Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Altair lusso
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, αν θες πες μου που βρίσκεται ακριβώς αυτή η βαλβίδα για να βοηθήσω τον μηχανικό και αυτόν που θα την αγοράσω. Από ότι βλέπω στο avatar σου πρέπει να έχουμε τα ίδια αυτοκίνητα (ή όχι; )
Check engine σε αυτό το αμάξι δεν μου έχει ανάψει ποτέ, ακόμα και όταν χτύπησε ο πολλαπλασιαστής, ακόμα και όταν ρετάριζε λόγο φθαρμένων βαλβίδων. Το μόνο που μου έχει ανάψει κάποτε στο αυτοκίνητο αυτό είναι η ένδειξη με το λαδικό (ενδειξη λαδιού) όταν το έβαλα εμπρός ένα πρωί με συνθήκες παγετού (περίπου -10c) στον Εβρο και μετά από δέκα λεπτά έσβησε.
Λέγεται σίγουρα έτσι; Βαλβίδα ψυχρής εκκίνησης;
|
Καλησπέρα, το οτι ετυχε αυτο σε εμενα δεν σημαινει 100% οτι αυτο ειναι το προβλημα σου, αλλα επειδη σε imitation ειναι πολυ φτηνη αυτη η βαλβιδα νομιζω οτι αξιζει να δοκιμαστει.
Eγω την πηρα 9.40 ευρω αλλα δεν την εχουν τωρα βλεπω την ιδια.
Ειναι πανω στην βαση του θερμοστατη δεξια του μοτερ κατω απο τους πολλαπλασιαστες καπου μια φυσα με 2 καλωδια, πιθανως να ειναι πρασινη.
Υποθετω οτι αφου λες corolla 99 εχεις την στρογυλοφαναρη Ε11 με το 4EFE? για να λες και 2 πολλαπλασιαστες. Το ειχα και εγω για πολυ λιγο ομως ουτε 2 μηνες και πολυ λεω γιατι εβαλα το 4EFTE.
Σε μια κοντινη πως βρηκα την βαλβιδα την μεταχ που ειχε μπει, φαινεται και το κενο στην φυσα με το σωμα που κουνιοταν κιολας και πιθανως να μην πατουσε μεσα της κατι καλα. Μην πω για το τι ειχε πανω δεν θυμαμαι αν ηταν ετσι ή εγινε υστερα.
Και γενικα αρυθμιες στο ρελαντι μπορει να ειναι απο πολλα πραγματα,πχ ενα σωληνακι υποπιεσης να χανει μπορει να το κανει, μπορει η βαλβιδα ρελαντι, η βαλβιδα της αντλιας υδραυλικου εχει και αυτη βαλβιδα για να σηκωνει το ρελαντι οταν στριβεις την κρεμαριερα και αν εχει και για το A/C (εμενα εχει δικια του).