Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-09-06, 02:19
Το avatar του χρήστη christos_m
christos_m Offline:
Μέλος

Μοντέλο: EE111 lt+
Περιοχή: Περιστέρι, Αθήνα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 258
christos_m είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
καποιος ειχε το ιδιο προβλημα κ ηταν βρομικη η πεταλουδα του ειχε πει....κ γω του 99 εχω με 110.000 κ βγαζει καρτα με κλειστα ματια πριν 10 μερες εβγαλα....αν κ σε μπλοκο που χω πεσει δεν μετρανε ρελαντι
Εγώ ήμουν... «Δες εδώ το ποστ», http://www.corollaclub.com/forum/vie...ghlight=#42914

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΙΟΣ";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων

Αγαπητέ pwpwpali είσαι ο δεύτερος που βλέπω ποστ του στο φόρουμ με corolla του 99 με πάνω απο 110000 km. Τι μήνα είσαι εσυ? Το δικό μου είναι Νοέμβρη του 99. Στο λέω γιατί αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι μήπως το δικό μου όταν το πήρα πέρυσι με 68000 km είχε πειραγμένο κοντέρ στα km question Σαν να μου φαίνονται λίγα τα δικά μου km... Τώρα έχω 81000 km περίπου.
Το δικό είναι Δεκέμβρης το '97 και έχει 183.500 χλμ. Σκέφτωμαι να το δώσω τέλος του χρόνου για να πάρω το νέο Corolla... tongue . Μέχρι τότε θα το έχω σίγουρα διακοσαρίσει. Φίλος από την δουλειά μου έχει πει ότι στο σταυρό της Αγιας Παρασκευής υπάρχει συνεργείο που κάνει αυτή ακριβώς τη δουλειά. Μόνο. «Πειράζει» τα κοντέρ στα μεταχειρησμένα και τα γυρνάει πίσω. Σε αναλογικά, ψηφιακά, σε ακριβά και φτηνά αυτοκίνητα. Ουρά τα αυτοκίνητα απ?έξω.., λέει. Δεν το έχω διασταυρώσει.
Μετά από αυτά πιστεύω ότι όταν πουληθεί το δικό μου θα έχει περί τα 110.000 χλμ.

Οταν αγόρασες το Corolla σου έδωσαν το Service Book ? Το ρωτάω γιατί όταν το ζητάς στο 99% των περιπτώσεων σου λένε: «Δεν το έδωσε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης»...

Απάντηση με παράθεση
Re: kaysaeria sto relanti
Παλιά 25-09-06, 10:48
george4agelu Offline:

Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 290
george4agelu είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

πήγαινε μετρησέ το πάλι αλλά άναψε τα μικρά φώτα πορείας. να δεις ότι περνάει.
Παλιά 25-09-06, 18:29
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε μου εινα 5ος του 99 αλλα δεν εχει να λεει μεχρι τα τελη του 2003 το ειχε ο πατερας μου σχεδον μονο κ ειχε 55.000...παντως μια συμβουλη για καλο και κακο αλλαξε τον ιμαντα στα 100.000 το πολυ μπορει να λεει 110.000 το βιβλιο αλλα δεν εχεις εγγυηση πλεον....αν κοπη παει....ειναι 7 ετων...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-06, 00:00
kostas2006 Offline:
Νεότατος

kostas2006 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

και το δικο μου Νοεμβριος του 99 ειναι, ιμαντα δεν εχω αλλαξει ακομα, στην Τoyota μου ειπαν οτι το μοντελο του 99 αλλαζει στα 120.000 km. Παντως γενικα εχει παρατηρηθει οτι σιγα σιγα οι εταιριες ανεβαζουν τα χλμ αλλαγης ιμαντα χρονισμου(βλεπε ford focus στα 150.000).Τελικα εριξα ενα προσθετο στο ντεποζιτο,το ...ζεστανα λιγακι και περασα χαλαρα με 60 ppm HC στο ρελαντι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-06, 01:47
pwpwpali Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas2006";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
και το δικο μου Νοεμβριος του 99 ειναι, ιμαντα δεν εχω αλλαξει ακομα, στην Τoyota μου ειπαν οτι το μοντελο του 99 αλλαζει στα 120.000 km. Παντως γενικα εχει παρατηρηθει οτι σιγα σιγα οι εταιριες ανεβαζουν τα χλμ αλλαγης ιμαντα χρονισμου(βλεπε ford focus στα 150.000).Τελικα εριξα ενα προσθετο στο ντεποζιτο,το ...ζεστανα λιγακι και περασα χαλαρα με 60 ppm HC στο ρελαντι.
σιγουρα υπαρχη ανοχη....αλλα αν σου κανει "τσακ" κανενας δεν θα στο κανει τζαμπα...κ συ θα χεις σοβαρο προβλημα...μου το πε φιλικα ενας μηχανικος...απλα για να μην του το παω καμια μερα πανω σε express κ με μουτρα μεχρι το πατωμα...κ αν το αυτοκινητο το λιωνεις κανονικοτατα μπορει να το παθεις...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-09-06, 20:23
Το avatar του χρήστη Stetas
Stetas Offline:
Moderator

