Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-04-09, 13:58
Το avatar του χρήστη 4 AGE-LESS YEARS
4 AGE-LESS YEARS Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: ΚΕ-70
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 201
4 AGE-LESS YEARS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε μου PeterIoannou δεν ειμαι κολλημενος με τα τουοτα αλλιως δεν θα ειχα φιατ ουνο του 88 και αξεντ του 2004.εσεις ομως επιλεξατε να συγκρινετε ινσιγκνια και αβενσις.προσωπικα πιστευω οτι και ταδυο ειναι απαισια.και παντα οταν δινω τα ζεστα ευρωπουλακια μου κοιταζω να πιασουν τοπο.αρα απο τα δυο κακα κοιτας να παρεις το λιγοτερο κακο ετσι δεν ειναι??και ναι θα προτημησω το ασχημο(υποκειμενικα) και "φτωχο"αβενσις ξεροντας οτι απο σερβις με σερβις δεν θα δω ποτε κανενα λαμπακι παρα μονο της βενζινας!!και φιλε μου σχετικα με το λαμπακι του γιαρις...κατ'αρχην δεν εχουν οργανο θερμοκρασιας και δεν καιγαν ποτε φλατζα,ενω τα αστρα ειχαν...και το εβγαλαν...και εκαιγαν ,και καινε, και θα καινε παντα φλατζες.ειναι σαν να παιρνεις απο ενα κουτσο τη μαγκουρα του.αν θες φιλε μου αμαξι ομορφο και με ψυχη αισθητικα ομορφο κτλ κτλ παρε ιταλικο!!! με αρκετα προβληματα στα παντα τους αλλα με οδηγικη συμπεριφορα που θα ζηλευαν πολλοι και δεν μιλαω για πουντο ετσι?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 4 AGE-LESS YEARS : 23-04-09 στις 14:05.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-09, 14:11
Nikr Offline:
Πορωμένο Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 294
Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα
----------

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikr : 11-12-09 στις 20:02.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-09, 14:38
Μικρό Μέλος

παιδια κακα τα ψεμματα ολα τεινουν να γινουν 1 .τα κακα γινονται καλυτερα και τα καλα χειροτερα.οι κορολλες μεχρι 2000 ειχαν ανεξαρτητη αναρτηση μετα ημιακαμτο αξονα γιατι?ειναι καλυτερο? οχι... ειναι φτηνοτερο... τα εμπρος φαναρια καρελλο και δεν ξερω και γω τι αλλο γιατι καλυτερα?οχι ..φτηνοτερα.. τα μισα πραματα απο νιπον ντενσο-αιησαν-ασκο κτλ εχουν γινει βαλεο μποσ κτλ και να ηταν και γερμανικα παει στο καλο αλλα αντι αλλων ειναι.γιατι ειναι καλλυτερα οχι ...φτηνοτερα.. και αλλα πολλα ατελειωτα τετοια και απο την αλλη τα "κακα" ιταλικα εχουν βελτιωθει αφανταστα.με νιππον ντενσο πλεξουδες απο το 99 περιπου και αλλα πολλα.
τα οπελ απο την αλλη και μιλαω για αστρα Η και μετα καινε ατελειωτα λαδια.πας ταξιδι και παιρνεις μαζι σου 1-2 λιτρα για να εισαι σιγουρος σε καθε σερβις πρεπει να καθαριζεις πεταλουδα και EGR.κοβουν εκκεντροφορο εξαγωγης σαν αγγουρι απαραδεκτο.τσεκαρετε το
τα βεκτρα δε καθε 15000-20000 θελουν σταμπιλαιζερ εμπρος
κολλανε κωδικοι ρ/κ μπερδευουν κλιματισμο και αλλα πολλα .τι να την κανω την κανω την εγγυηση αν μου κολλησει ο κλιματσμος σε ταξιδι?εγω θα λιωσω και η οικογενεια μου οχι ο αντιπροσωπος.και οταν παιρνεις βεκτρα η το ινσιγκνια η το αβενσις η το μοντεο η οτι σ'αυτην την κατηγορια δεν το παιρνεις για την πολη .κανεις και ταξιδια.και στα ταξιδια θες σιγουρια και αξιοπιστια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-09, 15:21
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 542
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αυτό όμως δεν πάει να πεί (αν και δεν τον δέχομαι στον απόλυτο βαθμό που το παρουσιάζεις) ότι θα πρέπει να πάρω ΤΟΥΟΤΑ. Η οποία ζητάει πλέον τον ουρανό με τ'αστρα προκειμένου να πάρεις ένα πλήρες αυτοκίνητο. αλλιώς πάρτο άδεια, αλλά θα έχεις το δικαίωμα να λές ότι πήρες ΤΟΥΟΤΑ (πώς λέμε κυκλοφορώ BMW, Mercedes κτλ? ε κάτι τέτοιο!!!).

