καλησπερα παιδια.ξανα επανερρχομαι στο θεμα μασ παλι μετα απο καιρο λιγο..
αφου μου εσπασε το σασμαν λοιπον κ μετα απο αποφαση μου να βελτιωσω το μοτερ που εχω απο θεμα συμπιεσης κ να δει ο μηχανικος ο καινουργιος που το πηγα κ μαλιστα πολυ κατοχος κ γατος στα toyota κ αφου το ελησε ολο το μοτερ ειδε οτι μετα απο 16000 κμ απο το φτιαξιμο που ειχα κανει,,,εχει ραγησει η κεφαλη,περιπου 9 βαλβιδες απο τις 20 που εχει (levin black top) και τα 2 πιστονια μαρκασ CP σφυριλατα ..εχουνε αρπαξει που με λιγα λογια θελουν αλλαγμα κ ολο αυτο εγινε επειδη εγω απο δικο μου λαθος αφου το εστρωσα περιποθ στισ 4000κμ εντος πολεως το πηγα μια μερα βολο απο αθηνα κ στο γυρισμο το πλακωνα λιγο με 5η περιπου στις 6000 στροφες κ ++ στην πολη μεσα το ανοιγα κ εκανα κ καποιες κοντρεσ κ ολαα αυτααα????? απρογραματιστος!!! με προγραμμα απο το προηγουμενο μοτερ...
η απορια μου παλι ειναι η εξης..η ζημια ολη μαζι με πιστονια ,μπιελες κ ολα τα σχετικα περι μοτερ..θα μ παει κανα 1500ε χοντρικα...με ρεκτιφιε κ ολα! \
μηπως εδω αξηζει να δωσω αλλα 1000ε κ να πεταξω ολο το καπακι απο το μαυροκαπακο.. κ να βαλω μια εισαγωγη κ ολο το καπακι απο το 16v to κομπρεσορατο το 1600 απ τ κορολα? μιασ κ ο κορμος ειναι ο ιδιος...απλα θα θα θαλει αλλα μπεκ μεγαλυτερα κ καποια αλλα μικροπραγματακια που δν θα τεριαζουν απο το levin! αξηζει η κινηση αυτη η να μεινω στο levin? δλδ εννοω απο θεμα δυναμης κ τα σχετικα..γτ απο αλογα η το ενα μοτερ βαλω η το αλλο θα το φτασω μια 400αρα..
|