου κανει 8.000 ...εσυ οταν το πηρες 8 εκανε?δεν νομιζω...οταν το πηρες εκανε οσο του jim192 και αν οχι τον πλησιαζε..συγκρινεις την τιμη ενος μεταχειρισμενου μηπως με ενα καινουργιο ?με αλλη τεχνολογια και αλλη αξιοπιστια μοτερ?οχι οτι το 20v δεν ειναι αξιοπιστο...αλλα μην ξεχνας οτι φορας μοτερ απο corolla και οχι απο carina αν το παμε και ετσι...και το vvtli ειναι η επομενη γενια κινητηρων απο το 20v..
το καλυτερο θα ηταν να σταματησεις λιγο τις υποθεσεις του στυλ Αν ειχα λαστιχα και αν δεν φορουσα αυτην την χοανη κτλπ γιατι και αν το vvtli δεν ηταν τοσο μπουκωμενο και αν φορουσε αυτο αντι για αυτο κτλπ τοτε θα βλεπαμε...και εγω 1.3 turbo εχω αλλα δεν το κανω θεμα.. δεν συγκρινα ποτε το δικο μου μοτερ με αλλων ουτε το αμαξι μου γιατι παντα υπαρχει γρηγοροτερος και παντα να ξερεις οτι οποιος ονειρευετε πολλα καρβελια στο τελος μενει νηστικος...και ειδικα οταν χανεις μετα απο τοσες "βαριες" κουβεντες που λες του στυλ "20ν μαυροκαπακο οτι πιο γρηγορο ως 2L ατμ/ρα" ... και το Type R 2.0lt ειναι...ατμοσφαιρα μαμα..καραμαμα! τον εχεις? τα vti 160 ? τα mazda GTR ? μαμα ατμοσφαιρα και 1600-1800 ...εχω και πολλα ακομα να πω μεχρι να φτασω στα 2L ατμ/ρα που λες...οποτε...

Σορρυ για το ποστ αλλα μηπως πρεπει να μπει κανενα τελος? μην διαλυθει στο τελος το club...και επειδη ημουν και σε αλλα club και εχω δει καταλληξεις που φερνει ο διχασμος.. u know..

Ολα φιλικά χωρις κακία ! δεν βαζω τονους γιατι εχω συνηθησει στα Greeklish Τα ελληνικα Sucks :P hehehehe
Παλιά 19-05-06, 15:40
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 520
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LoVis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
...αλλα μην ξεχνας οτι φορας μοτερ απο corolla και οχι απο carina αν το παμε και ετσι..
Ε... οχι και αποκλειστικοτητα της corolla o 20v.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  her_231.jpg
Εμφανίσεις:  158
Μέγεθος:  6,2 KB  
Παλιά 19-05-06, 16:57
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 303
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κατσε ρε Toyotamania εμπαινε ποτε ο 20V σε Carina;;Με εστειλες τωρα δεν τον εχω συναντησει πουθενα.Για πες μου εκατσε τωρα αυτο!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-05-06, 17:42
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 322
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

LoVis το πρωτο πραγμα που ειπα ειναι εχασα απο την ΤS του jims και ειπα του jims οπως ειναι τωρα 1τον εχω περαση μια τσ και 2ρον και ο jims εχει χασει απο 20ν οποτε κατι συμβενει και αναφερθικαμε σε μερικα σεναρια το οτι φοραγε π.χ. φιλτροχοανη τωρα ενω δεν φοραγε πριν και στη σηζητιση πιασαμε την κουβεντα με στα λαστιχα και τι ρολο παιζουν στην επιτανχηση. τωρα τι κακο βλεπεις δεν καταλαβενω μαλλον εχεις καποιο προβλημα με τον τροπο που γραφω ... η με την ορθογραφια? πες μου το απο τωρα αν ειναι να το ξερω
πια ειναι προσβλητικα το οτι πιστευω οτι το 20ν ειναι πιο γρηγορο απο την τσ το πιστευω και το δηλωνω το οτι ειναι οτι πιο γρηγορο ως τα 2000κιβ. δεν καταλαβα που κολας αν πιστευω αν το αυτ/το μου περναει πορσε τι σε χαλαει οτι πιστευω κατι για το αυτ/το μου δεν ειναι δικαιομα μου .ναι ειναι οτι πιο γρηγορο ως τα 2000κιβ ως οχι ως και αν και εχω περαση ενα ταπερ
το ποσο το πηρα τι σημασια εχει το αυτ/το μου στην καλυτερη να πιαση 7000ε και μια τσ 18000ε λεω λιπον ειναι ενα αυτ/το που ειναι πιο οικονομικο και μπορεις να περνας κατι που εχει πολυ πιο ακριβω και αυτο μου αρεση ενοητε φυσικα οτι σε πολλους τομης η τσ ειναι καλυτερι αλλα δεν με αποσχολη εμενα με νοιαζη να ειναι μεγαλο γρηγορο αξιοπιστο και αυτα τα εχει ολα το κ α τ ρ ι ν α μου(το καινουριο της ονομα)
τωρα αν το φοραγε και σουπρα μοτερ λιγο με ενδιαφερη
τωρα τι ειπες για τα VTI τι να πω με αυτα ειναι για κοντρες για ζεσταμα δλδ να μην μπει το VVT το GTR χωρις να το ξερω μονο και μονο οτι ειναι μαζντα ...φερτω να τι σκισω
σιγα μην διχαστη το κλαμπ για ενα 20ν κατρινα δεν λεω ειναι δυνατο αλλα αυτο που λες ειναι αδυνατο

