Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
|
 |
Εληξε η έρευνα για αυτοκίνητο στης αντιπροσωπείες!!! |
 |

23-06-09, 08:49
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εληξε η έρευνα για αυτοκίνητο στης αντιπροσωπείες!!!
Πρώτη απόπειρα σήμερα σε μια απο τις "γνωστές" αντιπροσωπείες ΤΟΥΟΤΑ στην Αθήνα.
Με μια λέξη.... Απογοητεύτηκα!
Μου πασάρανε την τιμή.... τι περιέχει.... και απο εκεί και πέρα... δεν παρέχουμε τίποτα άλλο. Οταν η κουβέντα πήγε στο εάν δίνουνε τίποτα "δώρο" όπως συνηθίζεται.... η απάντηση ήτανε λιτή και απλή, "ΟΧΙ".
Απλά έμαθα ότι η ΤΟΥΟΤΑ θα χρηματοδοτήσει εν μέρη το αυξημένο κόστος των οχημάτων, μετά το πέρας των μέτρων που ισχύουνε απορροφώντας ένα ποσοστό 75% της επαναύξησης των τιμών (δλδ. απο τα 2200Ε που προστίθεντε στην αξία του Avensis, η ΤΟΥΟΤΑ καλύπτει τα 1700Ε). Και αυτό επειδή λόγω έλλειψης, και λάθος υπολογισμού της ζήτησης εκ μέρους τους -όπως είπε-, τα παραδοτέα μοντέλα είναι απο τέλη Αυγούστου και μετά!
Έπεται συνέχεια.
Αύριο σε άλλη 1 "γνωστή" αντιπροσωπεία ΤΟΥΟΤΑ.
Και έπειτα πάμε προς OPEL μεριά!
Υ.Γ. Κάτι που με εντυπωσίασε είναι ότι η ΤΟΥΟΤΑ δίνει το Cruise Control σε συνδιασμό με χειροκίνητο κιβώτιο και όχι με το Αυτόματο!!!! Βέβαια απογοητεύτηκα ακόμα περισσότερο όταν ο πωλητής δεν ήξερε να μου πεί πώς συμπεριφέρεται το αυτοκίνητο όταν χρειαστεί να ανεβάσει ή να κατεβάσει αναλόγως, έχοντας το CC ενεργοποιημένο. Χρειαστήκαμε βοήθεια απο άλλους για να λύσουμε τον γρίφο (εντέλει μάθαμε ότι κάνει μόνο για ευθεία ουσιαστικά, καθώς σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αυξομειώνει απλά τις στροφές, μέχρι τελικά να αλλάξεις μόνος -καθότι χειροκίνητο- ταχύτητα). Η δικαιολογία ήτανε ότι εκπαίδευση και Test Drive κάνανε μόνο με αυτόματο, το οποίο δεν παρέχεται με CC όπως είπαμε!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

23-06-09, 11:19
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
πάντως φίλε αυτό που έχω παρατηρήσει (και ισχύει σε μεγάλο βαθμό σε όλες τις εταιρίες και όλες τις αντιπροσωπίες) είναι ότι οι πωλητές είναι ΑΣΧΕΤΟΙ!!
δεν έχουν ιδέα για τις τεχνολογικές λεπτομέρειες του αντικειμένου που καλούνται να πουλήσουν! το μόνο που είναι σε θέση να κάνουν είναι να στο δείξουν, να στο περιγράψουν και να σου πουν περίπου όσα λέει ο κατάλογος.... κατά τα άλλα μην περιμένεις κάποιον καταρτισμένο για να μπείτε σε λεπτομέρειες....
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|

23-06-09, 11:44
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Για το Cruise Control που έχω οδηγήσει σε Mercedes αυτόματο & μηχανικό κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα,και τι είναι αυτό?
Κρατά σταθερή την ταχύτητα για πχ 120km/h,σε ανηφορικό δρόμο ανεβάζει λίγο στροφές για να την κρατήσει σταθερή.
Σε περίπτωση που θέλεις να αυξομείωσης ταχύτητα έχει ένα μοχλό,& ανάλογα κρατώντας το παρατεταμένα προς τα επάνω ή κάτω αυξάνεις ή μειώνεις αντίστοιχα την ταχύτητα.
|

23-06-09, 11:54
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Εγώ ξέρω.... εκείνος δεν ήξερε!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

23-06-09, 11:59
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
παντως για μενα δεν ειναι κριτηριο η ασχετοσυνη του υπαλληλου στην εκθεση κριτηριο για την αγορα η μη ενος αυτοκινητου. να ηταν ασχετοι στο συνεργειο μαλιστα! test drive θα κανεις?
|

