Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
 |
|

24-06-07, 19:31
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
βολάν μπορείς να αλλαξεις με ελαφρύτερο για να αποκτησει το μοτερ μεγαλύτερη ευστροφία,αλλα δεν θα γινονται τοσο ομαλα οι αλλαγές.

25-06-07, 08:59
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Σαββα ποσα αλογα ειναι το αμαξι σου και ποσα κυβικα???
Οεο?
Παιδες εγω εβαλα ενα βολαν της Greedy 4 κιλα και το αυτοκινητο ελευθερωθηκε πραγματικα. Στροφαρει πολυ καλυτερα σε ολο το φασμα των τροχων. Το μονο αρνητικο που παρατηρησα ειναι οτι κατα την αλλαγη των ταχυτητων πεφτουν 300 στροφες περισσοτερες απο οτι πριν.
Το οποιο ελπιζω να λυθει οταν φτιαξω ενα quick shift.
Τωρα για το ανα αλλαζοντας ενα βολαν μπορεις να κερδισεις σε ιπποδυναμη ας μου πει καποιος πως μετριεται η ιπποδυναμη σε ενα μοτερ...
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|

25-06-07, 09:54
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Σαββα ποσα αλογα ειναι το αμαξι σου και ποσα κυβικα???
Οεο?
Παιδες εγω εβαλα ενα βολαν της Greedy 4 κιλα και το αυτοκινητο ελευθερωθηκε πραγματικα. Στροφαρει πολυ καλυτερα σε ολο το φασμα των τροχων. Το μονο αρνητικο που παρατηρησα ειναι οτι κατα την αλλαγη των ταχυτητων πεφτουν 300 στροφες περισσοτερες απο οτι πριν.
Το οποιο ελπιζω να λυθει οταν φτιαξω ενα quick shift.
Τωρα για το ανα αλλαζοντας ενα βολαν μπορεις να κερδισεις σε ιπποδυναμη ας μου πει καποιος πως μετριεται η ιπποδυναμη σε ενα μοτερ...
|
o ρουφιανος ο κυρ, δεν εχει μαμα μοτερ. Συμπιεση απο YAMAHA IT600 εχει. γονατιζει μπαταριες κ μιζες σαν καραμελες.
κυρ, το αμαξι μου, ειναι 3000 κυβικα, κ 340 αλογα, και δειχνει με την "κοντη" τωρα πια 5η του, οτι τα εχει.

25-06-07, 10:13
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Αρα Σαββηξ μου επειδη το αμαξι σου, ειναι 3000 κυβικα, κ 340 αλογα δεν χρειαζεται ελαφρυτερο βολαν γιατι το δικο του το γυριζει για την πλακα του!
Εμας ομως?
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|

25-06-07, 11:41
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Κάπου μέσα στο post διάβασα πως θα πάρεις άλογα...
αυτό δεν ισχύει το έχουν πεί και άλλοι εδώ πολύ σωστά!
Παρόλα αυτά επειδή έχει μικρότερες απώλειες στο σύστημα μετάδοσης της ισχύς από τον στρόφαλο μέχρι τον τροχό, υπάρχει περίπτωση να δεις αύξηση της ιπποδύναμης και της ροπής στον τροχό στο δυναμόμετρο. Αυτή η αύξηση όμως που βλέπεις στον τροχό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συσχετιστεί με αύξηση της ιπποδύναμης στο στρόφαλο!!! Για τον λόγο πως έχεις λιγότερες απώλειες...
|

25-06-07, 12:03
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Ναι αλλά το βολάν δεν είναι μέρος του συστήματος μετάδοσης, αλλά ζωτικό εξάρτημα του κινητήρα....
Πάντως άλογα δεν νομίζω και εγώ ότι θα πάρεις, ευστροφία θα πάρεις σίγουρα πάντως.
|

25-06-07, 18:41
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Λοιπον, μιλησα με το μαστορι σημερα και προφορικα (δεν ελεγξε τ' αυτοκινητο, αυτο θα γινει την Πεμπτη) μου ειπε οτι οσον αφορα για το κολλημα 1ης,2ας και οπισθεν ειναι απο δισκο-πλατο. Οσον αφορα το πεταγμα της 5ης ειναι απο το κομπλερ ή κατι τετοιο τελος παντων και οτι δεν συμφερει να βαλω καινουργιο γιατι ειναι πανακριβο (μαλλον θα πρεπει να αλλαξω και αλλα). Με συμφερει αλλο σασμαν. Επειδη δεν ξερω απο ποιο μοντελο σασμαν φοραει το car (κατα πιθανοτητα απο ΑΕ92) τι σασμαν λετε να βαλω? Αν αυτο το ΕΕ80
1.3 που εχω ειναι καλο, αξιζει να το βαλω?
|
 |
|
 |

28-06-07, 13:25
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Αν και το μαστορι δεν εκανε και κανα τραγικο ελεγχο, το καναμε μια βολτα και το κοιταξε απο κατω, μου ειπε οτι τελικως θελει δισκο-πλατο-ρουλεμαν (ολο το σετακι) και θα παει καμια 200ευρω + εργατικα,βαλβολινες κλπ. Αυτο οσον αφορα το κολλημα της 1ης,2ας και οπισθεν. Λεγαμε με το μαστορι να βαλουμε κανα τριφτερο TRD δισκο αλλα δεν μου το προτειναν καποιοι αλλοι στο συνεργειο για τον λογο οτι δεν θα μπορουσα με τιποτα να ξεκινησω το αυτοκινητο, ομαλα. Ενδεικνυται μονο για αγωνιστικη χρηση.
Οσον αφορα για την 5η η οποια κουνιεται ειναι μαλλον απο βασεις του σασμαν. Μου ειπε να κοιταξω να βρω TRD και αν δεν βρω, θα φτιαξει καποιος στην Αθηνα φιξ, μασιφ, ενισχυμενες κατι τετοιο.
Οσον αφορα για το οτι πεταγεται η 5η, αυτο ειναι το κομπλερ. Και για να αλλαξω τα σωθικα της 5ης παει το μαλλι 260 ευρω κατι το οποιο δεν θα κανω. Βασικα θα αλλαξω τις βασεις και αν δεν κουνιεται ο μοχλος των ταχυτητων στην 5η, ισως υστερα να μην πεταγεται.
Βλεποντας και πραττοντας...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,24640203 seconds (81,86% PHP - 18,14% MySQL) with 38 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:44. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|