Το insignia είναι ένα πολύ τίμιο αυτοκίνητο, και ειδικά για τα λεφτά του, είναι κελεπούρι! Τα μισά ας έδινε η ΤΟΥΟΤΑ και ίσως να ήτανε προτιμότερη λύση.

Αλήθεια εσείς που υπερασπίζεστε με τόσο σθένος την ΤΟΥΟΤΑ, γιατί πιστεύετε ότι έχει καταρακωθεί το avensis στης πωλήσεις??? Ενώ αντίθετα το Insignia πετάει?

Προφανώς, όσοι έχουμε ΤΟΥΟΤΑ ξέρουμε καλύτερα από όλους τους άλλους που αγοράζουνε! Δεν μπορώ αυτόν τον αφορισμό των πάντων!!!

Και αφού δεν σας κάνει to insignia, για πείτε μου, η BMW γιατί έριξε την τιμή της 318 στην τιμή του πλούσιου Avensis (Και πριν μιλήσουνε οι δικηγόροι της ΤΟΥΟΤΑ, έχει μέσα τα ίδια, μην πώ και περισσότερα απο ότι το Ave!!!)?

Νιώθω λοιπόν ότι η πρόταση της OPEL είναι η πιο τίμια!!!!
(Για να μην πώ ότι αμα είχα να το συντηρήσω θα έπαιρνα με κλειστά μάτια, χωρίς καν να το συζητήσω, το 2λιτρο, 4χ4 με τα 220 άλογα!!!! Που να βρείς τέτοια έκδοση στο Avensis.... και ειδικά τώρα που θα βγεί και το OPC... τι να πείς!)

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-09, 15:41
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ρε συ Γιάννη ... μην το συζητας.. Πάρε OPEL...!!!!!

Ξεκινησες με αβενσις, πηγες στο insignia, μετα πάλι avensis, τωρα πάλι insignia..

Μην ψαξω να βρω το τοπικ που ειχες ανοιξει που ειχε φτασει τις 1.000.001 σελίδες... και ειχες συμπεριλάβει ό,τι μοντέλο κυκλοφορει ή κυκλοφορούσε.. (μεχρι το ντελόριαν απο το back to the future ειχες συμπεριλάβει! )

Εδω δεν εχεις αποφασισει εσυ τι θελεις... Τουλαχιστον εμεις εχουμε καταληξει καπου...

Λοιπον τελος...! Πάρε OPEL. Εληξε! Μην σε ακουσω αργοτερα ομως να λες καλυτερα να επαιρνα το avensis!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-09, 15:48
Ayrton Offline:
Administrator

Καταρχήν εδώ κάνουμε μια κουβέντα σχετικά με τα διάφροα μοντέλα....
Κατα 2ον όπως είπα και πιο πίσω.... η ομορφιά είναι πολύ υποκειμενικό.
Κατα 3ον, έχω πεί ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάρω Avensis.
ΟΜΩΣ, αυτό δεν πάει να πεί ότι πρέπει να φορέσω παρωπίδες, και να μην κακολογίσω την ΤΟΥΟΤΑ εκεί που πρέπει!!!!

