Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Δημητρης λεγομαι. Ανδρεα τωρα τι αναφερεις την ΚΙΑ? Ειπαμε να μιλησουμε για αυτοκινητα, οχι για φρυγανιερες..!
Θελω να απαντησω σε καποια πραγματα που ειπε ο φιλος Παντελης. Πρωτιστως, να ξεκαθαρισω (γιατι ο γραπτος λογος ειναι απροσωπος και οι παρεξηγησεις καραδοκουν) οτι δεν επιτιθεμαι σε κανεναν ουτε εχω σκοπο να θιξω καποιον προσωπικα. Παντελη, στο τελευταιο σου post μας ειπες οτι τα 1.8 του Group VAG εβγαζαν 150 αλογα με turbo, ενω με προγραμματισμο εφταναν τα 200. Αν ειναι τοσο τεχνολογικα προηγμενοι οι Φριτσηδες και οι σχιστοματηδες απαρχαιωμενοι, γιατι δεν βγαζουν ενα μοτερ που να βγαζει ατμοσφαιρικα 200 αλογα στα ιδια κυβικα. Αν θελεις παραδειγμα με turbo μοτερ της ΤΟΥΟΤΑ παντως, στο χω εδω: 3S-GTE. Το φοραγε η Celica GT-4 και γαζωνε. Στο θεμα της εγγυησης, σαφως οτιδηποτε και να παθει το αυτοκινητο ακομα και καλυψη να εχω συμφωνω οτι θα απογοητευτω. Μηνων ηταν το Corolla και μου αλλαξανε την πισω δεξια ασφαλεια στην πορτα, αλλα ηταν αστοχια υλικου απο τη μια και απο την αλλη το ξερε και η ιδια η ΤΟΥΟΤΑ οτι η παρτιδα ειχε προβλημα εκει. Δεν ειναι ομως το θεμα αν θα με καλυψει ή οχι, οπως πολυ σωστα λες κι εσυ ειναι υποχρεωμενοι. Αλλα πιο ασφαλης αισθανομαι με τα 6 χρονια παρα με τα 2, οπως ειπσης οτι το θεωρω το λιγοτερο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να ζηταει μια εταιρια να την πληρωσω για να μου δωσει κατι που μια αλλη εταιρια το δινει απο μονη της και ΞΕΡΩ οτι θα ναι εκει οταν θα την χρειαστω. Να μην πω επισης οτι το να τα φταχνει ισα για να αντεχουν μεσα σε αυτα τα δυο χρονια και μετα ολως τυχαιως να ξεκινουν τα θεματακια, αυτο εγω το λεω καραγκιοζιλικι, ή να το πω νταβατζιλικι αν το συνδυασω με την επεκταση της εγγυησης...?
|
δημητρη πρωτα απολα δν τιθεται θεμα επιθεσης κλπ κλπ.. οσον αφορα το gt4 το ξερω οτι το μοτερ ειναι αξιολογο τετοιο Celica εχω..παμε παρακατω....ολεσ οι εταιρειες μπορουν να φτιαξουν ατμοσφαιιρικα αυτοκινητα 200 αλογων... απλα ειναι θεμα πολιτικης της καθε εταιρειας.....οι ευρωπαιοι δν εφτιαχαν πολυστροφους κινητηρες για να βγαλουν δυναμη ατμοσφαιρικη απο λιγα κυβικα εχουν διαλεξει αλλο δρομο..λιγα κυβικα Light turbo kit με αξιολογες ιποδυναμεις και πολυ καλη ροπη στις μεσαιες στροφες.....να πεις οτι η Toyota δν ασχοληθηκε με την υπερτροφοδοτηση λες ενταξει δν θα βγαλει turbo κινητηρες..αλλα οταν στο παρελθον μας εχει δωσει αριστα δειγματα ωπως σωστα ανεφερες για ποιο λογο δν το ξανακανει??? ο συλλογισμος σου οσον αφορα τις εγγυησεις ειναι μεν σωστος αλλα αλιμονοαν ατμοσφαιρικα αυτοκινητα ειχαν διετη εγγυηση ωπως τα υπερτροφοδοτουμενα.....επισης συμφωνα με τον συλλογισμο οτι μια εξαετη εγγυηση ειναι καλυτερη αποτην διετη θα επρεπε να αντικατοπτριζεται και στις προτιμησεις των αγοαρστων και οι πωλησεισ τν γερμανικων να πατωσουν...δν εχουν πατωσει ωμως πραγμα που σημαινει οτιτελικα δν ειναι μονο η εγγυηση αυτο που κοιταζουν οι αγοραστες θελουν και ταυοκινητα τους να τους ικανοποιουν τα αργα, γρηγορα, οικογενειακα, τους γουστα...
και κατι τελευαταιοοσον αφορα το σχολιο σου για τα 150 αλογα των vag που γινονται 200 θα σου πω οτι μονο τεχνολογικα προηγμενοι δν ειναι με απλα βηματα ωμωσ εχουν καταφερει να χτυπησουν τον ανταγωνισμο revo stage...