παντα φιλικα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-05-06, 17:50
toyota mania Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Κατσε ρε Toyotamania εμπαινε ποτε ο 20V σε Carina;;Με εστειλες τωρα δεν τον εχω συναντησει πουθενα.Για πες μου εκατσε τωρα αυτο!!
Λες να κανει λαθος η DENSO;Γιατι πιστευες οτι εμπαινε 3s-gte με 260ps και τετρακινηση,εγω οχι μεχρι να το δω(ιντερνετ)
Παλιά 19-05-06, 18:55
Το avatar του χρήστη LoVis
LoVis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 268
LoVis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλα ρε 2579 μαζι σου δεν βγαζει ακρη ...τα βλεπεισ με δικο σου τροπο τωρα απο κει και περα...
Παλιά 19-05-06, 19:51
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Δύναμη Σεβασμού: 342
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Διαβαζω εδω και πολυ καιρο για την περιφημη κοντρα και ελεγα να μην απαντησω γιατι πιστευα οτι θα καταλαγιασουν τα πραγματα αλλα δεν αντεξα.Ρε παιδια σε μια κοντρα που θα γινει καποιος κερδιζει καποιος χανει.Αυτος ειναι ο κανονας.Τωρα αν καποιοι θελουν να αλλαξουν τους κανονες προς οφελος τους οκ,παω πασο αλλα μην μας τα "τουμπανιαζετε" με ανουσια ποστ.Εχω βαρεθει να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια.Γιατι αν ειχα αυτο,γιατι αν ειχα εκεινο,γιατι αν ειχα το αλλο,γιατι δεν ξεκινησα καλα,γιατι σπινιαρισα,γιατι ειχα δυνατη μουσικη,γιατι δεν ειχα καλο σημα στο κινητο,γιατι ειχα μαλωσει με τη γυναικα,γιατι,γιατι,γιατι,γιατι.Ελεος ρε παιδια.
Πες τα ρε nikos!!! Εγω εχασα απο τον jims γιατι ειχα παει κρυφα απο την γυναικα μου κ φυλαγα το μοτερ κ το αμαξι μην παθουν τιποτα κ με παρει χαμπαρι!!!
Παλιά 19-05-06, 21:28
toyota mania Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων

Πες τα ρε nikos!!! Εγω εχασα απο τον jims γιατι ειχα παει κρυφα απο την γυναικα μου κ φυλαγα το μοτερ κ το αμαξι μην παθουν τιποτα κ με παρει χαμπαρι!!!
Θερμοστατη θελω. [/quote]
Παλιά 19-05-06, 21:30
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 287
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων

Χα χα χα χα χα χα!!!!!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Διαφορές G6 και G6R στο αμάξωμα και στην ανάρτηση Vasilis G6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 1 15-02-15 20:47
Διαφορές στην Τελική&Στροφές!!! Ζήσης TOYOTA COROLLA 111(G6) 33 26-02-10 19:35
Διαφορές σε μπεκ και πεταλούδα γκαζιού ltsantar SUPPORT 3 26-05-09 14:10
διαφορές σε e11 και e11 facelift giannis_k1452 TOYOTA COROLLA 111(G6) 5 10-11-08 16:34

Page generated in 0,23798299 seconds (82,00% PHP - 18,00% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:55.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com