Η δική μου γνώμη είναι ότι πάντα κρίνουμε το γκάζι που έχει ένα άμαξι σε σχέση με αυτό που οδηγούμε. Και λέω ένα περιστατικό που έχει τύχει με εμένα. Πριν από 2-3 χρόνια είχα πάει στην έκθεση αυτοκινήτου και οδήγησα A3 1.8 TSI (160) και Άστρα 1.6 Turbo (180 άλογα). Και τα 2 μου είχαν φανεί απίστευτα γρήγορα αμάξια. Εκείνη την περίοδο οδηγούσα μια Ε111 1.4 (97 άλογα).
Πριν 2-3 μήνες πήγα με έναν φίλο να οδηγήσουμε το Leon TSI (160 άλογα). Όπως είπα και σε προηγούμενο πόστ, το αμάξι μου φάνηκε αρκετά γρήγορο αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση πως ο ίδιος κινητήρας 2 χρόνια πριν που είχε φανεί ότι γάζωνε. Τώρα που έχω συνηθίσει την TS έκρινα διαφορετικά τον ίδιο κινητήρα.
Αυτό που λέει ο danik το πιστεύω και ειδικά για τις ρεπρίζ. Αλλά πιστεύω ότι σε οποιοδήποτε turbo αμάξι να έμπαινε την ίδια εντύπωση θα του έκαναν οι ρεπρίζ γιατί τα αμάξια αυτά έχουν δύναμη ακριβώς εκεί που δεν έχουν τα δικά μας. Όσον αφορά το ότι διακοσαρίζει για πλάκα και αυτό σχετικό είναι. Και εμένα στην αρχή η TS που έκανε εντύπωση το πως μαζεύει τα χιλιόμετρα, τώρα θέλω παραπάνω!
|