Μοντέλο: Corolla E111L HB G6
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 410
Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
[/quote]

Το δικό είναι Δεκέμβρης το '97 και έχει 183.500 χλμ. Σκέφτωμαι να το δώσω τέλος του χρόνου για να πάρω το νέο Corolla... tongue . Μέχρι τότε θα το έχω σίγουρα διακοσαρίσει. Φίλος από την δουλειά μου έχει πει ότι στο σταυρό της Αγιας Παρασκευής υπάρχει συνεργείο που κάνει αυτή ακριβώς τη δουλειά. Μόνο. «Πειράζει» τα κοντέρ στα μεταχειρησμένα και τα γυρνάει πίσω. Σε αναλογικά, ψηφιακά, σε ακριβά και φτηνά αυτοκίνητα. Ουρά τα αυτοκίνητα απ?έξω.., λέει. Δεν το έχω διασταυρώσει.
Μετά από αυτά πιστεύω ότι όταν πουληθεί το δικό μου θα έχει περί τα 110.000 χλμ.

Οταν αγόρασες το Corolla σου έδωσαν το Service Book ? Το ρωτάω γιατί όταν το ζητάς στο 99% των περιπτώσεων σου λένε: «Δεν το έδωσε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης»...

[/quote]
Λοιπόν είμαι σίγουρος για τα km είναι πραγματικά διότι μίλησα με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Τρανή απόδειξη το service book μέχρι τα 65000κμ που ειναι σφραγισμένο στα service απο την ίδια TOYOTA που αγοράστηκε.

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-09-06, 00:29
Το avatar του χρήστη christos_m
christos_m Offline:
Μέλος

Μοντέλο: EE111 lt+
Περιοχή: Περιστέρι, Αθήνα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 258
christos_m είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Aψογος λοιπόν... Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Σωστή συντήρηση, γνήσια ανταλακτηκά και δεν θα έχεις να ποτέ πρόβλημα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-10-06, 16:59
Το avatar του χρήστη stm2001gr
stm2001gr Offline:

Μοντέλο: AE101
Περιοχή: Στην κατηφόρα!
Δύναμη Σεβασμού: 303
stm2001gr είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
kostas2006 τελικά έλεγξες μήπως έχει τρύπα η εξάτμιση ? Έχω κι εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Το HC φτάνει στο 243 μόνον στο ρελαντί. Αυτό που ξέρω εγώ όμως είναι ότι έχω σπασμένο σπιράλ (κάτω από τη μηχανή έτσι!!) και δέν θέλω να το φτιάξω. Θέλω να ξέρω αν είναι αυτή η αιτία γιατί έχω να περάσω ΚΤΕΟ κι εγώ.
Παλιά 21-10-06, 22:39
Το avatar του χρήστη mpcom
mpcom Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ111
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 240
mpcom είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλησπερα και απο μενα
εχω και εγω corolla του 99 και τον Αυγουστο που πηγα να περασω κτεο με εκοψαν για αυτον τον λογο , στο ρελαντι υψηλα τα HC .Στο συνεργειο μου ειπαν για "βρωμιες" στις βαλβιδες , μου εριξε ενισχυτικο στην βενζινη και καθαριστηκα στην μηχανη και επεσαν , το μετρησα απο τοτες 2 φορες και ειναι μια χαρα ,ελπιζω να εχει λυθει οριστικα το προβλημα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-10-06, 00:27
pwpwpali Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpcom";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
καλησπερα και απο μενα
εχω και εγω corolla του 99 και τον Αυγουστο που πηγα να περασω κτεο με εκοψαν για αυτον τον λογο , στο ρελαντι υψηλα τα HC .Στο συνεργειο μου ειπαν για "βρωμιες" στις βαλβιδες , μου εριξε ενισχυτικο στην βενζινη και καθαριστηκα στην μηχανη και επεσαν , το μετρησα απο τοτες 2 φορες και ειναι μια χαρα ,ελπιζω να εχει λυθει οριστικα το προβλημα
αρα το ολο θεμα γινετε απο μαπα βενζινη?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,22991800 seconds (82,12% PHP - 17,88% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:33.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com