Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-03-10, 16:57
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Από κάποιο torrent το βρήκα! έχω μαζί και τα καθαρά Γιαπωνέζικα πχ starlet gt/supra ktl και έχω και το autodata και το Retis GR.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-03-10, 18:53
Το avatar του χρήστη Stetas
Stetas Offline:
Moderator

Μοντέλο: Corolla E111L HB G6
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 410
Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Το πιο πιθανο είναι να μην συμβαίνει τίποτα και απλα εκεί που βάζει βενζίνη ο φίλος να χυνεται λίγο έξω στο λαιμό στο ρεζερβουαρ και να μυρίζει ή ακόμα όπως προείπατε να υπάρχει διαρροή σε κάποιο σωληνάκι τροφοδοσίας ή επιστροφής της μπεκιέρας και μυρίζει έντονα. Επίσης να προσθέσω να κοιτάξει και το σωληνάκι αναθυμιάσεων του φίλτρου ενεργού ανθρακα της βενζίνης απο μπροστά μέχρι το ρεζερβουάρ. Πάντως επειδή το θεμα είναι λίγο επικύνδυνο καλό θα ήταν να το δεί κάποιος εμπειρος τεχνίτης για να εντοπιστεί αν υπάρχει πρόβλημα άμεσα!

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-03-10, 04:46
Το avatar του χρήστη karagianakis jim
karagianakis jim Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla 1400 E12
Περιοχή: Ηρακλειο Κρητης
Δύναμη Σεβασμού: 204
karagianakis jim είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ευχαριστω για τις γνωμες σας παιδια. αυριο θα ψαξω και πιστευω να το βρω. για να μην γινει καμια και γινω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-03-10, 18:29
NikiforosGT Offline:
Moderator

μιας και λέμε για αυτό το θέμα έχει και η Ε12 μπροστά φίλτρο αναθυμιάσεων καμπίνας δλδ το λεγόμενο φίλτρο ενεργού άνθρακα? όπως έχει η ΕΕ111 και τα σταρλετ? εμένα μετά την μετατροπή δεν το έχουν βάλει! υπάρχει πρόβλημα? πάντως δεν μου έχει μυρίσει ποτέ τπτ μέσα! εμένα είναι ΕΕ111 όμως!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-03-10, 13:41
Stetas Offline:
Moderator

Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Φίλτρο αναθυμιάσεων καμπίνας?? Τι είναι αυτό?? Αυτό που λέω εγώ είναι του ενεργού ανθρακα που οτι αναθυμιάσεις βενζίνης υπάρχουν στο ρεζερβουάρ τις καταλύει κατα κάποιο τρόπο κάνοντας τες ξανα βενζίνη και τις ξαναρίχνει στο ρεζερβουάρ, εγώ αυτό λέω σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα έχουν τέτοιο σύστημα!
Αυτό που λές Νικιφόρε δεν το ξέρω!

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-03-10, 18:37
NikiforosGT Offline:
Moderator

Stetas αν δεις το μοτερ σου εκεί που είναι το φίλτρο βενζίνης μπροστά δίπλα του νομίζω στα αριστερά του έχει ένα βαρελάκι μεγαλύτερο, αυτό είναι! και κανονικά λέγεται φίλτρο ενεργού άνθρακα αλλά κάνει την δουλειά ακριβώς που λες! αυτό εμένα λείπει!!! και έχω ένα σωληνάκι ασύνδετο. Αν και δεν έχω προβληματα ο μηχανικός μου είπε ότι δεν χρειάζεται αλλά δεν βλέπω και σε κανέναν άλλον να λείπει!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-03-10, 18:51
Stetas Offline:
Moderator

Αυτό ακριβώς είναι φίλε το ιδιο πράγμα λέμε τελοσπάντων αλλα δεν έχει καμμιά σχέση με καμπίνα που λές. Anyway, αφού εχεις το σωληνάκι ασύνδετο για καλό και για κακό αν λές το σωληνάκι της επιστροφής ρεζερβουαρ τσακισε το και δεσε το με λίγο συρμα ή ταπωσε το βιδώνοντας μια βίδα μέσα. Δε σε συμφέρει να εξατμίζεται βενζίνη απο το σωληνάκι κατα πρώτον και κατα δεύτερον δε θες αναθυμιασεις βενζίνης στο ζεστο χώρο του κινητήρα το λόγο τον καταλαβαίνεις πιστευω.

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-03-10, 19:08
NikiforosGT Offline:
Moderator

ok ευχαριστώ αυτό που λες είναι δεν το είχα σκεφτεί, θα το ταπώσω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-10-10, 18:37
NikiforosGT Offline:
Moderator

αυτό το θέμα θα πρέπει να είναι γενικό και όχι μόνο για την Ε12. Συνεχίζω εδώ επειδή έχω ξαναγράψει. Εδώ και μερικό καιρό (δεν θυμάμαι από πότε) μετά από οδήγηση του αυτοκινήτου για ώρα μου μυρίζει βενζίνη αλλά από απέξω βασικά. Αφού έλεγξα φίλτρο, σωληνώσεις, μπεκιέρα κτλ δεν είδα κάπου να χάνει και σήμερα έτυχε να πάω απέξω κοντά στο πίσω μέρος και μου μύριζε πολύ έντονα! κοίταξα από κάτω τίποτα. Πάω να ανοίξω την τάπα και κάνει ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ πολυ ωρα λες και ξεφούσκωνα λαστιχο! αυτό έχει ξαναγίνει! και λέω μήπως που δεν έχω το φίλτρο αναθυμιάσεων μπροστά και τάπωσα το σωληνάκι μαζεύονται αέρια αναθυμιάσεων μέσα στο τεπόζιτο και κάπως αυτά φεύγουν σιγά σιγά από πίσω και βρωμάει βενζίνη? και πως υπάρχει μέσα τόσος πολύ αέρας? κανείς καμια ιδέα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-10-10, 21:30
Το avatar του χρήστη termagazis
termagazis Offline:

Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Αραχωβα
Δύναμη Σεβασμού: 211
termagazis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
νικηφορε λογικο ειναι οτι αμα εχεισ ταπωσει το σωληνακι οι αναθυμιασεις που μαζευοντε στο ντεποζιτο δεν εχουν απο που να φυγουν κ μαλλον βρηκαν διεξοδο απο την ταπα.δεν ειναι αερας αυτο το φφφφφφφςςςςςςςςς ειναι οι αναθυμιασεις που υπαρχουν στο ντεποζιτο κ ψαχνουν διεξοδο...!!!!ειναι οπωσ οταν κουνασ την κοκα κολα κ μολισ στριψεις το καπακι λιγο κανει φφφφφφφςςςςςςςς κ εκτονονει τα αερια απο το ανθρακικο.αλλα ρε φιλε αμα δεν εχει κ καπου να διωξει τις αναθυμιασεις το τεποζιτο γιατι εχεις ταπωσει το σωληνακι μηπως ειναι κ επικινδυνο?γιατι αν οι αναθυμιασεις δεν βρισκουν διεξοδο να εκτονοθουν ανεβενει η πιεση πολυ μεσα στο τεποζιτο κ μηπως εχεισ κανα παρατραγουδο!!!!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,22344208 seconds (80,00% PHP - 20,00% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:24.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com