Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andreasece
Κι εγώ την είχα αυτή την απορία για το πίσω 3ο φρένων. Το τζαμάκι είναι κόκκινο, αλλά αν βάλεις λευκό led μπορεί να βγει πορτοκαλί, που δεν θα είναι καλό. Ma-corolla δεν κατάλαβα καλά τι έκανες. Έβγαλες το τζαμάκι και έβαλες κόκκινο led; Αφού λες ότι φαίνεται καλύτερα, γιατί τη μέρα χάνεις;
Επίσης ξέρει κανείς κανα καλό μαγαζί προς κέντρο που να έχει ποικιλία; Γιατί Τ15 έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα.
|
Λοιπόν εγώ LED εβαλα κανονικό άσπρο δεν βγαίνει πορτοκαλί φώς αφου η λέδ μου δέινει ασπρο 5000Κ και όχι κιτρινωπό απο πλευράς χρώματος είναι καλύτερα απο πριν. Το θεμα είναι οτι αν κάποιος χρησιμοποιήσει led κανονική λάμπα και όχι SMD high power τοτε θα χάσει σίγουρα φώς, Η θεσει που κάθεται η Τ15 φρένων ειναι 45 μοίρες γωνία οπότε εάν βαλεται high power λαμπα που κοιτάζουν οι δίοδοι ευθεία τότε πάλι χάνεται φως. Εγω την εβαλα επειδή αναβει ποιο γρήγορα και μπορει κάποιος να με δει ποιο γρήγορα τουλάχιστον την νυχτα. Οποτε προτείνω ενα είνια κάποιος στο μαγαζι με της λάμπες να πάρει και να τεστάρει πως φωτήζει μια κοκκινη led χωρις το πλαστικό τζαμακι (κοκκινο) για να δει αν θα φαινεται καλήτερα την μερα.