Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 504
Μετά από 5 ώρες εξαντλητικού μονταρίσματος και τακτοποίησης καλωδίων το corollaki μου έχει πια πάλι το ταμπλό του και την κονσόλα του!!!
Επιτέλους και μουσική!!!
Δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω στο δρόμο αν τρίζει.. Πρώτον γιατί είναι πολύ αργά (3.45) και δευτερον ΒΡΕΕΕΕΧΕΙ!!!!
Δε θα βλέπω!!
Από δική μου βλακεία (ίσως..) δε δουλεύει καθόλου η οθόνη του trip computer!!!!
Θα το κοιτάξω αύριο!!! :P :P :P
BLADE.... Βγάζεις τασάκι, πλαίσιο λεβιέ, κονσόλα, τέσσερις βίδες κάτω από το στερεοφωνικό, το τραβάς με προσοχή μαζί με τους αεραγωγούς, βγάζεις τους ακριανούς αεραγωγούς και μαζί 2 βίδες, μία βίδα στο πάνω μέρος του κοντέρ, τραβάς το πλαίσιο του κοντέρ, μία βίδα πάνω στο κοντέρ...
Μετά βγάζεις τη φίσα του αερόσακου συνοδηγού και με ένα ΓΕΡΟ 12άρι καρυδάκι βάζεις όοοοολη :P :P :P σου τη δύναμη για να ξεβιδώσεις μια βίδα που κρατάει τον αερόσακο...
Μετά είναι κουμπωτό το πάνω μέρος του ταμπλό και απλά το σηκώνεις με προσοχή!!!
Όλα αυτά με τη σειρά τα κάνεις!!!
Δύναμη Σεβασμού: 470
Φίλε Blade αν στη θέση του συνοδηγού ακούγεται ένα σπαστικό 'κτοκ' 'κτοκ' :P Το έφτιαξα στο δικό μου. Είναι το σύστημα που κινείται για να φέρνει αέρα απ'έξω ή από μέσα από το αυτοκίνητο. Έβαλα σφουγγαράκια στη βάση του εκεί που πατάει... Μπορεί τώρα να μη κάνει τέλεια εφαρμογή και να φέρνει και λίγο αέρα από μέσα..τουλάχιστον δε τρίζει τώρα... Επίσης μπορεί να είναι κάτι κορδόνια που έχει ο αερόσακος. Εκεί βάλαμε επίσης σφουγγαράκια στο ταμπλό ώστε να μην κοπανάνε πάνω του και κάνουν φασαρία.
Αν αποφασίσεις να ανοίξεις το ταμπλό. Σημείωσε τις βίδες μη ψάχνεσαι ποιες πάνε που(σα κάτι άλλους ). Επίσης όπως θα βγάζεις αυτή πάνω από το κοντέρ πρόσεχε με το που θα την ξεβιδώσεις μη πέσει μια πλαστική βλακεία που έχει(κάτι σα βάση για την βίδα) Μη σφίξεις πάρα πολύ τις 4 βίδες κάτω από το ηχοσύστημα(χαλάνε οι βόλτες τους έυκολα).
Αν κάτι δεν είσαι σίγουρος κτλ ρώτα εδώ γιατί φάγαμε 2 μέρες με τον Αντώνη +πόσο έκατσε μόνος του.
Α! εμείς επίσης όταν βγάλαμε τη φίσα του αερόσακου είχαμε βγάλει και την μπαταρία μη γίνει τπτ περίεργο.... :shock:
Δύναμη Σεβασμού: 287
Ρε παιδιά, αυτή η κρυφή "βίδα" που βρίσκεται πάνω από το καντράν, και στερεώνει το πλαίσιο του καντράν πώς βγαίνει. Εγώ τη γυρίζω συνέχεια και δεν ξεβιδώνει...
Δύναμη Σεβασμού: 287
Ε, όχι, βασικά να πω την αλήθεια εγώ δεν έχω τριγμούς ρε παιδιά (ή είμαι κουφός). Είχα θόρυβο από τα χειριστήρια στο τιμόνι μόλις το πήρα αλλά μου το φτιάξανε και μετά είμαι οκ. Τώρα έχω 36 000 χλμ και όλα πάνε καλά. Βασικά τη βίδα θέλω να τη βγάλω γιατί όταν καθάρισα το πλαστικό του καντράν έκανα μια ψιλογρατζουνιά και θέλω να το βγάλω να το γυαλίσω με λίγο autoglym για τα τζάμια.
Djbac για πες λίγο, πόσο τη γυρίζω, μία στροφή, μισή στροφή και αυτή πεφτει προς τα κάτω? Γιατί τη δικιά μου την έχω ζαλίσει στο γύρισμα και δε λέει να (της) πέσει με τίποτα...,
Δύναμη Σεβασμού: 263
Η ΠΙΣΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΣΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ. ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ??
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac
1)Pisw aristero ka8isma... prox8es to hxa mia mera sto dwmatio mu k monwna O,TI evlepa na trizei me to paramikro kopanhma tu xeriu!!
2)Gyrw-gyrw apo to plastiko tou radio-cd evala sfugaraki..
3)Sta plastika me to granazi stus 2 kedrikus aeragwgus evala sprey silikonhs.. Meta apo ligo kairo pali triksimo, giafto katelhksa se grasso!!! :shock: :shock: :shock:
3)Dulapaki synodhgou: Silikonh stis epafes me to ypoloipo tablo!! Se 2-3 shmeia!!Ola OK!!
4)Portes: Monwsh me pissofylla k afrwdes yliko!!
5)Tzamia...Nothing yet!!
6)Sto kedro tu tablo elpizw na kanei kati h adiproswpeia pu 8a paw opou nanai... An oxi... 8a to ksylwsw k eidwmen!!! :P :P