Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
 |
|
 |
Re: Ποσα Μουτρα Πεταει? |
 |

17-04-05, 13:57
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Ποσα Μουτρα Πεταει?
Μετά απο καιρο (ύστερα απο το αρχικο post) και μετά απο λίγο περισσοτερο στρίψιμο αρχίζω και διαπιστώνω οτι το αμάξι ναι μεν πετάέι μούτρα (λογικο σαν μπροστοκίνητο με αρκετο βάρος στο μπροστινο του μέρος) αλλά μπορείς να το μαζέψεις. Η μαμά ανάρτηση μπορεί να κάνει το αμάξι να παλατζάρει λίγο (ιστιοπλοικο είναι μια φράση που χρησιμοποιήθηκε) αλλά πιστεύω οτι κρατάει αρκετά καλά για εργοστασιακή(χωρίς να μπορεί να συγκριθεί βέβαια με μια εργοστασιακή του rally). Συγκεκριμένο παράδειγμα είναι οτι προσφατα μπήκα σε στροφή με αρκετά παραπάνω χιλιομετρα και οχι μονο μούτρα δεν πέταξε, αλλά κρατήθηκε στο δρομο αξιοπρεπέστατα.
Αυτές είναι προσωπικές αποψεις και εμπειρίες και κάλλιστα μπορεί μερικοί να διαφωνούν μαζί μου, αλλά πιστεύω οτι ολοι συμφωνούν στο οτι το corolla είναι ένα πολύ καλο, αξιοπιστο και αξιοπρεπέστατο αυτοκίνητο.
|
 |
 |

18-04-05, 02:09
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
Έχω το 1.6 και εχω παρατηρισει οτι πλέει αρκετα. Το δικαιολογω επειδή η TOYOTA κατασκεύασε ενα καθημερινό αυτοκίνητό και οχι ενα GTi... 8)
Είναι εξοπλισμένο με ενα απο τα καλύτερα moter στην κατηγορια και αν το "στίσεις" θα σου δώσει το κάτι παραπάνο.
Για τους Ελληνικούς Euroκατσικόδρομους δεν ξέρω πία αναρτηση ταιριάζει, πιστεύω όμως πως ο συνδιασμός ανάρτησης, μπάρας θόλων και χαμηλότερου προφιλ ελαστικού θα αναδείξουν το πολύ καλό πλαίσιο του αυτοκινήτου. loud
Για αναρτήσεις εχω ακούσει για κάτι μαύρα Kayaba, ενω μια τέλεια, αλλά και ακριβή λύση είναι τα VAR II της KW (1500  :x )...
Μια απορία που έχω και χρειάζομαι βοήθεια είναι αν γίνεται να τοποθετήσω την ανάρτηση που φοράει η T-SPORT έκδοση, αν ξέρει κάποιος ας μου πεί...
Χαιρετίζω όλο το club!!! keep up the good work dudes 8)
Ranger
|
Φίλε Ranger το οτι μπορει να φορέσει τα αμορτισερ του TS το ανέφερα μολις παραπάνω απλά θέλει και ελατηρια χαμηλώματος (τουλάχιστον για τα αμορτισερ του ΤS facelift ) το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό σε κράτημα αλλα χάνεις σε σημαντικό βαθμό την απίστευτη άνεση της μαμά ανάρτησης .
 |

18-04-05, 02:52
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νέα φιλαδέλφεια
|
|
Γιατί βρε παιδιά το πλασάρισμα με φρένο είναι γ@μ@το :P ειδικά όταν πηγαίνεις γραμμές και βλέπεις τον άλλο απο απέναντι να σου έρχετε και εσύ να προσπαθείς να το μαζέψεις skull και να ακούς και τα καντίλια τους. loud (ο ευτυχής κάτοχος ενός e11 sedan  )
|
 |
 |

18-04-05, 09:34
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Γιατι μπορεις να ακολουθησεις γραμμες σε ελληνικο δρομο?Καπου θα εχει μια λακκουβα και θα προσπαθησεις να την αποφυγεις.Δοκιμασε να αφησεις το γκαζι μεσα στην στροφη τα ιδια αποτελεσματα(και χειροτερα)να δεις πως χανετε ο κωλος,ειδικα στο 101. Προσεξε που θα το κανεις για θα το χασεις σιγουρα τουλαχιστον για πρωτη φορα.