23-06-09, 12:20
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Μα δεν είπα ότι είναι κριτήριο ο πωλητής!!! ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ!!!
Εγώ παραθέτω την εικόνα γενικά!
Σαφώς και θα κάνω Test Drive. Υπάρχει άνθρωπος τη σήμερον ημέρα που αγοράζει αυτοκίνητο έτσι απλά?
Ομως.... για να σχολιάσω την άποψή σου. Είναι αδιανόητο να πουλάς κάτι και να μην ξέρεις τι και πώς!!!!! Δεν μιλάμε για κανένα πολυκατάστημα που υπάρχουνε μέσα 200 υπάλληλοι, και σήμερα πουλάει ψυγεία, αύριο κλιματιστικά, μεθαύριο μίξερ! Είναι 5 πωλητές, και οφείλουνε να ξέρουνε τι πουλάνε! Για να μην πώ ότι μου είπε την απίστευτη ατάκα όταν ρώτησα τι καλύπτει η Εγγύηση μετά τα πρώτα 3 χρόνια : "Θα πρέπει να δούμε το εγχειρίδιο μέσα, που τα γράφει".
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

23-06-09, 13:14
|
 |
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Εγώ παραθέτω την εικόνα γενικά!
Σαφώς και θα κάνω Test Drive. Υπάρχει άνθρωπος τη σήμερον ημέρα που αγοράζει αυτοκίνητο έτσι απλά?
|
Ναι,εγω.
Και στις δυο περιπτωσεις των αυτοκινητων μου: το 1994 με την ΕΕ101,αλλα και τωρα με το νεο RAV4 2009 F/L,δεν εκανα κανενα Test Drive.
Μαλιστα στο Ραβ ο γνωστος στον Πασπαλιαρη,Γιωργος Οικονομοπουλος,με χιλιοπαρακαλαγε να του κανω Test Drive,αλλα και στο νεο avensis.
Αλλα παντα ειμαι αποφασισμενος τι θα παρω και δεν κοιταω τον ανταγωνισμο και μεχρι τωρα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.
Εγω στη θεση σου θα επαιρνα το Avensis,αν κρατας για χρονια το αυτοκινητο,αλλα αν ειχα πολλα λεφτα θα πηγαινα σε αλλο αυτοκινητο BMW κλπ

|

23-06-09, 13:20
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ετσι πηρα και εγω το YARIS.
Δεν ειναι το καλυτερο σε καθε τομεα, αλλα ειναι αξιοπιστο, τιμιο, αποτελει την χρυση τομη και πανω απο ολα ειναι ΤΟΥΟΤΑ.
Τι να εκανα.Να εμπαινα στην διαδικασια να δοκιμαζα PUNTO-FIESTA-CORSA-207-C3-POLO κ.α.Αφου ΤΟΥΟΤΑ ηθελα
Το μονο που δοκιμαζω ειναι τα ρουχα, στα υπολοιπα εχω συνειδητοποιημενες επιλογες και standar 2-3 μαρκες στον καθε τομεα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη toyota mania : 23-06-09 στις 13:28.
|

23-06-09, 13:26
|
 |
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
|
Kαι που θα κανεις test drive δηλαδη??Οι περισσοτεροι σε βγαζουν σε μποτιλιαρισμενους δρομους και αντε να καταλαβεις το οτιδηποτε...καθε εταιρια θα επρεπε να εχει διαμορφωμενο χωρο για test drive οπου θα μπορουσες να δεις ολες τις πτυχες του αυτοκινητου και οχι να τις ανακαλυψεις μετα βασιζομενος στον λογο του πωλητη και στα φυλλαδια τους!
|

23-06-09, 13:56
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Kαι που θα κανεις test drive δηλαδη??Οι περισσοτεροι σε βγαζουν σε μποτιλιαρισμενους δρομους και αντε να καταλαβεις το οτιδηποτε...καθε εταιρια θα επρεπε να εχει διαμορφωμενο χωρο για test drive οπου θα μπορουσες να δεις ολες τις πτυχες του αυτοκινητου και οχι να τις ανακαλυψεις μετα βασιζομενος στον λογο του πωλητη και στα φυλλαδια τους!
|
Εγώ όταν έκανα test drive το Colt czt ο πωλητής που μου έκλεισε ραντεβού μου είπε να πάω συγκεκριμένη ώρα που δεν έχει κίνηση η Βουλιαγμένης.Με άφησε να το ανοίξω μέχρι 185,δοκίμασα φρενάρισμα,έκανα εκκίνηση για να δοκιμάσω το ESP,και μπήκα και με λίγα παραπάνω χλμ σε κανα 2 στροφούλες..ΑΑΑΑ και μου είπε ότι αν κάνω χειρόφρενα, με το czt να τα ξεχάσω γιατί δεν θα με αφήνει το ESP χαχα
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,24401212 seconds (82,79% PHP - 17,21% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:48. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|