Η ΤΟΥΟΤΑ μας θεωρεί κοροιδα και κάνει μπαμ απο παντού!

Υ.Γ. Μπέρδεψες την σειρά..... πρώτα διάλεξα Insignia (καθώς αν θυμάσαι είμασταν εν αναμονή του Ave), μετά διάλεξα το Ave, τονίζοντας ότι κάνω συμβιβασμό στην εμφάνισή του.

Υ.Γ.2. Το ότι μπορεί εγώ να θέλω να δώσω 2 χιλιάρικα παραπάνω και να πάρω ΤΟΥΟΤΑ επειδή είμαι κολλημένος, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να χαρακτηρίσω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ την ΤΟΥΟΤΑ στην περίοδο αυτήν που διανύουμε!!!!

Υ.Γ.3. Ε, ας συζητάνε μόνο οσοι πάρουνε το Insignia βρε συ!!! (το οποίο το έκλεισε συνάδελφος και έχει φτάσει 3 μήνες+ αναμονή)

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ayrton : 23-04-09 στις 15:53.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-09, 15:50
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπέρδεψες την σειρά.....

χαχαχαχαχχαα...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-09, 15:55
Ayrton Offline:
Administrator

Γέρασες και εσύ Μιχάλληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.......... έγινες μια κάποιας ηλικίας και αρχίσανε να φαίνονται τα πρώτα σημάδια!!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-09, 16:00
Μικρό Μέλος

σωστος φιλε μονο που δεν ειπα να παρεις τουοτα απλα ειπα οτι σιγουρα δεν θα επερνα οπελ.και η τουοτα δεν εχει το κυρος της bmw ,merc ,audi ,ακομα και της opel!! βλεπεις ο "γερμανος" προσδιδει κυρος και αξιοπιστια ασχετα με τα οποια προβληματα.αν πας σε μια παρεα και πεις με υφος "εχω τουοτα " απλα θα συνεχισουν να σε κοιτανε στην καλυτερη των περιπτωσεων.ισως σου πουνε "α.. ναι ειχε και ο παπους μου ενα"ή εχω ενα τετοιο στο χωριο " και τετοια.το ιδιο ισχυει για τα περρισοτερα ιαπωνικα "dat"-mazda" αν ομως πεις την μαγικη λεξη "LEXUS"???????? ετσι? αυτο ειδε και ο ιαπωνας και εφτιαξε την ναυαρχιδα του.αντικειμενικοτατα...
η σαλτσα μετραει φιλε μου.δυστηχως
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-09, 18:11
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 423
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Cool