18-04-05, 12:53
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
To E12 δεν είναι τόσο ευαίσθητο στο άφημα του γκαζιού ευτυχώς! Και να φύγει δηλαδή με μια μικρή διόρθωση το επανέφερες!!!
|
 |
 |

18-04-05, 19:58
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Οχι Αντωνη δεν εχει καμια σχεση το 101 με το Ε12.Επειδη εχω δοκιμασει και τα 2 αμαξια(ευτυχως που ο κατοχος του Ε12 δεν με κρεμασε ουτε μου ειπε τιποτα!!)ειναι μερα με νυχτα.Το Ε12 μου φανηκε οτι στριβει αρκετα(ειχε και μαμα αναρτησεις).Φανη και το δικο σου το 101 χανει πολυ(γενικα μιλαω οχι στο ασε του γκαζιου)?
 |

18-04-05, 20:46
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Γιατι μπορεις να ακολουθησεις γραμμες σε ελληνικο δρομο?Καπου θα εχει μια λακκουβα και θα προσπαθησεις να την αποφυγεις.Δοκιμασε να αφησεις το γκαζι μεσα στην στροφη τα ιδια αποτελεσματα(και χειροτερα)να δεις πως χανετε ο κωλος,ειδικα στο 101. Προσεξε που θα το κανεις για θα το χασεις σιγουρα τουλαχιστον για πρωτη φορα.
|
το δικό μου πάντως που έχει το ίδιο μήλως με σενταν αν διώξει την ουρίτσα του μαζεύει εύκολα και χωρίς πολλά πολλά.και δεν φοράω τπτ το ιδιαίτερο από ανάρτηση.kayaba με μαμα ελατηρια.συγκεκριμένα σε μια πλατεία στην ηλιούπολη που έχασα το πίσω μέρος γιατί είχε στην έξοδο μια λουρίδα με νερά και δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα(μπήκα με σταθερό γλάζι αλλά με παραπάνω χιλιόμετρα) επανέφερε μόνο του.δεν το έχασα.εσυ wastegate έχεις πρόβλημα στο κράτημα δηλαδή?δεν είναι και γαλλικό αλλά δεν είναι και τόσο χαλια ρε συ!
|
 |
 |

18-04-05, 21:09
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Ρε συ κωστα πραγματικα δεν ξερω τι γινετε.Στα πολλα χιλιομετρα μου τα κανει αυτα στα λιγα μαζευει μονο του χωρις διορθωμα.Κονι κιτρινα εχει,χαμηλωμενο ειναι με σκληρα ελατηρια θα του βαλω και ζαμφορες τι αλλο να κανω?Ασχετο μπαρες ψαλιδιων υπαρχουν?Μετα το τρακαρισμα δεν μου τα λεει καλα καθολου καλα.
 |

19-04-05, 00:11
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστέλλα
|
|
Carina E έχετε οδηγήσει?
Εκεί να δείτε!!!
Μετά θα νομίζετε οτι η Ε12 είναι τρένο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |

19-04-05, 18:36
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
|
|
Με ελατηρια χαμηλωματος ΤΤΕ και μαμα αναρτηση θα εχω καλυτερα αποτελεσματα?Αισθητικο σιγουρα, αλλα η αναρτηση ειναι το θεμα.Δεν θελω να χασω και πολυ απο ανεση...Αναρτησεις απο ΤS που μπορω να βρω?Μονο μεταχειρισμενες????Η μπαρα θολων βοηθαει???
Ε12 2004 1,6
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23719597 seconds (81,50% PHP - 18,50% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:18. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|