Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
για μένα στην Αττική, να μην πω σε όλη την Ελλάδα και παρεξηγηθώ, η ενδοδαπέδια είναι πολυτέλεια. 9 μήνες καλοκαίρι έχουμε και 3 άνοιξη. Πάρε το κλασσικό καλοριφεράκι, χτύπα και 1,2 ψιψιψίνια και άλλα 2 κοκοψόψαρα (αιρ κον) όπου κρίνεις απαραίτητο και θα έχεις ξοδέψει στο τέλος και λιγότερα λεφτά με αυτά.
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
1)Σιγα το χωρο που πιανουν τα καλοριφερ.Υπαρχουν πολυ λεπτα καλοριφερ και η μελετη που κανεις πριν, ειναι για να τα βαλεις εκει που δεν θα μπει επιπλο.
2)την αισθηση ενος θερμαντικου σωματος στο χωρο δεν την αλλαζω με τιποτα.Ζεστανεις τα χερια σου, τον κωλο σου τις καλτσες σου, τις πετσετες κ.α.Ειναι αλλη η αισθηση.
3)Η υστερηση ως προς την θερμανση, ειναι χειροτερη και απο ηλεκτρογκαζο.Μπαινεις σε κρυο σπιτι.Ποτε θα ζεσταθει.Υστερα σκας και κλεινεις την θερμανση.Ε συνεχιζεις να σκας για τουλαχιστον κανενα 3ωρο ακομη.
|
15 χρονια υδραυλικος κ στο σπιτι μου δεν εβαλα κ ας μου ερχοταν πιο φτηνα απο την συμβατικη θερμανση. Θες κ αλλα? Εχω βαλει κ 4 Α/C κ οτι χρειαζομαι το εχω σε 10 λεπτα. Ζεστη η κρυο... Κ γω το εψαξα καλα κ φαντασου οτι εμενα δεν μου κρυβανε πραματα σε οσους ρωτησα γιατι δεν ειμαι κ χτεσινος για να με φλομοσουν στην μπαρουφα... 1 πραμα εχω μαθει καλα σε αυτη την δουλεια κ το εφαρμοσα στο σπιτι μου κ ειμαι υπερκαλυμενος: Μην πας για τα καλυτερα γιατι δεν θα εχεις ουτε τα καλα! Αν το καταλαβες καλως...