Το να μιλάμε για αυτοκίνητα Mercedes, BMW, Audi ή Lexus σε συζήτηση για Avensis ή Insignia, μάλλον συγκρίνουμε διαφορετικές κατηγορίες και διαφορετικά κόστη κτήσης και συντήρησης, οπότε η σύγκριση γίνεται σε λάθος βάση...
Επίσης, δεν επέλεξα εγώ να κάνω καμία σύγκριση: απλά, εξέφρασα την άποψή μου στη συζήτηση που γίνεται για το θέμα.
-
Λαμπάκι θερμοκρασίας είχαν και τα Punto 55, αλλά αυτά έκαιγαν φλάντζα για πλάκα (2 φορές στα χέρια μου, παρά το ότι το πρόσεχα).
Θερμοκρασία στο θεό είχε ανεβάσει και το Uno Turbo 1.4 που είχα το '90, αλλά το έσωσα επειδή το κατάλαβα έγκαιρα και είχα πάντα ένα 4κιλο απεσταγμένο στο πορτ μπαγκάζ! Είχε σπάσει, βλέπεις το δοχείο διαστολής του ψυγείου και έχανε το νερό! Αθάνατη Ιταλική ποιότητα κατασκευής...
Τι να λέμε τώρα!
-
Από την άλλη, έχω ένα Accent του '98, το οποίο από ταξίδι μπαίνει στην πίστα, ξανακάνει ταξίδι στο καπάκι και μετά το παίρνει ο πατέρας μου για τις μετακινήσεις του! Και έχει και 110.000km... Άρα, ούτε και εγώ είμαι κολλημένος με τα Toyota!
Απλά, έχοντας τα μάτια μου ανοικτά, βλέπω τι κυκλοφορεί και ανάλογα θα αποφασίσω όταν παραστεί η ανάγκη να αγοράσω πάλι αυτοκίνητο.
Αυτός είναι και ο λόγος που για το κουπέ που σκέφτομαι να αποκτήσω μέσα στην ερχόμενη διετία, ΠΡΩΤΗ μου επιλογή -χωρίς καν να το έχω οδηγήσει- είναι το Hyundai Genesis Coupe 2.0Τ.
Εν τούτοις, η Corolla TS που έχω, ναι μεν είναι πολύ καλό αυτοκίνητο, αλλά με κόστος συντήρησης που δεν είναι καθόλου χαμηλό, κάτι που είναι και φυσιολογικό, δεδομένου του "ειδικού" χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
Γενικώς, τα Toyota από συζητήσεις που έχω με ιδιοκτήτες διαφόρων μοντέλων, χαρακτηρίζονται απ' όλους ιδιαίτερα αξιόπιστα. Αλλά
γίνομαι δέκτης αντίστοιχων σχολίων από τρεις συναδέλφους που έχουν το τελευταίο Vectra, το οποίο δεν τους έχει παρουσιάσει τίποτε απολύτως. Και κάθε ΣΚ ταξιδεύουν και οι τρεις! Λένε ψέματα όλοι τους; Λέω ψέματα και εγώ!
Πάντως, δεν έχω δει κανένα Vectra πάνω σε φορτηγό οδικής βοήθειας! Έχω δει όμως πολλά γερμανικά άλλων εταιρειών...
-
Επίσης, αναφορικά με τα κολλήματα κλιματισμού/αντιπροσωπείες κλπ, κλπ, η μακροχρόνια εγγύηση δηλώνει -κατά κάποιο τρόπο- και σιγουριά του κατασκευαστή για την ποιότητα και την αξιοπιστία της κατασκευής του, αν δεν κάνω λάθος. Αστοχίες σαν αυτές που λες έχουν αναφερθεί και σε πολύ ακριβότερα μοντέλα -και premium μάρκες-, αλλά δεν έχω δει να μεταβάλουν την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού προς τις μάρκες αυτές...
-
Τέλος, σίγουρα ο καθένας που δίνει τα χρήματά του, αποφασίζει τι θα πάρει, το οποίο είναι και συνάρτηση του διαστήματος που σκοπεύει να το κρατήσει. Έτσι, κάποιος ο οποίος σκοπεύει να κρατήσει το αυτοκίνητό του μία πενταετία και έχει το δίλημμα του τίτλου του παρόντος thread, έχει να επιλέξει ανάμεσα στο Insignia 1.6T με τα 180Hp το οποίο έχει κόστος 23.840€ και στο Avensis 1.8 Prestige με τα 147Hp το οποίο έχει κόστος 23.330€.
Ο καθένας επιλέγει ανάλογα με το συντελεστή βαρύτητας που έχει το κάθε ένα από τα κριτήριά του.
Εγώ, πάντως, το Avensis δεν θα το αγόραζα...
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αλλαγή αμορτισερ σε TOYOTA AVENSIS T27 (2011) pagalo SUPPORT 13 03-07-19 09:57
TOYOTA AVENSIS IN BTCC Edessaios CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 6 22-09-11 01:53
Toyota vs Opel Dr.Saimon ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ 47 12-12-10 12:23
Toyota Avensis 11/2001 pavlos CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 36 03-02-08 12:47
Νέο Toyota Avensis Facelift 2006 pagalo CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 10 25-02-07 13:49

Page generated in 0,25370407 seconds (80,99% PHP - 19,01% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:47.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com