Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Κίνηση Στους Πίσω Η Στους Μπροστινούς Τροχούς?
Παλιά 10-05-05, 00:56
Anonymous Offline:

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Anonymous είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Κίνηση Στους Πίσω Η Στους Μπροστινούς Τροχούς?

[quote="JIMS192";p="17444"]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ramantanis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Τοτε για πες μου που ειδες να πω ή να υποννοησω εγω οτι αυτοι που οδηγουν πισωκινητα ειναι χεράδες.
Παράθεση:
Μπορείς να μπείς στην στροφή με τα ίδια χιλιόμετρα ειτε έχεις πισωκίνητο είτε μπροστοκίνητο, απλα με το πισωκίνητο χρειάζεται να παιζεις συνεχεια με το τιμόνι.
Το παραπανω δεν σημαινει οτι πρεπει να εισαι χερας, απλά ειναι η αληθεια,δεν καταλαβαινω που ειδες εσυ να υπονοησω τετοιο πραγμα,απορω????

Παράθεση:
Δεν νομίζω η γιαγια σου να μπορέσει να οδηγήση την 520 χωρις ηλεκτρονικα συστήματα
Και αυτο είναι αληθεια!!!Ισως και καποιος αρκετα καλός οδηγος να μην μπορουσε να οδηγησει γρήγορα ενα δυνατό πισωκινητο αυτοκινητο χωρίς την βοηθεια των συστημάτων αυτών, κατι που ισωσ να ισχυει λιγότερο για τα μπροστοκίνητα αυτοκίνητα

Παράθεση:
Δεν μιλησα ποτε ειρωνικα.
Αυτό το κρίνει ο καθένας απ΄αυτά που διαβάζει και τα μεταφράζει ανάλογα.. π.χ
Παράθεση:
Δεν νομίζω η γιαγια σου να μπορέσει να οδηγήση την 520 χωρις ηλεκτρονικα συστήματα αλλα σιγουρα θα μπορέσει να οδηγηση την δικια σου την Corolla
Αυτό ήταν απάντηση στο δικό σου ειρωνικό postarisma.

Παράθεση:
Οσο για τα δικαιωματα μου ξερω ποια ειναι δεν χρειαζομαι υποβολεις και δικηγορους. Μπορεις να λες λοιπον την αποψη σου χωρις να ειρωνευεσαι και να προσβαλλεις κανεναν.
Συνέχισα την κουβέντα μας με ύφος παρόμοιο μ'άυτο που εξέλαβα πως μου απαντάς..Δεν βρίσκω να σε πρόσβαλα καπου.Αν αυτό διαφένεται κάπου σου ζητώ συγνώμη,δεν ήταν στην πρόθεσή μου.Αν με γνωρίσεις θα δείς οτι δεν είμαι τέτοιος τύπος.Ελπιζω κάποια στιγμή να τα πούμε και απο κοντά μαζί και με τα υπόλοιπα παιδιά γιατί την καταβρίσκω στο forum και κατ 'επέκταση στο club που θέλω να είμαι μέλος...Μέχρι τότε λέω να μου χρωστάς μια βόλτα εσύ με την corolla σου(για να δούμε και τι καλά κάνεις)και μία ο φίλος diafani psyxh που την έχει τάξει με το starletaki του σε προηγούμενη φιλική... αψυμαχία..
Θα τα λέμε.
Πάντα φιλικά JIMS192
Επειδή ο γραπτος λόγος δεν έχει ύφος ίσως γιαυτό και να γίνονται κάποιες παρεξηγήσεις. Επειδη τρεχω συνεχεια σε εξωτερικα και σε διαφορα μερη της Ελλάδος μου είναι δυσκολο να έρθω σε συναντήσεις.Θα προσπαθησω όμως σιγουρα κάποια στιγμη να έρθω γιατί θέλω ν γνωρίσω τα παιδια. Όσο για την βόλτα μπορουμε καποια στιγμή να βρεθούμε εκτός συνάντησης καποιο ΣΚ και να πάμε όσες βολτες θές και να γνωριστούμε κιόλας
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αντικατάσταση τακάκια στους πίσω τροχούς. papgeo1965 TOYOTA AURIS 3 26-03-18 23:37
Ακουμπάνε οι πίσω ρόδες στους θόλους Vasilis G6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 20 17-04-15 12:35
προσοχη στους δρομους mio ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 14 14-10-08 13:21
Η ομάδα του CorollaClub στους 8 koperton ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 35 09-06-08 21:47
Μπροστά κίνηση VS πίσω κίνηση ! κωνσταντίνος ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 36 25-06-07 16:16

Page generated in 0,16309404 seconds (75,31% PHP - 24,69% MySQL) with 25 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:01.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com