καλημερα παλι! δεν ρωτησαμε τι ειναι 1300 ή 1600 το μοντελο σου G6?
ξεχασα να αναφερω αυτο που ειπε ο φιλος LISSAS το λεγομενο backpressure το χαλας, ετσι υπαρχει τεραστια πιθανοτητα να μην τραβαει καλα το μοτερι μετα.
Απο φασαρια αστα να πανε.....και εμενα αμα δεν εχω ορεξη μου την σπαει το δικο μου αλλα πολλες φορες και αν εχω επιβατες, σε ταξιδια δε με σταθερες ταχυτητες απλα βουλωνουν τα αυτια σου!
και εμενα δεν κανει πολυ φασαρια σε σχεση με αλλα, ομως δεν ειχα επιλογη εφοσον εχω αλλο μοτερ.
Σε μαμα μοτερ ΔΕΝ το συνιστω σε καμια απολυτως περιπτωση!!!
καλυτερα βαζεις ενα αλλο μοτερι και εχεις οτι θες.
Αν εχεις 1300αρι πας σε 4EFTE, αν εχεις 1600 πας σε 4A-GZE δλδ αυτο με τον κομπρεσορα, ή στο 4A-GE 20V με τετραπεταλουδο.
Σε καθε περιπτωση απο τις παραπανω επειδη ο τυπος μοτερ ειναι ιδιος δλδ 4Ε (1300) ή 4Α (1600) δεν θελει δηλωμα.
Αν εχεις 1300 και θες 1600 τοτε θελει και δεν ξερω αν δηλωνεται νομιμα επειδη ειναι παραπανω απο τα επιτρεπομενα cc (απ' οσο ξερω μεχρι 200cc πανω δηλωνεται νομιμα ίσως και 20% παραπανω απο τον αρχικο κυβισμο οποτε ισως να δηλωνεται, θελει ψαξιμο αυτο).
Επισης το 4A-GZE με αφαιρεση κομπρεσορα πολλοι το τουρμπιζουν και μιλαμε για τρελα αλογατα που αφηνιαζουν!
Σε αυτα ολα ναι θες αλλη εξατμιση.....
Με λιγα λογια γνωμη μου παντα, ειναι πεταμενα λεφτα στο μαμα μοτερ ατμοσφαιρα οτι βαλεις, και δεν εχει και περιθωρια βελτιωσης σημαντικης σε αναλογια με τα χρηματα που θα δωσεις.
Για τιμη εξατμισης πρεπει να πας να ρωτησεις σε εναν εξατμισα να σου πει ακριβως.
Η τιμη εξαρταται απο πολλα πραγματα, πχ αν θα ειναι ΙΝΟΧ ή οχι, αν θα εχεις μεσαιο καζανακι ή οχι, τι ειδους καταλυτη θα εχεις, τι ειδους τελικο θα εχεις.
Μπορει να ειναι 300 ευρω, μπορει και 800 ευρω και παραπανω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 06-09-16 στις 10:09.
|