Περιεργο προβλημα στο συμπλεκτη (;)
Τωρα τελευταια μου κανει ενα προβλημα το αμαξι μια στο τοσο το οποιο δεν μπορω να καταλαβω απο τι προερχετε. Η τα εχει κλασει ο δισκος, η το πλατω, καποια ντιζα η δεν ξερω και εγω τι. Το αμαξι το ψιλοσκιζω καθημερινα, μιας και τουρμπο δεν γινετε να μη το σκισεις η εστω να πατησεις μια πρωτη δευτερα ισα για να παρεις τη γλυκα. Το θεμα εχει ως εξης. Και τις 2 φορες που μου εχει παρουσιαστει το προβλημα το αμαξι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΙΣΙΜΟ. Ειναι απο χαλαρη βολτα, τη μια σταματημενο ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΝΟ, και την αλλη το ειχα σβηστο στην ακρη και οταν εβαλα μπροστα το παρουσιασε ξανα. Το προβλημα ειναι οτι σβηστο παιρνει ολες τις ταχυτητες κανονικα, πραγμα λογικο νομιζω, ενω αμα το βαλεις μπροστα δεν παιρνει ΚΑΜΙΑ ταχυτητα αν εισαι σε ΝΕΚΡΑ. Αν πας να βαλεις οπισθεν, τη μια φορα τη γρατζουνισε, την αλλη εσβησε. Αν το σβησεις το αμαξι και βαλεις πρωτη η οποιαδηποτε αλλη και το βαλεις μπρος δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα να ξεκινησει αλλα δε θα μπορεις να τη βγαλεις την ταχυτητα. Την πρωτη φορα εφτιαξε με το που εβαλα την οπισθεν, εσβησε μεν το αμαξι, δεν ξερω γιατι εσβησε, αλλα μετα τις επαιρνε ολες κανονικα. Την επομενη φορα εβαλα οπισθεν, το εβαλα μπρος και ενιωσα κατι σαν "τακ τακ" στον συμπλεκτη η καπου εκει κατω σε εκεινο το σημειο και μετα ξεκινησε να τις παιρνει ολες τις ταχυτητες παλι. Αυτο το "τακ τακ" πολλες φορες το εχω ξανα ακουσει οταν εσβηνε το αμαξι και το εβαζα παλι μπροστα με το συμπλεκτη πατημενο. Ξερει κανεις που μπορει να οφειλετε αυτο το προβλημα; Δε το κανει συνεχεια, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε θελει και ψαξιμο για επιλυση.
|